- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Fuj jak ja sobie o tym cukrze pomyśle o już mi nie dobrze. Ale faktycznie wcześnie kazał ci zrobić.u mnie tylko dwa razy kłują przed i tą godzinę po (chyba , bo już mam wątpliwości , ale nie dwa razy )
ja ruchów też nie czuje , lekarz mi mówił , ze już mogę bo jes dwójka, ale jak na razie cisza
Ela tak mi się zdarzają , była już cisza , a u znowu,nieregularnie i jakoś często ale jednak
Ninioczka tak na pewno kupimy ten wózek i na pewno używany , bo to będzie oszczędność około 2 tysi , więc kwota konkretna , a znając życie u nas po chwili użytkowania też będzie zdezelowany
Agat ja teraz też mam wizytę dopiero 30 września
Ninoczka pamietaj , że masz dwa w brzuszku to też większe obciążenie i robota nie zając nie ucieknie , narobisz się jeszcze a eraz wez przykład z Moniki
Kasiah mi nigdy nie kazali pod tym kontem robić , tylko na paciorkowca (chyba to ) ten wymaz z tyłka właśnie żeby podczas porodu dziecko się bakerią nie zaraziło
Chasiami dziwna ta koleżanka i nieźle cena wózka podskoczyła ja mam xlandera do wydania ,stan nie jest fajny ale jak chcesz to symboliczna czekolada + kurier bez fotelika ale reszta jest :)poważnie to napisałam
Martadiana gratulacje dla koleżanki , no malutka dzidzia , ale ja takie uwielbiam
Marta fajnie , że ma wam kto pomóc , a wózek to faktycznie spory wydatek .......
Ula gratuluje połówki , jejku wam też tak szybko czas leci w ciązy ??
Kurcza u nas dopiero widmo remontu prze nami
Monika , no u nas w okolicy znaczna przewaga dziewczyn , wszyscy mają przewagę dziewczyn , tylko nasza rodzina tak dziwna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Na moich kwietniówkach jest tylko jedna dziewczynkaMonika_1985 napisał: Luska gratulacje!!! Aż jestem w szoku, że tyle chłopaków mamy, kiedyś czytałam, że na świecie jest więcej kobiet niż mężczyzn, czyżby teraz miała być odwrotna tendencja? W czym wybierać będą te nasze chłopaki?
Za 1,5h usg - nie mogę się doczekać
- Dosia_Malina
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
dosia gratuluję córeczki
luśka ja glukozę mam zrobić 22/23 tydzień,ale u nas też pobierają 3 razy tzn.przed, potem godzinę po wypiciu i dwie godziny po wypiciu, ale to chyba zależy od dawki glukozy jaką masz zaleconą bo przy 50 glukozy kują 2 razy, a przy 75 właśnie 3 (przynajmniej u mnie w labo tak jest)
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Ula - dobrze, ze rączka Małej się zrasta prawidłowo, jeszcze trochę i po gipsie będzie. uffff, no to dobrze, że nie tylko ja na to połowkowe będę czekać tak długo
Luska - wooowww, gratki naszę meskie grono się powiększa fajnie - wrzucaj fotki!
Martadiana - ja też chyba jednak pójdę w używany wozek, bo to lekko oszczędność przynajmniej 7 stów, a mam gdzie to wydać na inne rzeczy dla Młodego.
Dosia - noo, w końcu jakaś kobietka kolejna to już chyba trzecia u nas nie? gratki
Agat - trzymamy kciuki za wizytę, daj znać po Kelis- również powodzenia!
ja mam dziś wizytę, ale dopiero po 17ej. ciekawe czy mojemu dziecku nic w ciągu tego miesiąca nie odpadło i czy nadal jest chłopcem, hahaha się denerwuję też oj
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Studentka, Agat, Ninoczka, Kelis powodzenia na wizycie mocno trzymam kciuki:-) !
Luska gratuluje siusiakow:-) a Ty masz bliznieta jednojajowe?
