- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
studentka dobrze, że wszystko w porządku i masz już połówkowe za sobą a filmik super sprawa
maja mały wstydzioszek rośnie Ci pod serduszkiem, ale najważniejsze że dziecię zdrowe może będzie córcia jak taka wstydliwa
ela ja do szpitala na wyjście to chyba jakiś ciepły pajacyk, czapka, kombinezon no i oczywiście cieplutki kocyk do otulenia w foteliku- tak mi się przynajmniej wydaje bo to będzie mój debiut a Twoje zakupy słodkie
majai współczuję przeżyć z tą kasą, człowiek czeka a oni w kulki lecą ja teraz mam pierwszy miesiąc zwolnienia więc luz ale aż się boję jak ZUS zacznie mi wypłacać. Poza tym ciekawa jestem wysokości pensji bo u nas są dodatki za trudność, nadgodziny itp i niby dziewczyny mówiły,że na ciążowym L4 wychodziły lepiej niż pracując ale chyba nie uwierzę póki nie zobaczę...
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Kasia kiedy wyniki ?
Monia mam nadzieję że nie będzie źle ale póki co zgiąć się nie mogę przez ból brzucha i o depilacji na razie muszę zapomnieć
Dosiamalina gratuluje córeczki
Agat jak kolejny raz potwierdzone to bedzie dziewczynka
Anna tak uzywałam detektor i super mi pokazywal od 135-145 czyli wszystko ok i ładnie serduszko puka
Ela
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja pewnie dzidzię ubiore w body pajacyk kombinezon i kocyk na to bo wygodniej ubrać będzie pościel do wózka fajna sprawa moja Natalka kołderki do tej pory używa do przytulania bo jest nie duża i nazwała ją pika i jak gdzieś wyjeżdża na noc to zabiera na pierwszym miejscu i dzidzi penie kupie nowy zestaw bo nie będę miała serca Natalce odbierać ale to jest koszt 40 zł (poduszka + kołderka ) super ciuszki
Chasiami przytulam a wystarczyła odrobina dobrej woli i ludzkiej wrażliwości i było by inaczej
ja sie martwie ze u Montresor bo tak nagle ucichła mam nadzieję ze mimo problemów to z nią i dzidzią wszystko w porządku
Maja uparta ta twoja dzidzia ciekawe czy moja taka nie będzie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ninoczka gratuluję chłopców a obrócą się pewnie nie raz więc się na razie tym nie stresuj
pewnie dokuczają nam skurcze Braxtona -Hicksa bo właśnie pojawiają sie ok 20 tygodnia ciąży
Studentka super a martwiłaś się że będziesz ostatnia z połówkowym
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ulka tak płytki już są, jeszcze zamontować kabinę, toaletę i umywalkę. A na górze łaziena - jeszcze ie mamy płytek tylko tynk.
Ok uciekam dobranoc.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Maju hehe mały wstydzioch. Myślicie, że dzieci wiedzą, że mamy robione usg? Ciekawe czy to jakoś od strony brzuszka widać/czuć.
Ela świetne zakupy . Ja dziś wybieram się do H&Mu bo jest 20 % rabatu na kolekcję dziecięcą.
Ninoczka kolejne chłopaki! Super! Co do tego leżenia to na razie w ogóle bym się tym nie przejmowała bo tam jest trochę miejsca i tak jak dziewczyny piszą wszystko jest zabezpieczone.
Studentka super, że same dobre wieści, a filmiku zazdroszczę
Ja dorwałam wczoraj w nocy kota, że śpi na foteliku. Masakra, że ten tłuścioch się tam zmieścił Dobrze, że fotelik i tak planowałam wyprać
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
Z dzidzią wszystko super, kolejny raz Pan dr potwierdził,ze bezdyskusyjnie Mały Mężczyzna rośnie. Ma już 370 gram, zdrowo rośnie i wszytsko z nim w porządku. Pan dr włączył nam kilka razy 3D- super widok i mam super zdjęcia dzidzi;D, tata stwierdził,ze bródkę ma po nim i prawie pękał z dumy jak patrzył No i wyjasniło się czemu nie czuję ruchow jeszcze, łożysko mam umiejscowione na przedniej ścianie macicy, więc gin wyjaśnił,ze to taka jakby "amortyzacja" między dzidzią a brzuszkiem, dlatego na razie dzidzia kopie sobie w łożysko i ja nic nie czuję, musi jeszcze podrosnąć,żebym zaczęła czuć nawet przez łożysko. A termin mi sie przesunął na 09.01, z USG, ale ja zostaję przy 10.01, bo wyczytałam,że teraz terminy nie są już miarodajne, bo USG bierze pod uwagę rozwoj dzidzi, a teraz to już indywidualna sprawa.
Dosia MAlina gratuluję córeczki- super,ze grono dziewczynek się powiększa!
Agat Tobie też już gratuluję córy, chyba nie za wcześnie;)- najważniejsze że dzidzia zdrowa,a że wstydliwa to na pewno będzie córeczka;)
Ela - cudne ciuszki kupiłaś i obudziłaś we mnie od razu zakupowego trola, a nie powinnam na razie, bo ostatnio dostałam trzy torby ciuszkow dla maleństwa od bratowej "na początek" i jeszcze nawet nie zdążyłam przejrzeć co jeszcze musze zakupić. NA pewno jakąś pościel, kocyki no i akcesoria higieniczne
Maja- ależ Ci się wtydzioszek trafił i Ty się doczekasz, jeszcze troszkę. A z tymi przelewami to szczerze współczuję.
Studentkae - super ,ze z dzidzią w porządku!
Kasiah, ja też właśnie dopiero zaczynam zwolnienie i też się martwię co to będzie z ZUS, bo już rożne historie słyszałam. Ale też koleżanki w pracy mówiły,że na zwolnieniu kaska jest lepsza niż normalnie z pensji, bo jescze premie, ewentualne trzynastki, grusze, itp się wliczają.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ela jakie masz płytki w łazience ? Bo ja na razie sama nie wiem jakie bym chciała u nas tez 2 łazienki a to spory koszt nie wspominając o kuchni a na kuchnię masz juz pomysł ?
Monia chyba nie odpadnie
ej przecież kotek tylko testował fotelik zeby dzidzi było wygodnie
Pokazcie foto dzidziów swoich bo dawno nie było
U mnie dzixiaj lepiej brzu h tzk nie dokucza ale dopiero południe rok szkilny juz sie zaczyna dzisiaj pierwsze zebranie w przedszkolu
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Studentka ciesze sie ze wszystko wporzadku
Kelis tobie tez gratuluje potwierdzenia synka . Ja tez mam lozysko na przedniej scianie wiec tez musze troche poczekac na ruchy malej.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
studentka nespodziewane połówkowe, dobrze że maleństwo rozwijas ie slicznie
ninoczka GRATULACJE SYNKÓW
ula może weż nospe, jest rozkurczowa i myśle ze pomoże a na pewno nie zaszkodz
kasiah
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Ulka
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Widze ze remonciki robicie i kaske wydajecie