- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agat czekamy na wieści z połówkowego ciekawe czy się dzidzi ujawni glukoza ble podobno ale jeszcze nie piłam
Anna gratulacje czyli coraz więcej dziewczynek
dziewczyny mnie bardziej boli brzuch niż plecy jak coś dłużej robię dzisiaj mnie wzięło na pierogi z kapustą i grzybami i myślałam ze nie skończę
a na połókowe z mężem tylko za kase
Ninoczka prawdziwie ciążowy masz brzuszek ja mam podobny ale chyba jednak większy Natalka smoczek wzięła dopiero w 3 miesiącu
Moni infekcja już ci odpuściła ? a tego linka co wstawiłaś dowiedziałam sie przez przypadek ze odzywka 8w1 której używam bardziej szkodzi niż pomaga i nie jest dla kobiet w ciąży
Martadiana o kopniakach nie słyszałam ale to chodzi o ruchy czy konkretnie o kopniaki jak brzuszek jest poprawa ?
to urządzenie to detektor fajna sprawa zamierzam kupić
Asieńka masz racje rodzinka powinna być razem jeśli tylko to możliwe szczęśliwej podróży
Maja nie martw sie na zapas
Ela śliczne ciuszki kupiłaś
Kelis gratuluję chłopca czekamy teraz na prenatalne
KarolinaJag
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
fajne bodziaki i rękawiczki trzumamy kciuki za kolejne badania
Stokrotka ciesze sie ze wszystko ok moze będzie coś dla mamy i dla taty
dziewczyny razem łatwej tym bardziej ze jesteśmy na tym samym etapie ciąży
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Aaaa o takie pulsowanie chodziło Ja raczej czuję tylko przelewanie, krótkie "kopnięcia" czy łaskotanie. Pierwszy raz poczułam jak siedziałam z mężem na warsztacie i odpalił kosiarkę elektryczną. Taki był hałas, że nawet dziecko wyraziło swoje niezadowolenie.
Stokrotka ja też chętnie popatrzę na zdjątko Twojej dwójki
Ulka jakieś uczulenie na brzuniu masz? Połówkowe z mężem tylko za pieniądze - rany co to za czasy?! Ja wizytę połówkową mam 9.09 więc trzeba cierpliwie czekać. Co do infekcji to niestety nadal męczy ale jest nieco lepiej. Sama nie wiem czy wytrzymam do tego 9.09 do wizyty czy jednak szybciej gina odwiedzę. A ta odżywka, którą używałaś to pewnie eveline do paznokci z formaldehydem? Super rzecz, bo naprawdę pomaga zniszczonym paznokciom ale faktycznie nieraz słyszałam, że w ciąży nie należy jej używać. Tak jak też czytałam, że kremy do depilacji odpadają.. ehh.
Asieńka wypoczywaj ile możesz
Karolina jak patrzę na zdjęcia z usg 3d to ja nigdy nic nie widzę, łatwiejsze dla mnie jest 2d choć wiem, że dziecko wygląda na nim trochę jak ufoludek . Jeżeli Pan ginekolog nie jest zaniepokojona to nie martw się na zapas.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Ula dziekuje, poki co mamy tu tylko 2 dziewczynki. Ee ja mam badania polowkowe chyba ostatnia bo dopiero 16 wrzesnia
Asia udanego urlopu
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Dobranoc kobietki, kolorowych i miłych snów!mykam spać.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no właśnie dziewczyny pochwalcie sie zdjęciami usg z chęcią popatrzę
Monia tak drobne krostki miałam ale wypiłam wapno i po woli bledną tak jak byłam w Poznaniu to pan doktor powiedziała że zaprasza na nastepne badania jak lekarz mnie skieruje lub prywatnie i wtedy mogę przyjść z mężem koszt 250 zł tak to ta odżywka ale jak poczytałam to więcej szkody przynosi niż pożytku a jak się przestanie uzywać to paznokcie znów są kruche ja używam depilatora ała
Anna Ela ja nawet nie mam daty ustalonej dopiero po wizycie którą mam 01 września
Ninoczka to zależy gdzie u mnie za kasę można z mężem
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ula ja na polowkowe mam 1 wrzesnia co sie nie moge doczekac ale juz blizej niz dalej wkoncu poznam kto tam siedzi
I ciekawe czy moj facet ze mna pojdzie bo mam na 9.15 rano wizyte a on do pracy i mowi ze jak bedzie mial na 10 isc do pracy to nie bedzie wiedzial za co sie zabrac pozniej a jak wezmie wolne to nic mu sie nie stanie .. ja mowie ze jego sprawa tylko ma ze mna byc
Tak mi sie czegos chce od kilku dni i nie wiem co chyba jakiegos torta osttro slodkiego i z wielka iloscia bitej smietany hehe
i daje zdjecie mojego dzidziusia z usg tu miala dzidzia 12 tygodni i 6 dni
Załącznik nie został znaleziony
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A co tu taka cisza ? Chyba wszyscy śpią
Ninoczka pakuj się z menem najwyżej powiedzą że ma wyjść
Martadiana też juz bym chciała wiedziec kto u mnie mieszka
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Ja przygotowuje sie dzisiaj do urodzin - będę odprawiac od Alicji i od mojego Mężusia za jednym razem będzie ok 17 osób i dlatego zamówiłam catering!! ja nie bede stała przy garach pół dnia, pozatym Alicja mi na to nie pozwala, a nie chce byc zmęczona jak goście przyjdą.
Teraz tylko przygotuję stoły
Tak więc miłego dnia życzę
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ninoczka ja też bym weszła z mężem.
Martadiana ja właśnie mam najładniejsze zdjęcie z 12 tygodnia bo tak jak u Ciebie widać całą dzidzię. Teraz to tylko "w częściach" się widujemy .
Chasiami i prawidłowo! Będziesz mogła piękna i wypoczęta świętować z gośćmi
Stwierdziłam, że jednak z tą infekcją nie wytrzymam tak długo i planuje wpakować się mojemu doktorowi we wtorek na wizytę. Masakra jak to potrafi swędzieć :/
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Ja jade maszynka, tylko idzid mi coraz gorzej mniejsze pole widzenia;-)
Nie wrzuce wam podwojnego zdjecia bo nie mam moj lekarz to usg traktuje jako aparat do badania:-) ale na nastepnym spotkaniu podbytam czy sie da dojke zlapac na jednym:-)
Ninoczka wlaz z mezem:-) !
Dzisiaj i jutr siedze u rodzicow wykorzystam ich nieobecnosc i ogrod na grilka
Ulka gratuluje ruchow
A moje leniuchy malo je czuje az juz mam nerwa:-\
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58