Dosia gratuluje coreczki:-D rosnie powoli damskie grono:-)
Chasiami ja to nie lubie robic interesow ze znajomymi:-\
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Stokrotka ja też nie przepadam za takimi interesami z koleżankami. Chyba za często się zawiodłam. Zawsze boję się, że ktoś mi będzie wypominał ile to dla mnie zrobił i co mi nie dał...
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na same dobre wiadomości
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Dziewczyny wklejam treść naszej tabelki. Niech te, których nie ma podopisują się w odpowiednich miejscach, a pozostałe uzupełnią płeć Kopiujcie tę listę i uzupełniajcie, a ja to później wpiszę do tabelki.
kasiah06 01.01.2015 chłopiec
chasiami 08.01.2015
Asieńka*87 08.01.2015 chłopiec
kelis3 10.01.2015 chłopiec
Mon.tresor 10.01.2015
ulka1983 13.01.2015
e_wka2 14.01.2015
agat 14.01.2015 dziewczynka
Stokrotka34 17.01.2014
Martadiana 17.01.2015
studentkaae 19.01.2015 chłopiec
młodamama 21.01.2015
ela85 22.01.2015 chłopiec
Martynika 22.01.2015
anna90 23.01.2015 dziewczynka
mama89muminka 25.01.2015
Monika_1985 25.01.2015 chłopiec
maja001 27.01.2015
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Kelis napewno wszystko bedzie dobrze
Agat ogladalas ten program na tlc co facet ma 5 zon ? to bedzie na odwrot jak wasze chlopaki podrosna bedzie program o kobiecie co ma 5 mezow hahah a co do tabeli to ja jeszcze plci nie znam mam wizyte w poniedzialek
Dosia gratuacje !!!
Studenktka hehe napewno nie odpadlo chociaz dobrze bybylo jakby nastepna dziewucha byla
Stokrotka mamy termin tego samego dnia a kiedy ty sie dowiesz co nosisz ?
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiah racja , jakoś tak było masz racje ja miałam 50
studentka wrzucę tą fotke tylko jest w samochodzię , jutro planuje wyjść dopiero z domu , to wezmę
Stokroka nie wiadomo , oficjalnie mówi się, uznaje , że ciąża bliźniaczka dwuowodniowai dwukosmówkowa to ciąża dwujajowa , ale jeżeli doszło do wczesnego podziału komórki (około 4 dnia po zapłodnieniu ) to mogą być jeno , okaże się po narodzinach jak będą wyglądały .A u ciebie jak jest i wiesz już jaka płeć ?A i u mnie rosną identycznie , co też przemawia za tym , że jednak jedno , ale mi to akurat obojętne już
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Dosia jeaaa kolejna dziewczynka gratuluje
Agat tobie tez serdecznie gratuluje
A za reszte dziewczyn co maja dzis wizyty trzymam kciuki i czekam na wiesci
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dosia gratuluję dziewczynki!
Agat tobie udanej wizyty i też dziewczynki.
Kobietki mam pytanie, czy na wyjście ze szpitala będziecie dla dzieciaczków kupowały jakieś ubranka tupu bluzki i spodenki? czy tylko jakieś body i pajace, no i oczywiście kombinezon i kocyk? A i jeszcze jedno czy będziecie kupowały pościel do wózka, jakąś kołderkę czy coś w tym stylu??
A i znowu się wam pochwalę zakupami, wprawdzie nie dużo, ale pokazuję wam tylko te co kupuję nowe:
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Byłam w pracy odebrac świadectwo pracy, łezka mi sie zakręciła, bo tyle mi naobiecywano a nic dziewczynon z którymi pracowałam też było smutno
ela ty też sie oszczędzaj zebyś czasem do sporzątania nie poszła!!! fajne rzeczy pokupiłaś, ja jakoś jeszcze nie potrafie tego wszystkigo ogarnąc.
A do szpitala to body, śpiochy a na to taki welurowy pajacyk, zeby było ciepło a potem dopiero do kombinezonu.
A do wózka to mam baaardzo gruby kocyk
Dosia witaj wśród mam dziewczynek!!!!