BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 4 miesiąc temu #918793 przez luska
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Fuj jak ja sobie o tym cukrze pomyśle o już mi nie dobrze. Ale faktycznie wcześnie kazał ci zrobić.u mnie tylko dwa razy kłują przed i tą godzinę po (chyba , bo już mam wątpliwości , ale nie dwa razy )

ja ruchów też nie czuje , lekarz mi mówił , ze już mogę bo jes dwójka, ale jak na razie cisza

Ela tak mi się zdarzają , była już cisza , a u znowu,nieregularnie i jakoś często ale jednak

Ninioczka tak na pewno kupimy ten wózek i na pewno używany , bo to będzie oszczędność około 2 tysi , więc kwota konkretna , a znając życie u nas po chwili użytkowania też będzie zdezelowany

Agat ja teraz też mam wizytę dopiero 30 września

Ninoczka pamietaj , że masz dwa w brzuszku to też większe obciążenie i robota nie zając nie ucieknie , narobisz się jeszcze a eraz wez przykład z Moniki :P

Kasiah mi nigdy nie kazali pod tym kontem robić , tylko na paciorkowca (chyba to ) ten wymaz z tyłka :P właśnie żeby podczas porodu dziecko się bakerią nie zaraziło

Chasiami dziwna ta koleżanka i nieźle cena wózka podskoczyła :blink: ja mam xlandera do wydania ,stan nie jest fajny ale jak chcesz to symboliczna czekolada + kurier bez fotelika ale reszta jest :)poważnie to napisałam

Martadiana gratulacje dla koleżanki , no malutka dzidzia , ale ja takie uwielbiam :)

Marta fajnie , że ma wam kto pomóc , a wózek to faktycznie spory wydatek .......

Ula gratuluje połówki , jejku wam też tak szybko czas leci w ciązy ??

Kurcza u nas dopiero widmo remontu prze nami
Monika , no u nas w okolicy znaczna przewaga dziewczyn , wszyscy mają przewagę dziewczyn , tylko nasza rodzina tak dziwna :P
Podziękowania: ulka1983

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 4 miesiąc temu #918795 przez luska
Chasiami , bo jakoś dziwnie napisałam z tym stanem , nie jest te wózek mega zdezelowany , widać składy użytkowania ale spokojnie jeszcze dzieciątko jakieś w nim pośmiga :)

10 lata 4 miesiąc temu #918796 przez agat

Monika_1985 napisał: Luska gratulacje!!! :) Aż jestem w szoku, że tyle chłopaków mamy, kiedyś czytałam, że na świecie jest więcej kobiet niż mężczyzn, czyżby teraz miała być odwrotna tendencja? W czym wybierać będą te nasze chłopaki? :laugh:

Na moich kwietniówkach jest tylko jedna dziewczynka ;)

Za 1,5h usg - nie mogę się doczekać :)

10 lata 4 miesiąc temu #918812 przez Dosia_Malina
Dziewczynki grono kobiece się powiększy, ja będę miała córcię:)

10 lata 4 miesiąc temu #918819 przez kasiah06
agat, kelis trzymam kciuki za wasze wizyty :)
dosia gratuluję córeczki :)
luśka ja glukozę mam zrobić 22/23 tydzień,ale u nas też pobierają 3 razy tzn.przed, potem godzinę po wypiciu i dwie godziny po wypiciu, ale to chyba zależy od dawki glukozy jaką masz zaleconą bo przy 50 glukozy kują 2 razy, a przy 75 właśnie 3 (przynajmniej u mnie w labo tak jest)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918820 przez studentkaae
Chasiami - super, ze wyniki w porządku. a z tym wozkiem to koleżankę chyba poniosło. niech sie wypcha w takim razie. niesłowna i tyle. a Ty się nie załamuj i nie dołuj i nie płacz - wszystko się poukłada - no, głowa do góry!!! :kiss: :kiss:

Ula - dobrze, ze rączka Małej się zrasta prawidłowo, jeszcze trochę i po gipsie będzie. uffff, no to dobrze, że nie tylko ja na to połowkowe będę czekać tak długo :)

Luska - wooowww, gratki :) naszę meskie grono się powiększa :) fajnie - wrzucaj fotki!

Martadiana - ja też chyba jednak pójdę w używany wozek, bo to lekko oszczędność przynajmniej 7 stów, a mam gdzie to wydać na inne rzeczy dla Młodego.

Dosia - noo, w końcu jakaś kobietka kolejna :) to już chyba trzecia u nas nie? gratki :kiss:

Agat - trzymamy kciuki za wizytę, daj znać po :) Kelis- również powodzenia!

ja mam dziś wizytę, ale dopiero po 17ej. ciekawe czy mojemu dziecku nic w ciągu tego miesiąca nie odpadło i czy nadal jest chłopcem, hahaha :) się denerwuję też oj :(

10 lata 4 miesiąc temu #918838 przez Stokrotka34
Lal ale dzisiaj wizyt:-)
Studentka, Agat, Ninoczka, Kelis powodzenia na wizycie mocno trzymam kciuki:-) !

Luska gratuluje siusiakow:-) a Ty masz bliznieta jednojajowe?

Dosia gratuluje coreczki:-D rosnie powoli damskie grono:-)

Chasiami ja to nie lubie robic interesow ze znajomymi:-\

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 4 miesiąc temu #918846 przez Monika_1985
Haaa.... no w końcu kolejna dziewczynka! :) Gratulacje Dosia!

Stokrotka ja też nie przepadam za takimi interesami z koleżankami. Chyba za często się zawiodłam. Zawsze boję się, że ktoś mi będzie wypominał ile to dla mnie zrobił i co mi nie dał...

