- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
To moja pierwsza ciąża, więc chętnie skorzystam z wymiany doświadczeń:)Mój termin porodu mam to 01.01 - czyli sam począteczek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Kasia witaj jasne ze mozesz dolaczyc, oj ale masz termin ciekawe czy nie urodzisz jeszcze w tym roku
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
stokrotka84 WITAJ. A to twoja pierwsza ciąża> I w ogóle jakos na forum zrobiło się fajnie podwójnie. Myśle że wielkoś zalezy od uroduy dzieciątek i wszystko będzie w porządku, najważniejsze to cierpliwie czekać na info od gina.
kasiah06 ciebie równiez WITAMY Ale masz fajny termin
ninczek ja z Ziajki osmetyków nie używałam, więc ciężko mi się wypowiedzieć. Mnie brzuch na dole czasem tez pobolewa, ale jakos na zapas się tym nie sresuje, skor nie mam żadnych plamień , ani krwawień. Jeśli chodzi o wózek, to ja bym kupowała, zreszta ja w pierwszej ciąży wózek kupiłam pod koniec sierpnia,a moje ciąża była wówczas może o 2 tyg starsza niż obecnie.
mamomuminka aż ciarki mi przeszły jak napisałas o omdleniu, Musisz sie mniej przemęczać i zwolnić empo , no i uważac na siebie, zeby już do takich omdleń więcej nie dochodziło, bo w ciązy i za wysokie i za niskie ciśnienie jest zarówno niebezpieczne i dla ciebie i dla dzidzi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Teraz pytanie do wszystkich ostanio w lusterku zauwaylam ze zrobila mi sie linia pod pepkiem ale dzisiaj patrze ze mam tez linie nad pepkiem taka prosta dluga. Tez tak macie czy mialyscie ? Bo ja to nie wiem czy do lekarza jechac z ta gorna linia czy to tak ma byc ? Dzwonilam do mamy to mowila ze tak nie miala i zebym ja do lekarza jechala bo moze zakarzenie ale od czego ?
Pomozcie..
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Co do bólu brzucha, to ja czuję jak mnie kłuje, dr mówił, że to więzadła, powinno niedługo minąć i rzeczywiście już coraz rzadziej mnie boli.
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Mnie czasami boli brzuch jak za szybko wstane, a raczej to nawet nie jest specjalny bol tylko kłocie, ale wydaje mi sie ze tak ma byc, w koncu wszystko rosnie:-)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
W środe mam wizyte, a jutro jade zrobic badania i od jutra przechodze na ZUS i boje się czy czasem jakaś kontrola by nie chciała mnie nawiedzic
A kłucie to normalna sprawa bo więzadła sie naciągaja - tak moja gin mówi
martadiana taką masz urodę, ja w pierwszej ciąży też tak miałam, napewno to nie oznacza nic złego, nie ma sie czym martwic
mamamuminka no to miałaś przeżycia, mi tak słabo sie robi w kościele, dzisiaj siedziałam pół mszy, bo jeszcze chwile bym postała to zemdleje.
maja to masz szczęście w nieszczęściu, ale pobyc razem z mężem też jest ważne
Myśmy wczoraj mieli spotkanie świadków (mój brat wesele robi i mój mąż będzie za świadka), a dzisiaj rano się kąpałam z Alą a później jechaliśmy z mężem i rodzinką męza na wycieczke wąskotorówką tak więc po tym weekendzie jestem troszkę zmęczona, ale jutro sobie odpocznę
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Stokrotka ja jeszcze nie czuje ruchow niestety, tez sie juz nie moge doczekac
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
Ja dzisiaj poczułam takie bąblowanie w brzuchu-myślicie ze to dzieciątka?
Ja jeszcze nie mam tej linii pod pępkiem-czekam z niecierpliwością
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
Co do tej linii na brzuchu to chyba każda z nas będzie taką miała, tylko jedne nieco wcześniej a inne później;)
Mnie tez czasem własnie tak zakuje w brzuchu jak gwałtownie wstanę, ale moja gin mówiła, że to normalne tak samo jak lekkie bóle ciągnięcia w brzusiu bo maleństwa nam rosną rozciągają więzadła i ogólnie wszystko się rozciąga;) Więc myślę, że nie mamy się czy martwić
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dzisiaj straszna duchota na dworze. W piątek byłam na mieście przy sklepie smykoland wiec pomyślalam a wejde pochodze ale nic nie kupie. Ale okazało sie ze jest na niektore rzeczy promocja wiec kupilam 2 rozki. hihi
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania