- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
martadiana i monika sliczne brzuszki
asieńka gratulacje synka witaj w klubie
ela ja biorę pregne dha, ale mam zamiar się przerzucić na witaminer bo jest dużo tańszy a ma nawet więcej witamin
karolina witaj
stokrotka slodkie bodziaki
Co do rozmiarów to ja chyba kupnie ze 2 sztuki tych na 56 na wyjście ze szpitala, a potem to juz chyba większe zresztą zobacze jak synuś będzie rósł
Ja chyba też zakupie taki komplet pościeli 10 albo 15 elementów
Pisalyscie o oliwce do kąpieli w roosmanie jest taki olejek pod prysznic i też fajnie natluszcza a tak się nie tłuści wszystko po nim i kosztuje jakieś 6 zł
Jutro też wybieram się na polowanie do lidla a gdyby któraś była zainteresowana to w biedronie jest Lovella za 15 zł
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja przegapilam pajace w Biedronie. Bo sa u nas 2 za 30zl ale juz takie bez opakowan i duze bo 80 a niewiem czy byly wogole mniejsze.
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Kasiah dzięki za newsa o Loveli w Biedronce. Na pewno kupię
Wrzućcie proszę linki do tych kompletów pościeli, które Wam się podobają. Może coś podpatrzę.
- KarolinaJag
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziewczyny byłam rano w Lidlu i po prostu szok kobiety wyrywały sobie bodziaki, no ale u nas jest małe miasteczko i zawsze takie akcje się w Lidlu odgrywają jak rzuca coś fajnego o bodziaki się więc nie szarpałam ale udało mi się na spokojnie znaleźć dresik 62/68 i dokupiłam do niego skarpetki i rajstopki i z tym samym wzorem
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
o matko, mam 16 stron nadrabiania... wymiękam
od jutra postanawiam codziennie się udzielać na forum, bo potem to nie nadążam za Wami i nie wiem co, ktorej miałam napisać, więć wybaczcie, że dzis tak ogólnikowo co udało mi się doczytać i co zapamiętałam.
witam nowe Mamusie - Kelis, Ela, KarolinaJag zapomniałam o którejś? jeśli tak to przepraszam i witam gorąco
ja cały czas pracuję, po pracy padam na twarz, obowiązki domowe itp. i temu nie ma mnie tu z Wami czesciej, buuuuuu
Mon.tresor - silna z Ciebie babeczka, podziwiam, życzę wytrwałości i siły - dasz radę z nim czy bez niego!!
Ula - to psyllium, o którym pisałam to chyba tylko na necie można kupić, ale w aptece nawet nie pytałam o to nigdy.
widzę, że niektóre już po wizytach kolejnych ,nawet już po połówkowych i wszystko super ufff, tak trzymać Kochane, a wytrwamy z naszymi zdrowymi jak rybki szkrabami do stycznia, byle do 1 stycznia, a potem niech się dzieje co chce
ja też mam schizę, że mam mały brzuszek, ale mi on naprawdę spadł troszkę i nawet 1 kg schudłam. ale u mnie to chyba jest spowodowane tym, że już od 3 tygodni nie biorę luteiny, która najwyraźniej zatrzymała mi wodę w organiźmie i skutek tego taki, że waga niższa, brzuch mniejszy. wizytę mam dopiero 27go, to mam nadzieję, że mnie gin uspokoi, że wszystko ok z Małym. no i tym sposobem mam tylko 2,5 kg na plusie.. hmmm... sama nie wiem czy nie jem za mało. bo u mnie z tym jedzeniem to krucho, bo nic mi ostatnio nie smakuje... mdłości mam dalej i mam już ich serdecznie dość. dziś w pracy to musiałam zamknąć drzwi biura od środka, bo naprawdę myślałam, ze pawik będzie. no mowię Wam, nie może mnie ten objaw opuścić
czujecie już ruchy??? kurcze, a ja chyba nie. chyba, bo czasem jakby jakieś takie bąbelki czy puknięcia czuję, ale czy to to? nie mam pojęcia, nie czuję tego codziennie też, więc kompletnie zagubiona jestem w tym, ech
była mowa o skarpetkach z h&m tych i love mum and dad wiecie co - w sobotę sobie je kupiłam, bo sie powstrzymać nie mogłam i wiem, ze są bardzo fajne, bo rok temu kumpeli kupowałam i mała uwielbiała je. ciepłe są i nie obciskają nóżek. wzięłam rozmiar 10/12... najmniejsze jakie były. kurcze z tymi rozmiarami to nic już nie wiem co kupować. ubranka mam kilka 56, a może nawet mniejsze, ale chyba 62 byłoby lepiej kupować, bo w nie napewno Maluch wejdzie, a w te 56 to nie wiadomo czy trafi w ogóle... ojoj. trudne to no.
i jakiegoś doła ostatnio łapię, nie wiem sama czemu. jakiś taki lęk, że nie zdążę kupić wszystkiego, że nie wiem co, jaki rozmiar, ile... przeraża mnie to jakoś. macie też tak?? czy tylko ja taka zeschizowana jestem?
po nocach już mi się te wózki śnią, a raczej przez nie spać nie mogę. no paranoja jakaś, mówię Wam.
aaaa - i widziałam, że pierwsza nasza forumowa Dziewczynka sie ujawniła no nie? super, bo tak to narazie chyba sami chłopcy nie?
no i jak tam? upolowała któraś coś w tym lidlu?? ja po pracy nawet tam chyba nie pojadę, bo pewnie puste kosze juz będą
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Co do pościeli to ja kupiłam podobny komplet jak ten wklejony tylko z mniejszą ilością elementów. Uważam, że ten przybornik na łóżeczko z kieszonkami srednio potrzebny (zasłania dużą część łóżeczka). Ja kupiłam zestaw z kołdrą, poduszką, ochraniaczem na łóżeczko, poszewkami na pościel, falbanką maskującą. Warto mieć 2-3 prześcieradła frotte, bo na początku często się je pierze. Ja już pisałam, że nosiłam i usypiałam dziecko na ten poduszce z kpmpletu pościeli więc i poszewek na poduszkę miałam kilka. Rożek kupiłam oddzielnie.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hmm, no tak, może nie ma co przesadzać, aż takich gigantów to może nie urodzimy, więc te ubranka 56 sie przydadzą na początek jednak.
aha - możesz Agat w naszej tabelce zmienić mi datę na 19 stycznia, bo taki mam wpisany z om w karcie ciąży, nie wiem czemu 18ty Ci podałam i że chłopiec będzie bo to już też wiadomo to tak przy okazji jak będziesz uzupełniać.
a ja mam dylemat wózkowy - jane muum czy mutsy evo? az na forumie poszalałam i spytałam na innych wątkach o opinie, może któraś ma jeden z nich, bo doszłam do wniosku, że chyba używanego szukać będę, więc jak tak to może wcześniej na jakąś okazje polować będę i musze wiedzieć na który sie jednak ustawić, hmmmmm.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Dajcie znać jaką płeć komu wpisać, bo jeszcze sama nie kojarzę niestety.
Co do wózków to nie znam ich zbyt dobrze, ale radze ci przejechać się do jakiegoś sklepu i zobaczyć nówki na żywo. Pojeździć sobie, popatrzeć, zobaczyć który się lepiej prowadzi. No a potem szukać okazji na necie
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agat napisał: Już zmieniam w tabelce
Dajcie znać jaką płeć komu wpisać, bo jeszcze sama nie kojarzę niestety.
Co do wózków to nie znam ich zbyt dobrze, ale radze ci przejechać się do jakiegoś sklepu i zobaczyć nówki na żywo. Pojeździć sobie, popatrzeć, zobaczyć który się lepiej prowadzi. No a potem szukać okazji na necie
wiesz co właśnie bylam i mutsy widziałam, pojeżdziłam i fajny jest, ale tego jane nigdzie u nas w mieście nie mają, żeby na żywo zobaczyć, a chwalony jest bardzo na necie jak czytałam. no i mam klops dlatego szukam jeszcze opinii, bo raczej na żywo tego jane mi sie nie uda dorwać
dzięki za zmianę w tabelce