Dziewczyny trzymam kciuki za wasze wizyty i czekam na same dobre wiadomości :)

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #918873 przez agat
No i po usg :) Z dzidzią wszystko w porządku, wszystkie organy prawidłowe, termin z usg pokrywa się z tym z OM (2 dni różnicy). No i chyba będzie jednak ta dziewczynka :) Wprawdzie usadowiła się tak, ze bardzo ciężko było dojrzeć cokolwiek, no ale wygląda na dziewczynkę :)

Dziewczyny wklejam treść naszej tabelki. Niech te, których nie ma podopisują się w odpowiednich miejscach, a pozostałe uzupełnią płeć :) Kopiujcie tę listę i uzupełniajcie, a ja to później wpiszę do tabelki.

kasiah06 01.01.2015 chłopiec
chasiami 08.01.2015
Asieńka*87 08.01.2015 chłopiec
kelis3 10.01.2015 chłopiec
Mon.tresor 10.01.2015
ulka1983 13.01.2015
e_wka2 14.01.2015
agat 14.01.2015 dziewczynka
Stokrotka34 17.01.2014
Martadiana 17.01.2015
studentkaae 19.01.2015 chłopiec
młodamama 21.01.2015
ela85 22.01.2015 chłopiec
Martynika 22.01.2015
anna90 23.01.2015 dziewczynka
mama89muminka 25.01.2015
Monika_1985 25.01.2015 chłopiec
maja001 27.01.2015

10 lata 4 miesiąc temu #918886 przez martadiana
Luska gratuluje chlopakow :):):) super !! A co do czasu to mi strasznie pomalu leci ta moja ciaza wydaje mi sei ze wszystkie kolezanki juz rodza albo zaraz beda rodzily a po mnie jeszcze niewidac a tu juz prawie polowa ..

Kelis napewno wszystko bedzie dobrze :)

Agat ogladalas ten program na tlc co facet ma 5 zon ? to bedzie na odwrot jak wasze chlopaki podrosna bedzie program o kobiecie co ma 5 mezow hahah a co do tabeli to ja jeszcze plci nie znam mam wizyte w poniedzialek ;)

Dosia gratuacje !!!

Studenktka hehe napewno nie odpadlo chociaz dobrze bybylo jakby nastepna dziewucha byla :D

Stokrotka mamy termin tego samego dnia :D a kiedy ty sie dowiesz co nosisz ?

10 lata 4 miesiąc temu #918901 przez luska
Dosia malina gratuluje , jejku jak ja chciałam jedną dziewczynkę :blink:

Kasiah racja , jakoś tak było masz racje ja miałam 50

studentka wrzucę tą fotke tylko jest w samochodzię , jutro planuje wyjść dopiero z domu , to wezmę :P

Stokroka nie wiadomo , oficjalnie mówi się, uznaje , że ciąża bliźniaczka dwuowodniowai dwukosmówkowa to ciąża dwujajowa , ale jeżeli doszło do wczesnego podziału komórki (około 4 dnia po zapłodnieniu ) to mogą być jeno , okaże się po narodzinach jak będą wyglądały .A u ciebie jak jest i wiesz już jaka płeć ?A i u mnie rosną identycznie , co też przemawia za tym , że jednak jedno , ale mi to akurat obojętne już :P

10 lata 4 miesiąc temu #918985 przez anna90
Luska gratuluje chlopakow :)

Dosia jeaaa kolejna dziewczynka gratuluje :)

Agat tobie tez serdecznie gratuluje :)

A za reszte dziewczyn co maja dzis wizyty trzymam kciuki i czekam na wiesci :P

Moja kochana coreczka :*

10 lata 4 miesiąc temu #918987 przez anna90
Ula jak detektor ? Uzylas juz ?

Moja kochana coreczka :*

10 lata 4 miesiąc temu - 10 lata 4 miesiąc temu #919007 przez ela85
Ulka super, z ręką lepiej..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dosia gratuluję dziewczynki!
Agat tobie udanej wizyty i też dziewczynki.
Kobietki mam pytanie, czy na wyjście ze szpitala będziecie dla dzieciaczków kupowały jakieś ubranka tupu bluzki i spodenki? czy tylko jakieś body i pajace, no i oczywiście kombinezon i kocyk? A i jeszcze jedno czy będziecie kupowały pościel do wózka, jakąś kołderkę czy coś w tym stylu??
A i znowu się wam pochwalę zakupami, wprawdzie nie dużo, ale pokazuję wam tylko te co kupuję nowe:

10 lata 4 miesiąc temu #919009 przez chasiami
Luśka dzieki za ofertę, tylko ja chciałam wózek 3 w 1 bo Alicja jeszcze mała a jakbym gdzieś z nosidełkiem szła, to włożę na kółka i jadę i Alicje jednocześnie moge przypilnowac (głównie chodzi o wizyty u lekarzy), (a ja chciałam chłopca :P) - gratulacje :)

Byłam w pracy odebrac świadectwo pracy, łezka mi sie zakręciła, bo tyle mi naobiecywano a nic :( dziewczynon z którymi pracowałam też było smutno

ela ty też sie oszczędzaj zebyś czasem do sporzątania nie poszła!!! :) fajne rzeczy pokupiłaś, ja jakoś jeszcze nie potrafie tego wszystkigo ogarnąc.
A do szpitala to body, śpiochy a na to taki welurowy pajacyk, zeby było ciepło a potem dopiero do kombinezonu.
A do wózka to mam baaardzo gruby kocyk
Dosia witaj wśród mam dziewczynek!!!! :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia