- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
Moj synus zaczal kopac tak jakos po srodku
Anna tak chce rodzic w niemczech, duzo sie nasluchalam i naczytalam ze tu lepiej pozatym nie moglabym zostaic tu mena a sama z dzidzia w polsce to nie feir by bylo, juz mniej iecej wiem co. Jak iec jakbys chciala o cos zapytac to smialo, moze pomoge
A co do laktatora to na poczatku chcialam kupowac zeby byc przygotowanym na kazda okazje ale jak juz wczesniej pisalyscie moze okazac sie niepotrzebny, szkoda inwestowac w bardzo drogi sprzet a podobno w niemczech jest tak ze moga ci przepisac w szpitalu taki wyporzyczony (oczywiscie wszystkie osobiste czesci sa nowe !) I placi sie 30€ kaucji, tylko tedy to taki reczny, ale dobre i to, a nawet gdybym miala kupic to pewnie tez bym wybrala reczny,
A o ta masc napewno kupie tylko napisz ta nazwe,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Ninoczka - śliczny brzusio, piękny domek mają dzieciaczki
Kelis - powodzenia na wizycie
Ela - mnie też krzyża pobolewają jak coś więcej porobię n. postoję dłużej robiąc obiad, ale w sumie mnie tak od samego początku pobolewały pytałam o to gina, a on mi na to, że on w ciąży nie jest, a też go krzyża bolą, hahahaa. dowcipniś ten mój gin, ale też i za to go lubię
Martadiana - nooo, to by sie sprawdzalo, bo jeśli te puknięcia pierwsze co czułam to był moj synuś to one były po lewej stronie właśnie.
hmm, ja też własnie mam zgrzyt co z tym laktatorem, ale chyba sie wstrzymam i zobaczę czy mi będzie potrzebny.
a co do maści na obolałe i pogryzione sutki to dziewczyny na forumie zawsze bardzo chwaliły maść Purelan firmy Medela. KarolinaJag - o tą Ci chodziło?? bo ta podobno jest rewelacyjna i tez jej własnie zmywać nie trzeba do karmienia.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Ja wczoraj jakoś już nie miałam czasu,
tak jak wam dziewczynki mówiłam będę miała drugą córkę
Ekonomicznie,
a teraz o badaniu:
płaciłam 270 zł
Dzidziuś zdrowy, nawet pokazał kciuka (tak jakby chciał powiedziec, mamo u mnie wszystko w porządku), bałam sie o serduszko, ale nie było o co,
termin wg tego lekarza mam na 6 stycznia (moja gin pisała na 8 stycznia).
Dziecko miało sprawdzane: głowe, mózgowie, twarz, kręgosłup, szyja/skóra, klatka piersiowa, serce, powłoki brzuszne, układ pokarmowy, układ moczowo płciowy, kończyny i płec i wszytko w największym porządku.
Dziecko przypuszczalnie waży 378 g
I szczerze jakoś się uspokoiłam (miałam dziwne przeczucie ze coś nie tak jest, strasznie sie bałam iśc na te prenatalne)
Nic zycze miłego dnia.
A i możliwe ze się nie odezwe pare dni, bo Alicja jutro ma 2 latka i szykuje mi sie impreza a druga w sobote
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
A mnie pobolewa gardlo od czasu jak wyjechałam na wakacje i w końcu zdecydowalam się na zakup tantum werde, bo juz naturalne srodki ne pomagaja, mam nadzieje ze on nie zaszkodzi dzidzi.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Dziewczyny od tego waszego pisania o kawie pierwsze co dzisiaj zrobilam po sniadaniu to kawusia:-)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja ide jutro na badania i od wczoraj juz spac nie moge:-\ ale musi byc wszystko dobrze:-) !
- KarolinaJag
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
Stokrotka34 powodzenia jutro koniecznie daj znać jak było, cieszę się że właśnie nie piję kawy sama
jeśli chodzi o maść będę wiedziała za kilka h
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wszystko było z nim w porządku, ale w moim przypadku odciąganie ręczne trwało wieki i nabawiłabym się mega bicepsów od tego Elektryczny sam ściąga, idzie szybciej, sprawniej, delikatniej.Stokrotka34 napisał: Agat a co bylo z tym recznym nie tak, bo ja myslalam o takim?
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja bede jechac na zakupy do pl za jakis czas i jak mi sie trafi laktator uzywany to zdecydowalam ze kupie.
Chasiami udanej imprezy i wszystkiego najlepszego dla corci.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
KarolinaJag napisał: chasiami gratuluję córeczki !! dziękuję za opis zastanawiałam się co biorą pod lupę przy tym badaniu, a też pobierają krew jak za 1 razem? ja mam dopiero badania prenatalne 4,09 zastanawiam się dlaczego tak późno.. i sto lat dla Alicji
Stokrotka34 powodzenia jutro koniecznie daj znać jak było, cieszę się że właśnie nie piję kawy sama
jeśli chodzi o maść będę wiedziała za kilka h
Karolina powiem Ci ze byla pyszna a do tego mialam takie tofi ciasteczko co sie kladzie na kubek:-)
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Stokrotka napewno wszystko bedzie ok
Dziewczyny nie wiem czy mi rozstepy nie wychodza po tej oliwce zrobila mi sie strasznie sucha skora na brzuchu i piersiach i starasznie mnie brzuch swedzial i nie wiem czy to potym jak skora byla sucha czy to poczatek rozstpow jak myslicie
to sa takie czerwone krotkie kreski
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.