- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kasiah06
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
anna wszystko już mam przygotowane, tylko do torby muszę wrzucić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ela85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 68

- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26

Ela to super

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
kasiah mamuśka dziewczyny, ja teraz bardziej bałabym sie cc niż żeby rodzic naturalnie, teraz wręcz nie moge sie doczekac, wiem ze czeka mnie wysiłek ale jakoś chcę tego

Wczoraj moja gin, zebym sie nie stresowała to mi mowiła same komplementy

Ale ja już jakoś spokojnie, może dlatego ze już powoli 34 tydzień leci

A co do twardnień brzucha to rzeczywiście coś mi sie dzieje, bo już kilka nocy jest pare razy twardy a dzisiaj, nawet jak leże też czasem twardnieje, ale nic nie boli tylko nagle wydaje mi sie ze chce mi sie siku, a nic sie nie wysikam, albo wydaje mi sie ze malutka sie tak dziwnie przekręca - taki chwilowy dyskomfort - wtedy dotykam brzucha a on twardy jak skała.
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
ninoczka ja przy pierwszym porodzie szlafrok miałam i bardzo mi sie przydał, w koncu rodzimy zima nigdy nie wiadomo jak moze być na sali po porodzie. teraz tez zamierzam brac szlafrok
Anna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A lalę synek w koncu dostał, po 1,5 tyg oczekiwaniu
martadiana[/b
Monika ja tez stosowałam maxmirol 500 i to chyba były jedne z najlepszych globułek jake przetestowano na mnie, choć mi do konca nie pomogły
chiasami życze bys jednak wytrzymała z porodem wiecej niż 2 tyg
ela dobrze, ze wyniki w porządku i zyczę szybkiego wyjścia do domu
ula
- kelis3
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 56
Dlatego dziewczyny, nie chodzi o to,żeby dziecko się przekręciło,tylko żeby było wyraźnie powiedziane - cc,albo naturalnie i tyle.
Martadiana to niezły wycisk wczoraj dostałaś od małej;) Mój Olo też ma czasem takie wieczory,że jak zacznie kopać po zebrach, to nie wiem jak się ułożyć.
Anna z tym podobaniem się dzidzi to taki żarcik, bo przecież dziecko nie otworzy oczu i nie stwierdzi,że wnosi reklamację,bo mu się mama nie podoba

Ela no i super! To jutro jesteś w domu!
Chasiami to Ci Pani dr przysłodziła;) Ja twardnienia mam niestety cały czas i w dzień, i w nocy, mimo że przecież leki biorę;/, ale co ma być to będzie, tak jak mówisz teraz nie ma się już za bardzo co nakręcać, nawet gdyby dzidzie za bardzo się spieszyły na świat, to już na szczęście dadzą soie radę i to jest najważniejsze.
- kelis3
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 56
- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26

Maja jesli zdecydowałas sie odejsc to naprawde juz to wszystko za daleko poszło...masz racje mysl o swoich bąbelkach...
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja po wizycie u pielegniarki wczoraj, znowu nie najlepsze wiesci. Na te bole w pachwinach kazala mi wziac z przychodni jakis pas podtrzymujacy brzuch, bo jednak tak jak myslalam mala naciska na jakis nerw.
Do tego podejrzewa cholestaze ciazowa

I az mi glupio ze znowu was nie doczytalam, nie wiem co sie u ktorej dzieje

- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 27
ulka fajna juz dzidzia.rosna nam te maluchy.
elka ciesze sie ze jest oki.
stokrotka no wizyte mam jutro o 17.jakies usg by sie przydalo bo juz 3 tyg nie mialam.wiec ciekawe czy mnie do szpitala nie wysle.ale jak tam mi zrobia ktg i wyjdzie mi skurcz bo mi teraz wychodza to mnie kurcze zostawia.
ja tez kurcze ostatnio myslalam o tych probach watrobowych bo mnie tez tak dziwnie cialo swedzialo.i siku dzis latalam w nocy co godzine.ciekawe czy to nie zapalenie pecherza-niewiem ale dbam o ciepelko.dzis bylam u poloznej na ktg.i jeden babel ladnie sie pisal a drugi uciekal.i 2 skurcze odnotowane.
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91

Elu dobrze, że mama Cię namówiła na ten telefon do lekarza. Zrobili Ci chociaż dokładny "przegląd" i będziesz spokojniejsza. Trzymam kciuki by wynik odnośnie cholestazy był oczywiście negatywny! Skoro jutro masz wychodzić to chyba wszystko jest w porządku?
Ulka ściskaj mocno uda to na pewno dłużej wytrwacie

Mamuska no to ostro ruszyłaś do przodu z przygotowaniami

Kasiah rozumiem Cię, że chciałabyś już na 100 % wiedzieć co Cię czeka. Jednak nie zamartwiaj się tym aż tak bardzo, większość z nas do końca nie wie co nas spotka na porodówce. Tak czy inaczej będzie dobrze! Jestem zaskoczona tym zaświadczeniem z pracy.. myślałam, że odkąd jest ten ewuś to nie będzie trzeba tego nigdzie wozić.
Maju
Kelis hehe dobrze że taki maluch nie potrafi mówić ani pisać bo kto wie czy jakaś reklamacja by się nie pojawiła. Co to ma być że mama taka zmęczona, spocona i nieuczesana

Mamomuinka nie nastawiaj się na złe wyniki tylko bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki byś się tylko pozytywnie zaskoczyła!
Ninoczka zawsze możesz wziąć urosept na pęcherz. A mocne masz te skurcze na ktg?
- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Chasiami fajnie uslyszec takie pochwaly ja tyle samo przytylam co ty i tez mi kadzy gada ze nie widac i ze ladnie wygladam

Maja
Mamamuminka nie przejmuj sie ze nas nie nadrabiasz wazne ze dajesz znac co u ciebie

No moj mnie przeprosil za wczoraj byl na rozladunku kontenera wiec spoko ale ja mu powiedzialam ze ostatnio raz cos takiego jak nie to go pakuje i dowidzenia .. ja sie nie bede denerwowac
- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
No i jak was tu nadrobić? Piszecie dużo naprawdę i powiem wam ze chwalę się naszym forum w rodzinie że mamy takie swoje tematy, problemy radości i wg. Nie znamy się a jesteśmy prawie jak rodzina, wirtualna ale zawsze jakaś tam więź jest. U mnie tak samo jak i u was jeżeli chodzi o dolegliwości zgaga, ból pleców, skurcze w łydkach, zadyszka ostatnio nawet jakieś mroczki przed oczami. Waga u mnie stoi cały czas 5-6 kg a jem normalnie już. Mój Mikołajek też kopie rozciąga się jak u siebie wysuwa pytki rączki pupę i chyba wszystko co się da. Dziś byłam na badaniach krwi i moczu bo w sobotę mam wizytę i mam mieć wyniki. Dalej w remoncie tzn, już finisz małe dociągnięcia i już mieszkanie będzie gotowe na maluszka. Wszechogarniający syf panujący w mieszkaniu przez zeszły weekend mnie na tyle przeraził że chciałam się spakować i jechać do rodziców, ale wzięłam się posprzątałam i mam to już za sobą.
Czytałam forum jakoś szczególnie śledząc wydarzenia u Ani bo mój też sobie kiedyś popalał. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i mam nadzieje że już u was tak zostanie i spokojnie w miłości będziecie oczekiwać maleństwa.
No i u Ani spokojnie to u Mai lipa.

Nie wiem co więcej pisać bo już mi sie wszystko myli. Dlatego teraz będę pisać w miarę na bieżąco! Amen
- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 91
Ewelina najważniejsze, że u Ciebie wszystko w porządku a mąż wybaczył Ci to roztargnienie