- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ela ja smaruje brzuch, piersi, uda pośladki ale tylko na brzuchu mam wysypkę przyjrzę sie swojej skórze to dam znać
miłej niedzieli my jutro idziemy na 50 lecie ślubu
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ninoczka ja kupiłam używany jeszcze na gwarancji za połowę ceny więc naprawdę mi się udało. Ulka ja polecam tylko i wyłącznie model roomba 780 lub wyższe. Cena nowego to niestety jakieś 2000 zł. Jednak nie jest to robot dla każdego. Moi rodzice jak im kiedyś pożyczyłam na tydzień w ogóle się do niego nie przekonali. Odkurzenie mieszkania około 70 metrów zajmuje mu około 2-2,5h. Jak chodzi się do pracy super. Wracasz i czyściutko. Jednak jak jest się w domu to trzeba się przyzwyczaić do tego, że trochę hałasuje i jeździ w sposób dla człowieka nie do ogarnięcia żadnym schematem. Jakość jego sprzątania zależy też od ilości i rodzaju mebli w domu, czy ma się dywany, schowki w które nie ma szans by wjechała. Ja jednak raz na tydzień, półtora wyjmuje tradycyjny odkurzacz i sprzątam wszystko plus parapety czy kąty za szafkami. Kupiłam go od ludzi, którzy mieli dywany z długim włosem i się na nim nie sprawdziła. Tylko, że u mnie jest armagedon z labradorem, który linieje cały rok i inaczej musiałabym codziennie wyciągać odkurzacz i jechać nim pół godzinki więc jestem w stanie przymknąć oczy na pewne jej niedociągnięcia. Na szczęście ten model (ja mam 780) nie ma ich dużo .
Martadiana nie wiedziałam, że jakiś veet można stosować w ciąży. Muszę to koniecznie sprawdzić. Ja akurat krem używam na rękach a nie na bikini, ale jak działa tam to i tu powinien .
Ulka właśnie wczoraj czytałam, że w ciąży kobiety są bardziej podatne na alergie skórne także sprawdź na wszelki wypadek tę ziajkę.
Ela ja też mam żyły na piersiach. Tzn. w ciąży mi powychodziły.
We wrześniu wybieramy się w końcu z mężem i znajomymi na wakacje. Tylko na weekend do Szklarskiej Poręby ale zawsze coś. Bardzo się cieszę, że w końcu wyrwę się z domu )))
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Monika super, że chociaż na weekend się wyrwiecie.Nam niestety nie udało się nigdzie pojechać .
Dziewczyny od piątku czuję takie jakby ciągnięcie raz po jednej raz po drugiej stronie brzucha tak jakby jajniki mnie kuły lub bolaly. Czuję to nawet w nocy podczas przekręcania się. Czytałam, że takie ciągnięcia oznaczają rośnięcie macicy, że najbardziej mogą być odczuwalne w II trymestrze. Czy myślicie, że powinnam się martwić czy też tak macie?a dziś nad ranem jak miałam rękę na brzuchu to czułam takie kilku krotne jakby bąble ze środka, więc albo poczułam porządnie maluszka albo to była czkawka ale było to przyjemne
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hej i po imprezach (teraz w sobote tylko mój brat połączone z kawalerskim i chrześniaczka, ale ja na szczęście już nie musze robic teraz bede tylko gościem )
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Ela myślę, że takie ciągnięcia są jak najbardziej normalne.
Ja czkawki jeszcze nie zaobserwowałam, ale mogę już od jakiegoś czasu wyczuć niektóre ruchy pod ręką, czasami mi też brzuch sam drga
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Mi jak sie maz przysluchuje brzucha to mowi ze slychac takie chlapanie w wodzie ale ja jeszcze nic nie czuje, ciagle czekam.
Monika bylam ostatnio w Szklarskiej wszystko pieknie ale tak sie zmeczylam wejsciem i zejsciem z gory ze powiedzialam ze to
Ostatni taki wypad w ciazy.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Aniu dlatego tym razem nie planujemy w górach jakiś super pieszych wycieczek. Mąż zawiedziony, że nie będzie to Zakopane, jaskinie, łańcuchy i takie tam . Myślałam aby jedynie kolejką podjechać na Szrenicę i z niej ewentualnie zejść przez halę i obok wodospadu. Chyba nie dałabym rady wdrapać się pieszo na górę teraz . A oprócz takich pieszych wycieczek warto coś zobaczyć, zrobić w Szklarskiej? Myślałam jeszcze by na 1 dzień podjechać do Pragi ale muszę policzyć ile to będzie kosztować.
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
wróciłam już chyba nie chce nigdzie jechać , bo się stęskniłam za kompem hahahaha Wybaczcie nie nadrobię 235 postów , mam nadziej , że u każdej wszystko oki ,co najwyżej doszły mamy nowe
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja równiez witam w deszczowe popołudnie
ela pomiary są takie same bez względu czy w 3D czy 4D czy 2D
Asienka udanego urlopu
anna, ela ja podobie jak ulka jeszcze nawet nie mam wyznaczonego terminu na połówkowe, więć wy nie takie ostatnie
Ninoczek ja na połówkowym w pierwszej ciązy byłam z mama, bo tak sie złozyło i nikt mamy nie wyprosił, więc wchodzsmiało z facetem
ulka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A ja w środę ide na wizyte do gina, może i ja tym razem pochwale sie kogo nosze pod serduszkiem Trzymajcie kciuki by wszystko było dobrze.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Mnie od wczoraj boooli dol brzucha. Nic dzis nie robie i jakos jakos ale czesciej tez dzis robie siusiu i musze sie nalatac a ten brzuch boli. I plecy.
Ale mowie sobie ze to pewnie ta macica czy niewiem jakies rozciagajace sie miesnie-bo nie chce myslec ze cos nie tak.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania