- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
martadiana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
mamomuminka oby wyniki nie wyszły tak zle jak piszesz,
martadiana
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
- Stokrotka34
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 58
Na pewno Twoim dzieciom bedzie lepiej bez klotni w domu, a jego zachowanie moze miec zly wplyw na wychowanie Oskara (brak szacunku do kobiet)
Trzymam kciuki za Ciebie!
Ninoczka powodzenia na wizycie! A Ty czesto masz to KTG?
Mamomuminka kciuki za wyniki.
Martadiana ja uwazam, ze kazdy facet jest inny i tak naprawde to tylko Ty znasz swojego i wiesz na ile jego zachowanie jest nie w porzadku, moj tez nie ma fiola na pkt brzucha, ale wiem ze za nami w ogien wskoczy, dla niego te malesnstwa tak jak napisala Monika to troche abstrakcja jeszcze:-)
Ja jutro ide odebrac wyniki badan i troche sie denerwuje przez ta cukrzyce, mam nadzieje ze nie ma juz tych ketonow i ze reszta tez oki:-\
- kelis3
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 56
Mnie dzis jakaś bezsenność dopadła znowu;/, od 2 nie śpię, masakra po prostu. Jeszcze tak zaczęłyście o tej cholestazie,że aż mnie wszystko swędzi teraz, ale to przypuszczam,że to taki efekt jak z wszami. Zawsze jak ktoś mówi o wszach, to mnie od razu głowa swędzi

Mamomuminka nie martw się na zapas, oby podejrzenia położnej się nie sprawdziły!
Ninoczka powodzenia na wizycie. A na KTG do szpitala chodzisz,czy w Twojej przychodni robią? U mnie niestety nie ma takiej opcji, trzeba do szpitala się zgłosić.
Monika też jestem zaskoczona tym zaświadczeniem,ale weszłam na stronę szpitala,w którym zamerzam rodzić i faktycznie jest taka informacja, pytanie tylko czy zostala z dawnych czasów, przed ewuś, czy nadal wymagają... Ja jutro zamierzam akurat pojawić się u mnie w pracy, to najwyżej poprosze na wszelki wypadek kadry o takie zaświadczenie. Jesli będą łaskawe mi wystawić,bo niestety u mnie Panie KAdrowe ne bardzo są chętne do jakiejkolwiek pomocy i nie zdziwię się ,jeśli powiedzą,że one nie mogą takiego czegoś wystawiać

Martadiana
EwelinaS dobrze,ze już atmosfera w domu wróciła do normy i maż jakoś przebolał stratę

Stokrotka trzymam kciuki za wyniki!
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Z tym ze ja nie spalam do 2, maz mnie obudzil juz przed 6 wiec spalam mniej niz 4h

- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26
Ja tam ciąg dalszy przygotowan...wyprawki,troche tego jest ale powoli dam rade

Martadiana
Kelis ja choc spie to i tak non stop sie wierce bo mnie tak zebra bola ze nie moge sie ulozyc i tak teraz juz do konca bedzie juz raczej sie porządnie nie wyspię

A Wy mamy bliżniąt jak tam sie czujecie....duze brzuszki???ja z jednym cieżko a z dwoma maluszkami w brzuszku

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26
- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41
mamamuminka i kelis a ja dzis na odwrot tyle ze mi spac sie nie chcialo to poszlam o 2 w nocy dopiero sie przemeczyla ale spalam jak zabita do 10 :O raz tylko siku wstalam wiec wspolczuje bezsennosci .. tez ostatnio myslalam o jakis prochach na sen haha bo gdzie tu ostatnio trymestr powinno sie wypoczywac a tu spac nie mozna ale znajac zycie dzisiaj nie bede mogla w nocy spac ..
mamuska widzisz to mozemy sie zamienic haha ja ci oddam mojego faceta a ty mi swojego oczywiscie tylko do porodu

Boze dziewczyny ja juz nie mam pomyslow co na ten obiad robic :/ Mam nadzieje ze mi dzisiaj te lozko wyniosa chlopaki do piwnicy bo ja sie w zyciu z tym pranie i robieniem pokoju nie wyrobie dla malej .. a wczoraj ciotka mi dala 2 wory ciuchow dla malej jezu toz ona tego nie przenosi za duzo tego jest :/ musze poprzegladac i poodawac co mi nie trzeba

- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 77

mamuśka ja się cc nie boję, na moje to niech on już tak sobie siedzi

chasiami fajna ta twoja gin że tak atmosferę próbuje rozładować

maja
kelis dziękuję

mamomuminka mam nadzieję że z tą choleostazą to fałszywy alarm
ninoczka trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści

martadian
ewelina no takie roztargnienie to jeden z uroków ciąży

stokrotka jak tam wyniki?
kelis monika mnie to ubezpieczenie też dziwi, jak pytałam swojej gin to powiedziała że lepiej mieć bo ewuś się czasem zawiesza

a mnie na kawę od wczoraj wzięło że szok

a mam pytanie: kupujecie taki ochraniacz na materac przed przemakaniem? bo ja się nad tym zastanawiam właśnie
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
I nie powiem, bo przydało się to - jak odeszły mi wody to napisałam jej smsa, a ona powiadomiła na forum, a potem jeszcze pisałam, ze mam kroplówke ze jeszcze nic nie boli itp.
A na koniec jak urodziłam to też napisałam, a ona wszystko na forum przekazała (tym bardziej ze jak zwykle byłam jedna z pierwszych co rodziła

Co wy o tym myślicie?
I czy jest jedna dziewczyna która by się tego podjęła? Wcześniej miałyśmy osobę która była jedną z ostatnich co miały rodzic.
Chetnie i tym razem bym sie podzieliła tą wiadomością nagle jakby się coś rozpętało

Czekam na wasze zdanie