BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #916277 przez anna90

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja kochana coreczka :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #916281 przez ulka1983
ale się rozpisałyście :woohoo: to dobrze dużo tematów pewnie poruszyłyście muszę wszystko doczytać :)

Stokrotka wizyta to zaciskam kciuki wszystkie 4 ;)
Podziękowania: Stokrotka34

10 lata 4 miesiąc temu #916282 przez kasiah06
ela zakupy udane widzę :) fajne te bodziaki :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

karolina
;)

10 lata 4 miesiąc temu #916289 przez KarolinaJag
my czytaliśmy nawet razem i było ok... było super, teraz ma małe problemy w pracy i zmęczony co prawda to jest kwestia tygodnia ale ja już świruje... porozmawiam z nim i z ginem też....

10 lata 4 miesiąc temu #916312 przez martadiana

10 lata 4 miesiąc temu #916320 przez Stokrotka34
Ela superowski bodziaki:-) ! poszalalas troszeczke:-)

Ninoczka ja mocno zastanaiam sie nad tym Dorianem, ale musze go najpierw zobaczyc na zywo i popytac sprzedawcow o opinie.

U mnie z ochota slabo, a lekarz mi zabronil chociaz ja mam cos w sobie z faceta i tez sie boje:-) moja kolezanka opowiadala ze miala taka chcice caly czas ze maz az nie wyrabial:-D

Agat a co do snow erotycznych to prawda, ogolnie mam wrazenie ze w ciazy jestem mitrzem snow:-)

Kelis wracaj juz z tej wizyty i napisz co i jak!

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 4 miesiąc temu #916323 przez Stokrotka34
Karolina i nie martw sie, mezczyzni tez sa zmeczeni i duzo mocniej niz my odczuwaja stres i duzo gorzej go znosza

Aniołek Zosia 09.01.2014

Podziękowania: KarolinaJag

10 lata 4 miesiąc temu #916345 przez chasiami
Dziewczynki Dziękuję za wszystkie życzenia w imieniu Alicji :) później wrzuce pare fotek z imprezki :)

A co do mojej drugiej dziewczynki to niby starałam sie nie nastawiac po tym co mówiła gin w 12 tyg ze bedzie chłopiec, ale jak lekarz mi powiedział ze bedzie druga dziewczynka to chocby mi ktoś w pysk szczelił :P myślałam ze potwierdzi chłopca.
Ciesze sie ale jakby to powiedziec na swój sposób :) bo wszystko mam po Alicji (prześliczne sukienkeczki płaszczyki itp) ale nie obraziłabym sie jakby był chłopiec :)
Widocznie Bóg tak chciał - tak se to tłumacze :)

Pozdrawiam :)

10 lata 4 miesiąc temu #916355 przez ninoczka
marta.diana nie mam kurcze pojecia co na te znamiona twoje. moze cos poszukam w necie i sie dowiem.
stokrotka no wlasnie szkoda ze tego doriana nigdzie nie ma w sklepach

Ja jak bylam w smykolandzie to byly zwykle tetry i takie po 4.5zl jakby -ojej no takie misiowe milusie mieciutkie. fajne chyba ale niewiem wlasnie czy to takie chloniace po kapieli?a flanelowe to chyba takie sztywniejsze co sie podklada?

Ahaj wlasnie. Dziewczyny bo mojego wzielo na zobaczenie na usg maluszkow-jak wczesniej pytalam to mowil ze nie tam nie trzeba a teraz non stop o tym mowi. I mam pytanko czy jak bede w przyslym tyg w Bydgoszczy na polowkowym to myslicie ze jak sie zapytam to pozwola mu zobczyc przez chwilke?

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #916358 przez ela85

Tak na prawdę to na wiele rzeczy muszę uważać np jazdy na rowerze mam unikać. :(
Ninoczka właśnie flanelkowe pieluszki to takie mięciutkie a te sztywniejsze to chyba tetry. Myślę, że nawet nie musisz pytać o obecność męża na usg, nie ważne czy robisz je prywatnie czy na ubezpieczenie wydaje mi się, że nikt nie powinien mieć nic przeciwko bo przecież ojciec dziecka ma takie samo prawo jak ty widzieć dzidziusia.Mój mąż był ze mną na samym początku ciąży, a ostatnio był ze mną podczas wizyty na której nie było usg ale badanie i słuchanie serduszka :P

10 lata 4 miesiąc temu #916369 przez Stokrotka34
Nionoczka nie wiem jak jest tam gdzie idziesz ale czesto na polowkowe chodzi sie juz z mezem:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 4 miesiąc temu #916371 przez Stokrotka34
Chasiami nie jestes sama:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #916387 przez kasiah06
ninoczka wydaje mi się, że nie będzie problemu z obecnością męża, mój jest ze mną odkąd skończyło się USG dopochwowe i zaczęło przez brzuch :) mówiąc szczerze to nie słyszałam nigdy żeby gin nie pozwolił być tatusiowi przy USG :)

karolina mój mąż jak ma nawał w pracy to też przychodzi padnięty i praktycznie zaraz chodzi spać, wiec myślę, że nie masz powodów do zmartwienia :)

10 lata 4 miesiąc temu #916412 przez ninoczka
No to fajnie z tym usg. Czyli myslicie ze jak beda mnie wolac to od razu z menem wchodzic czy wejsc i spytac do juterka

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu #916414 przez martadiana
ninoczka dzieki fajnie bybylo chociaz moj facet mowi ze to chyba bo drapaniu podraznione.. ja ze swoim normalnie chodze na te badania wiec nie powinno byc problemu normalnie z nim wejdz

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia