- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
Co do moich czerwonych plamek, to nic sie z nimi nie dzieje, jak jest zimno to troche bladną, ale tak to są czerwone, nie wiem za tydzien w piątek mam wizyte u gin to pokaże jej to.
Dziewczynki ja jutro o 10.40 ide na prenatalne!!!! Już nie umiem sie odczekac, a ciekawosc kto tam pod serduszkiem mnie zrzera czy to chłopczyk tak jak w 12 tyg gin widziała, czy jednak luloczek się zgubil gdzieś
Tak więc jak jutro z rana sie nie odezwe to znaczy ze mało czasu, bo mąż też wraca jutro do pracy po urlopie.
Odezwie sie w razie czego po prenatalnych Trzymajcie kciuki, żeby było wszystko ok
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Ja wczoraj bylam w sklpie i takie tanie bodziaki byly ze szok tyle ze rozowe i nic nie wzielam...
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Wszystkie widze na polowania do lidla wybyly
Ja zamierzam tak pare sztuk na 56 kupic a tak to wiecej 62. Tez sie zastanawiam czy wozek nowy kupic czy uzywany napewno potrzebuje 3w1.
Agat mi prosze wpisac dziewczynke w tabelke.
Chasiami trzymam kciuki za wizyte i zycze abys plec poznala
Ja tez mam jutro wizyte u mojej prowadzacej zobacze czy mi plec potwierdzi, choc tamten lekarz byl pewny na 99 %.
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Nie bylo mnie tylko chwilke a tu tyle postow
Zaczne wec moze od parenting.pl/portal/posciel-dla-niemowlat to jest ten artykul o poscieli
Komplet poscieli ktory wstepnie wybralam jest bardzo podobny do tego z lina tylko ma jeszcze ddatkowo rozek i cos tam jeszcze nie pamietam ale mial 14 el.
Na poczatku nie zamierzam uzywac ani kolderki ani poduszki ale co szkodzi kupic wszystko w kaplecie, po pierwsze taniej a po drugie slicznie bedzie
Zaraz pi urodzeniu maly bedzie spal w rozku a poznej w spiworku.
Studentkaae i chasiami trzymam kciuki za udane wizyty i z niecierpliwoscia czekamy na to kogo nosicie w brzuszkach.
Agat nie wiem o ci chodzi z ta tabelka, gdzie ona jest? Moj termin 8.01 plec chopiec
Jesli chodzi o zakupy to nie mam jakich takich schizow ze nie zdaze, z wozkiem, chociaz wybor nie jest latwy, a jesli chodzi o ciuszki to faktycznie nie ma sie co nastawiac na najmniejszy rozmiar bo a nuz urdzi sie wieksze i co wtedy?
A ciuszki w lidlu tez sobie spawie tylko w niemczech one beda od czwartku
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Tabelka jest w załączniku na pierwszej stronie naszego wątku, w moim pierwszym poście. Jak ją uaktualniam to tam od nowa umieszczam. Najłatwiej ją tam znaleźć.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
stokrotka spróbuj na opryszczkę paste do zębów, o czosnku tez slyszałam ze skuteczny. Preparatów z aptei bez wiedzy lekarza, aczej bym nie stosowala.
studentka wcale się nei dziwie, ze się marwisz, czy ze wszystkim zdąrzysz na czas, choć zapeniam cie że zdarzysz na pewno. ja w pierwszej ciązy tez tak mialam i martwiłam się na zapas, teraz podchodzę już bardziej na luzie i nawet na zakupach tak nie szaleje
chiasiami fajnie masz z tymi prenatalnymi badaniami, ja dopiero po wizycie sie na nie umówie, równiez nadal nie wiem co będe miała
agat fajne ciuszki zakupiłaś
anna90 czekamy na relację z wizyty
A ja nadal nie znam płci i nadal nie czuje ruchów, mam oczywiście nadzieje że na dniach malec sie rozkręci je poczuje bo juz nie mogę sie doczekać tego uczucia.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Widze ze zakupki sie udaly. Ja tez zakupilam jedne bodziaki na 50/56 i jedne na 62/68.
Chasiami powodzonka-trzymam kciuki.
Dzis ogladalam taki oto wozek w smykolandzie allegro.pl/twinni-baby-active-twinny-bli...4504875436.html.Byly zainstalowane gondole i powiem wam ze na prawde sie fajnie go prowadzi. Tylko prosze spójrzcie na niego i powiedzcie czy spacerowki nie sa dziwne? Takie jakby bez podnozkow? Małe? Co sadzicie?
- An-an
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
parę dni nie miałam jak pisać, bo mam ciągle gości /takie uroki mieszkania nad morzem/ i znów tyle nadrabiania... ale dobrze
na szybko napiszę jak mój poród, a wieczorkiem, nadrobie czytanie i odpowiem w innych tematach...
a więc ...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ciężko was nadrobić a jak już mi się udało to pozapominałam co która pisała
Dziewczyny widzę, że pisałyście o pościelach o ochraniaczach, ja kołderki zamierzam używać od początku, a rożka to tylko w dzień np do noszenia maluszka zanim dojdę do wprawy i pewności. Co do podusi z tego co ja się orientuję to takiego maleństwa , bodajże do 2 lat kładzie się bez poduszki i ja tak zamierzam . Co do ochraniaczy na łóżeczko, to się na pewno przydadzą, jak już maluszek będzie się wiercił, a przy noworodku to jeśli będę używała to na pewno nie z każdej strony, tak żebym mogła nawet w nocy zerknąć do dzidziusia. Ja znowu jakąś infekcje złapałam, bo swędzi i trochę szczypie , dzwoniłam do gina i kazał brac cotrimazolum dopochwowo( bo wcześniej w moczu miałam pojedyncze bakterie drożdży) i łykać trivagin- to takie z bakteriami tabletki, a w czwartek na ost wizycie już nic nie było. Matko skąd mi to się bierze, boję się tylko żebym tak nie miała do końca ciąży.
Chasiami powodzenia na wizycie,
Anna 90 czekamy na relacje.
Agat śliczne ciuszki.
- Dosia_Malina
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Także długo się nie odzywałam miałam gości i trzeba było o nich należycie dbać i zapewnić im trochę rozrywek:)
Witam nowe koleżanki Elę i KarolinaJag
Także jeszcze nie czuję ruchów,ale skoro lekarka powiedziała, że mam się spodziewać po 20 tyg to cierpliwie czekam:)
Piękne ciuszki zakupiłyście, ja planuję pierwsze zakupy 26 sieprnia zaraz po połówkowym usg, wreszcie dowiem sie jaka płec:)
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
ninoczka nie chce mi się otworzyć ten link z wózkiem, więc mimo szczerych chęci nic nie doradzę
agat dzięki za tabelkę
Fajnie dziewczyny że opisujecie swoje porody- 3 opisy i 3 zupelnie różne doświadczenia, ciekawa jestem dalszych wspomień
- Dosia_Malina
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56