BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #914098 przez Stokrotka34
Polknelam magnez mam nadzieje ze cos pomoze:-\ ale mialm tylko forte....chyba nie przeszkadza.

A do tego jeszcze dzisiaj wexele a ja mam humor do dupy:-(

Aniołek Zosia 09.01.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #914129 przez ninoczka
Ciesze sie ze wizyty pozytywne.
Stokrotka udanego w miare wesela.
Ja myslalam ze juz dzis nici beda z dzialeczki u taty bo niezle zlal deszcz ale na szczescie sie rozpogodzilo.

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu #914209 przez luska
Laseczki u nas wszystko oki po wizycie odezwę się za tydzień

10 lata 4 miesiąc temu #914227 przez ninoczka
noi jest luska.
ja nachylilam sie zeby sliweczki pozbierac spod drzewa i az mnie zemdlilo od nacisku brzucha udami i teraz boli brzuchol.jak siadam do wanny tez tak sciska mi brzuch.buuuu

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu #914238 przez Asieńka*87
Ninoczka ty to musisz miec juz fajny brzuszek jesli tak cie uciska :-)

Stokrotka, udanej imprezy mimo kiepskego humoru

Ela, fajnie ze wszystko dobrze, ale zdziwilo mnie troche co twoj lekarz mowil o ruchach, nie zgadzam sie z tym

Heh, no i zaczelo sie, bylam dzis na miescie i troche mnie ponioslo z zakupami dla mojego malego mezczyzny, i nic dla siebie! A jutro zaczynam konkretne zakupy internetowe :-) nawet moj facet sie usmiechnal na widok tych malenkich ciuszkow :-)

10 lata 4 miesiąc temu #914241 przez ninoczka
Moze wstawie ktoregos dnia zdjatko.
A gdzie ty Asienka mialas dzis sklepy otwarte?
Ja upralam pare ciuszkow ktore dostalam to moj nie dal mi rozwiesic bo on to zrobi.hihi
Smiac mi sie chce bo wszystko dostalam na chloposzki a jeszcze niewiadomo hihi

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu #914247 przez Asieńka*87
W primarku glownie ale nie tylko, sorki zawiesilam sie, zapomnialam ze dzis swieto ale w niemczech nie ma dzis wolnego.
Chlopiece tez fajne, a ty jak czujesz, co ci tam pod serduszkiem siedzi? Ty masz jednojajowe chyba, dobrze pamietam?

Fajni ci nasi faceci, niby udaja ze nic ich nie rusza a tu prosze,usmiecha sie i wzrusza a od wzoraj moj unosi sie nad ziemia z dumy,

10 lata 4 miesiąc temu #914249 przez ninoczka
No ja mysle ze chloposzki. A jak mowie do mena ze smiesznie jak sie okaza dziewuszki to on ze ewentualnie parka ale tez obstawia chloposzkow. No tak jak ty w Niemczech to sklepy normalnie pewnie. Nio ja mam miec jednojajowe. Tzn na 1 str znalazlam ze przy jednokosmowkowej dwuowodniowej sa jakies marne 2 % na dwujajowe.

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu #914277 przez KarolinaJag
Witam Was przyszłe mamusie :) Jestem w 20 tygodniu i też jestem styczniówką 2015 dokładnie 8,01,2015. Troszkę się martwię bo nie czuje ruchów mojego maleństwa :( ninoczka gratuluję podwójnego szczęścia !! Asieńka*87 ja też będę miała chłopca, zastanawiam się nad imieniem Cezary i Antoni :)

10 lata 4 miesiąc temu #914278 przez ninoczka
Witaj Karolina. Moja znajoma wola na syna Antos i fajnie to brzmi

[/url]

10 lata 4 miesiąc temu #914281 przez KarolinaJag
Tak od początku byłam za tym imieniem ale przy głębszym zastanowieniu mały Czaruś też do mnie przemawia. Jak będzie dorosły Cezary brzmi tak dumnie :) w którym tygodniu poczułaś ruchy maleństwa?

10 lata 4 miesiąc temu #914328 przez Asieńka*87
KarolinaJag witaj widze ze mamy termin na ten sam dzien :-) a mnie wlasnie podoba sie Cezary, a pierwsze ruchy tzn takie gilgotki poczulam w 16 tyg a od 1.5 tyg to juz konkretnie ale to nie ma reguly, wkoncu i ty poczujesz

10 lata 4 miesiąc temu #914331 przez martadiana
Karolina jag witaj i gratuluje chlopca

Moj facet dzis mnie sie pyta czy wszystko ok z dzidzia bo po mnie prawie nie widac... i ja mowie ze napewno wszystko ok a on na to ze pewnie bedzie mala dzidzia dal mi do myslenia ...

10 lata 4 miesiąc temu #914332 przez chasiami
Asieńka Karolina To jesteśmy w trójke na 8 stycznia! :) Grunt to dotrzymac do 1 stycznia prawda dziwczyny? :) będziemy zaciskac nogi

Karolina ja w pierwszej ciąży ruchy poczułam dokładnie w 20 tyg, wiec nie masz sie czym denerwowac :)

10 lata 4 miesiąc temu #914415 przez KarolinaJag
ale fajnie się złożyło, że mamy ten sam termin ciekawe która dzidzia będzie pierwsza :) Asieńka*87 to bardzo szybko poczułaś ruchy ja czekam z niecierpliwością, jestem po badaniach prenatalnych i jest wszystko ok więc musi być dobrze. Wyczytałam gdzieś na forum, że po 22 tyg trzeba się zacząć martwić jeśli dzidzia nie daje znać o sobie. martadiana to nie musi tak być! mam dwie znajome, które przytyły zaledwie 5-8 kg przez całą ciąże a dzieci urodziły się z wagą ponad 3 kg :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia