BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 8 miesiąc temu #907780 przez kasiah06
Anna moja koleżanka ma buldoga francuskiego i 1,5 rocznego synka. Mały go uwielbia i robi z nim co chce a piesek mu na wszystko pozwala i od razu zaakceptował malucha, wiec nie martw się na pewno wszystko będzie dobrze :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 8 miesiąc temu #907785 przez maja001
Cześć
Mały śpi, więć mam chwile, zeby z wami popisać
Moniko1985 WITAJ w śród nas :)
ula właśnei co się z tobą dzieje, ze taka cisza zapadła z twojej strony???
studentka, kasiah06 GRATULUJE synków :) :)
j stokrotka ja tak w pierwszej ciąży i w tej na początku miałam, że ciągle chiało mi się spać. W pierwszej przeszło mi pod koniec sierpnia, w tej juz na począku lipca
martadiana tyle, ze ja mam juz 1.5 rocznego synka, więć teraz chiała bym córeczke. Więc pozwól, że będe wyjątkiem z córeczka skoro obstawiasz że wszystkie będziemy miały synków ;)
Mój mąż przy pierwszej ciąży, jak się dowiedział że bedziemy mieli dziecko powiedział, że bedzie to syn i trafił w 10
U nas tez gorąco, ale wole ten upał, niż zimno i deszcz za oknem, chociaz z małym moge wyjśc na spacer i nie siedzimy w domu
Jutro mam wizyte u gina i bardzo się ciesze, mam nadzieje że z dzidzia wszystko dobrze. Czy któras z was tez ma juro wizytę???
Podziękowania: ulka1983, kasiah06

10 lata 8 miesiąc temu #907825 przez anna90
No to dziewczyny wychodzi na to mezowie maja trafniejsze typy dobrze niech im bedzie :laugh:
Kasia mam nadzieje ze bedzie tak jak mowisz bo nie chciala bym psiaka oddawac jest z nami juz 2,5 roku.
Maja trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte :)

Moja kochana coreczka :*

10 lata 8 miesiąc temu #907857 przez chasiami
Byłam odebrac wyniki z krwi i zaniepokoiło mnie bo mam jeszcze większą anemie, zobacze co jutro mi powie lekarz, ale martwie sie przede wszystkim o dzieciątko :(

Teściu na kawe przyjechał odezwe sie później,
Pozdrawiam.

10 lata 8 miesiąc temu #907928 przez Stokrotka34
Chasiami i Maja powodzenia na jutrzejszej wizycie u lekarza:-) samych dobrych wiadomosci!
Jej wszyscy (no prawie:-) obstawiaja chlopcow, ja tez mysle ze bede miala dwoch synow, choc marze po cichu caly czas o jednej corci:-) !

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 8 miesiąc temu #907932 przez martadiana
Monika1985 witaj fajnie ze z nami jestes
Maja001 miejmy nadzieje ze bedziesz miala corke ja tez bym wolala corke bo moj facet ma juz syna ale to juz co ma byc to bedzie ;);)

u mnie tez dzis upal niesamowity az sie nic nie chce....

10 lata 8 miesiąc temu - 10 lata 8 miesiąc temu #907960 przez kasiah06
Chasiami i Maja trzymam kciuki za Wasze jutrzejsze wizyty :)

Chasiami z maleństwem z pewnością wszystko dobrze, może trochę Cię uspokoi to co powiedziała mi moja gin, że dzieciątko tak łatwo krzywdy zrobić sobie nie da i zabierze z nas wszystko czego tylko potrzebuje stąd czasem nasze gorsze wyniki.

Swoją drogą ciekawe ile będzie naszych "forumowych" córeczek a ile synusiów, ale najważniejsze żeby wszystkie były zdrowe jak ryby :)

U mnie też straszne upały nawet psiak już na spacery nie chce wychodzić

10 lata 8 miesiąc temu #907991 przez ninoczka
kasiah zgadza sie -moja sunia tez nie chce na dwor chodzic z tego upalu. Ale najgorsze ze i pic malo pije.
Witaj monia. Fajny ten twoj lek chyba. Bo ma d3 a we wszystkich innych lekach jest konkretnie wit d. a nie wiem czy to jest to samo.

[/url]

10 lata 8 miesiąc temu #907997 przez maja001
chasiami ja tez mam anemie i dlatego lekarz kazł mi brac witaminki, ale i tak wiem że mi za wiele nie pomoga, jak w poprzedniej ciąży, ja w pierwszej ciązy piłam{ ochydny, ale skuteczny} sok z świeżych buraków, jabłek, marchwi i selera, dopiero wówczas anemia mi sie nie powiększała, ale teraz nie mam na to czasu by co dziennie taki sok robić.
Dzięki dziewczyny, za trzymanie kcuk za moja jutrzejsza wizyte, mam nadzieje że wszystko dobrze z maleństwem
Uciekam, bo mój gagatek nie che bez mnie zasnąć
Dobanoc

10 lata 8 miesiąc temu #908041 przez agat
Maja trzymam kciuki :)

Mnie dziś coś cały dzień kłuło (czy kuło??) w brzuchu :/ Teraz na szczęście lepiej.

Kupiłam sobie sukienkę na wesele, które mam za miesiąc, fotki u moich kwietniówek 2013 :)

10 lata 8 miesiąc temu #908056 przez ulka1983
hej dziewczynki :) jestem cała impreza udana goście zadowoleni dziewczyny też za rok powtórka :laugh: ale sie rozkręciłyście muszę nadrobić żebym zaległości nie miała ;)

10 lata 8 miesiąc temu #908075 przez ulka1983
Stokrotka witaj :) następne bliźniaki ale fajnie :silly: początki na forum są ciężkie ale potem będzie lepiej ;)

mama89muminka dbaj o siebie :kiss:

Kasiah witaj :) też jestem ciekawa czy donosisz do nowego roku B) gratuluje chłopca :)

Studentkaae gratuluję synka :)

Monika witaj fajnie mieć kogoś z wielkopolski :) mój mąż też bardzo liczy na syna bo dwie córy już ma B)

ciekawe czy w poniedziałek się dowiem co w brzuszku noszę :whistle:

Anna Maja jestem :kiss: impreza i upały dały popalić ale nie jest źle ;)

10 lata 8 miesiąc temu #908148 przez justyna21
Witam wszystkie mamy z terminem na styczen. Jestem na forum pierwszy raz i rowniez mam termin na styczen-a dokladniej 4.styczen. Mam pytanie do Was , a mianowicie j estem obecnie w 18 tygodniu ciazy, przed ciaza wazylam 64 kg, w pierwszych miesiacach schudlam teraz waze 61 kg, brzuch mi troche odstaje. Czy mozliwe jest zeby pod koniec 4 miesiaca nic nie przybrac jeszcze na wadze? prosze o odpowiedz:-) pozdrawiam

10 lata 8 miesiąc temu #908153 przez ulka1983
Justyna witaj :) dużo dziewczyn na początku ciąży chudło bo męczyły je mdłości i wymioty B) ale jeszcze czas to przytyjesz ;) moja kuzynka rodzi w październiku i przytyła tylko 2 kg też bym tak chciała ale u mnie kg wchodzą mi bez pytania :laugh:

dziewczyny ja używałam do córeczek Nivea baby ale nie miałyśmy żadnych problemów ze skórą i teraz też mam zamiar używać chyba że pojawią się problemy B)
cisza forumowa zapanowała :side:

10 lata 8 miesiąc temu #908171 przez An-an
hej :)
ale duchota na dworze i zero wiatru :( , byłam tylko o 8 po bułki i już nie wychodzę z domu...
Justyna21, :) witaj, ja schudłam 5 kg i waga stoi od 2 tyg. Na początku źle się czułam i dużo wymiotowałam. Teraz juz tylko 1 dziennie, bo 2xdziennie biorę na to tabletki. Wagą się nie przejmuj, w 1 ciąży od wagi wyjściowej miałam na plus 5kg. /z tym że też chudłam w pierwszych mc z powodu mdłości i torsji/

Witamin nie biorę żadnych, kończę tylko opakowanie kwasu foliowego. Lekarz mówił że jak chcę to mogę brać ale nie muszę bo dziecko wyciąga to co potrzebuję i lepiej z żywności. Ale pewnie kupię jakieś wit na 2 trymestr gdzie jest magnez bo skurcze już mnie zaczynają łapać, a w 1 ciąży to miałam straszne nocne, budziłam się z płaczem i mąż musiał rozmasowywać łydkę. :dry:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia