- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
Anna90 gratuluje coreczki .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
a ja to kawy nie lubię, przed ciążą rzadko piłam i teraz to już tym bardziej nie piję. jakoś mi nie smakuje i na mnie nie działa pobudzająco. po kawie to ja idę spać
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Ciesze ze po wizytach jest dobrze.I czekam na wiesci o tych ktore beda w tym tyg.
Jednak wybralam sie sama na miasto i zakupilam w lumpku 2 pajace i 1 spiochy.I mialam zamiar dzis kupic ksiazke o ktorej juz dawno bylam pewna ze kupie ale jakos po przejrzeniu stwierdzilam ze nie. Ksiazka ta to "Pierwszy rok z zycia dziecka" Murdoff Heidi. Ma ktoras albo inna fajna ksiazke o pierwszych miesiacach.
Stokrotka wstawiam zdjecie bo w koncu 20 tydzien sie skonczy
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
- KarolinaJag
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Chasiami ogromne gratulacje!
Co do kawy to przerzuciłam się tak jak niektóre z was na Inkę. Natomiast czasem popiję sobie parę łyczków coli jak mąż sobie kupi
Mnie też przypałętała się jakaś infekcja. Na razie kupiłam sobie bez receptu HydroVag bo już wcześniej w ciąży brałam, mam nadzieję, że pomoże bo następną wizytę mam 9.09
Ninoczka nooo i mamy brzuszek . Piękny domek )) Ale ten czas leci.. już część z nas jest w połowie drogi!
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
chasiami gratuluje corci mamy druga laske w naszym gronie
ela mnie plecy ostro bola po sprzataniu ze sie wyprostowac nie idzie :/
ninoczka ja mowilam ze same chlopcy beda ale i tak jest ich przewaga i pewnie tak zostanie a brzuszek sliczny masz chociaz spodziewalam sie wiekszego hehe
sluchajcie teraz te ktore juz czuja ruchy pamietacie z ktorej strony was pierwszy raz dzidzia kopnela ? bo dzis spotkalam sie z kolzenka i mowila ze je mama mowila ze jak z prawej to dziewczynka a z lewej chlopczyk i ona mowi ze ja z prawej kopnela i dziewucha byla i pytalam drugiej kolezanki to tez dziewczynke miala i z prawej ja kopnela i ja tez mialam pierwsze kopniecie z prawej strony i sie zastanawiam wlasnie
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Anna, Agat fajnie ze po wizytach wszystko dobrze:-)
Ninoczka super brzuszek maluchy rosna!
Mnie plecy bola jak za duzo stoje lub chodze. Wiec gotowanie i sprzatanie zawsze mi sie odbija:-)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Ninoczka cudowny brzusio
Asia a ty bedziesz w niemczech rodzic ?
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Dziewczyny czy zamierzacie kupować laktator przed narodzinami dzidziusiów, czy będziecie czekać aż po porodzie się okaże czy jest potrzebny? Mojej bratowej nie był w ogóle potrzebny ani przy pierwszym ani przy drugim dziecku i ja się zastanawiam czy nie poczekać na rozwój sytuacji i wrazie coś kupić po porodzie. tyle, że jak po to mężuś będzie musiał brać jaki będzie a nie jaki bym chciała.
- KarolinaJag
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
dziewczyny jeśli chodzi o magnez to nie wiem ale za to wapna kategorycznie nie wolno bo wywołuje skurcze..
aaa i byłam dziś w lumpie i dorwałam za 11zł fajne jeansy, a myślałam że się tam nie odnajdę chyba zostanę stałą bywalczynią
martadiana mój synuś kopnął mnie z lewej strony
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
ninoczka śliczny brzucholek
agat cieszę się, że wizyta Ok
martadiana a mnie mój synuś kopnął po środku, pod pępkiem
Co do bóli krzyża to dokuczają mi tylko po jakimś większym niż na codzień wysiłku
Kawkę spijam jedną dziennie, rozpuszczalną z mlekiem, ale to dopiero od niedawna bo od początku ciąży od kawy mnie odrzuciło i dopiero od sierpnia znów mam na nią smaka
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
ela mnie czasem pobolewa krzyż, ale jak na razie nie za często, mysle że jednak z czasem jak dzidzi bedie rosło będzie pobolewał bardziej.Bynajmniej tyle pamietam z porzedniej ciązy
agat mi szeleszczenie łóżeczka jakos nie przeszkadza, albo faktycznie jak piszes już się przyzwyczaiłam i ne słysze tego, choc na różne szelsty nocne jestem uczulona np nie usne przy tykającym zegarku nawet gdy tyka cicho, przy rozmowach za oknem ani przy wlaczonym telewizorze. Mam ten sam problem co ty, nie mam pojecia jak się pomieszcze z tymi dwoma łóżeczkami i swoja wersalka w pokoju, już teraz jest ciasno, a póżniej to już się chyba nie ruszę. ja jeszcze brałam pod uwage że do wiosny maluszek bedzie spał w wózku głebokim a oskar w łóżeczku a do tego czasu Oskiego przyzwyczaje do swojego normalnego łóżka a maluszka przerzucę do łóżeczka po oskarku.
ela ja zamierzam pożyczyc laktator od koleżanki, taki ręczny.
Do jura dziewczyny