- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do witamin to tak jak pisałam - kupiłam w promocji Falvit mama, ale gdyby nie ta okazja to sama z siebie raczej nic bym nie kupiła.
Jeszcze wracając do porodu to ja miałam właśnie bóle z krzyża. Jak zaczęły się mocniejsze skurcze to jak mnie łapało to mąż musiał mi robić kontrnacisk na dół pleców bo inaczej nie szło wytrzymać Zakwasy biedny miał później, bo się wymasował i wynaciskał
Będzie dobrze dziewczyny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Ela odnosnie lewatywy slicznie to opisalas hi hi hi
Wg mnie to Twoje bulgotanie to moze byc maluszek:-)
Asienka dzieki:-) Twoj optymizm zararza mnie:-) serio:-) !
Z tymi goscmi to skomplikowana sprawa:-)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
nic mi sie nie chce a muszę się szykować na 15 urodziny bratanka a jutro świętujemy u mamy więc pewnie nie będzie mnie tu za dużo doczytam co u was przed snem ale pewnie dobre wieści
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Kurcze mam ochote upiec ciasto ale musze jechac do sklepu po sliwki jogurt a tak mi sie nie chce i nie wiem co zrobic...
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
ula ja biore ladee vit-te witaminki-niewiem czy potrzeba ale pobiore. I magnez kupilam taki do rozpuszczenia na te straszne skurcze
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Ela tez uwazam ze to dzidzia, ja mialam na poczatku tak samo, jeden wyrazny kopniak a pozniej dlugo nic a teraz to bardz czesto,
Jesli chodzi o witaminy to mam takie ktore zalecil mi lekarz femibion 2 ale skoro to wszystko jedno jakie to przerzuce sie na tanszy zmiennik bo te dosc drogie sa no i magnez bo wczesniej mialam silne bole brzucha
Dziewczyny musze sie pochwalic, bede miala SYNA jestem taka szczesliwa ze szok, badania tez ogolnie ok, reszta wynikow w przyszlym tygodniu, takre wszystko super :-D
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ulka po tylu upieczonych ciastach też już na nic nie miałabym ochoty! Cieszę się, że poprawiło się Twoje samopoczucie. Tak trzymać!
Ja tak jak ninoczka biorę ladee vit i na razie tylko na nich skurcze łydek odpuściły.
Wasze opowieści o porodach jakoś mnie nie wystraszyły. Ale ja tak mam, że panikować zacznę na 10 minut przed. Jak szłam na laparoskopię to dygotać zaczęłam jak położyłam się na stole ale zaraz dali mi narkozę to odleciałam aż miło Najbardziej martwię się o to czy będę na chodzie po całym porodzie na tyle by zająć się maluszkiem.
Martadiana a jakie ciasto robisz na jogurcie za śliwkami? Piłeczka z przodu rośnie to się ma ochotę na różne dobrocie ))
Dziś z mężem przejechałam się do jego klienta, a że miałam czekać w samochodzie to stwierdziłam, że podejdę po jakąś drożdżówkę. Po drodze spadł mi jak z nieba super sklep z używanymi rzeczami dla dziecka i na dodatek mieli na cały asortyment 30 % rabatu. No to obkupiłam już się w body z krótkim i długim rękawem, pajacyki, bluzę, całość za 40 zł (8 rzeczy) i już jestem ubraniowo prawie gotowa na styczeń
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Kurcze ja tez ja tez juz chce wiedziec. Gdzie tu do 27
monia takie niespodziewane zakupki sa najlepsze.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ja po wizycie, wszystko ok podwozie w porządku, serducho bije , połówkowe będę miała 11 września, wyniki ok i nawet pobrał cytologię bo wcześniej ze względu na infekcje nie mógł, oczywiście luteina dalej dopisana i dodatkowo kazał kupić asmarg czy coś takiego bo pobolewa mnie codziennie w dole brzucha a to coś z magnezem jest. A i pytałam o te bulgotania i o to uderzenie z brzucha czy to ruchy, mój gin twierdzi że w pierwszej ciąży ruchy można poczuć nie wcześniej niż ok 20 tyg bo wcześniej dzidziuś jest za mały , ale powiedział że nie będzie się upierał że to nie to bo dużo pacjentek mówi o ruchach we wcześniejszych tygodniach. więc jak dla mnie to było moje maleństwo .
Ulka myś lpozytywnie, pozytywne myślenie przyciąga pozytywne zdarzenie więc uśmiech na twarz i głowa do góry!
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Ela super same dobre informacje az milo sie czyta:-)
Monika gratuluje udanych zakupow:-) ja na ta chwile mam tylko dwa bodziaki
Ulka i mysl tak dalej!
Mi lekarz nie kazal brac witamin, nie jest ich zwolennikiem.
Kurcze ale mnie cos w pochwie kuje :-\ macie tak czasami?
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Monika a znalazlam jakis przepis na necie ale nie robilam tego ciasta bo jagod nigdzie nie ma i jakas babke upieklam hehe fajnie ze juz masz tyle ubranek ja to kilka bodow tylko i to na 68cm
Ninoczka to i tak masz bliznej niz ja mam dopiero 1 wrzesnia niedlugo bedziemy wiedziec :D
Stokrotka ja tez mam tak ze mnie kuje albo zaswedzi ale to rzadko moze mam jakos bakterie a nawet nie wiem bo w ciazy to mozliwe a na badanie moczu mam dopiero 1 pazdziernika ://
ja tez wam powiem ze poczulam dzidzie przed wczoraj a teraz juz nie kopie tylko czuje jak mi sie tam by przewracala hehe
Wiecie co znalazlam dzis reklame na necie ze sa do 75 % przecen w tym sklepie dla dzieci 51015 ale jak tam weszlam chcialam zamowic przez internet to nic nie moglam zamowic tylko jakies 4 body bo ja bralam uniwersalne.. przeceniaja a zamowic sie nie da pff..
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Monika85 niestety nie wiem ile mierzy i waży moj maluszek, bo wczoraj bylam badana tylko ginekologicznie i słychał serduszka.
Stokrotka moja siostra w ciaży takie miała kłucia w pipce jakby igłami, to brała na to magnez.
życzę milłego dnia może uda mi sie do was później zajrzeć
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
A jesli chodzi o porod to ja ogladam na polsat cafe program porody i co tu duzo gadac kazda przechodzi to inaczej. Nie ma co sie stresowac na zapas
Ula jestes pod ich kontrola, trzymaja reke na pulsie to musi byc wszystko dobrze.