- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Ej hahaha ja mam dwójkę maluchów i kompletnie nie znam się na tych rozmiarach czapek

Ja chyba też zrobię listę , nawet kupie ku temu sobie jakiś notes , bo trochę tego pisania będzie

Agata o matka mi się gorąco zrobiło jak czytałam , kurcze w takiej sytuacji powinni olać kolejkę i ty powinnaś wejść bez jakiego kolwiek czekania :/ ale najważniejsze , że wszystko okii
Maja ja też pomyślałam pająku pierwsze co , bo to są właśnie akie duże czerwone bąble
Ninoczka kup najmniejsze tez czapki i już

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]

I mam o was pytanie , bo już jestem głupia , z ostatniej @ wychodzi mi , że jestem w 10tc i 5dniu , ale według moich obliczeń i USG jestem w 9tc i 1 dniu i jak ja mam się teraz na to prenatalne umówić , lekarza się pytałam o mi mówił , że według ostatnie @ , a co nie jest w ogóle adekwatne o wieku maluchów .
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 23
Tak mój brzuchal na koniec 15 tyg się prezentuje:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
ninoczek ja na jednej ręde po tym ugryzieniu tez mam ciągnąca sie prege, na szczęście taka ok 2 cm i już blednącą
Wczoraj przejrzałam kazdy kont w pokoju, nawet pod łóżkiem{ mam pietrówke} powykrzałam wszystkie pajeńczyny, a dzis w nocy udziąłm sę co troche, mając wrażenie że cos po mnie chodzi, oszalec idzie z tym robactwem.
Luska ja tez myśle, że powinnaś posługiwac sie terminem z @, bo jak pisze agat dzieci różnie rosna i usg nie zawsze jest miarodajne, do wieku ciążowego.
agat sliczny brzusio
Ja dzis juz po baankach z krwi i zamiast jak zwykle czekać 5, 10 min siedziałam tam 1,5 godz i to na dodatek z małym bo nie miałm go z kim zostawić.A teraz jestem padnięta na maksa.
Uciekam bo czuje, że trzeba przewinać małegi
Miłego dnia Wam, życze
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Maja001 wiec na bank pajak. Dobrze ze blednie. A jak dotykalas ta prege to byla goraca?-jesli tak to na pewno pajak. Wysprzatalas tp dobrze a teraz musisz przestac myslec choc to trudne bo takie ma sie glupie wrazenie przez jakis czas ze cos po tobie chodzi.
Luska jesli chodzi o te prenatalne to podajesz date ostatniej miesiaczki-mialam robione. A jesli chodzi o czapeczki to jak juz dzidzia jest to tak mozna ale mi chodzi o kupienie do szpitala bo trzeba takie cienkie i zimowe chyba tez pod kombinezon. Jedna dostalam taka cienka po kapieli jest na niej 40-malutka sie wydaje wiec chyba dobra.
Nie wytrzymalam bo w 5 10 15 sa wyprzedaze i kupilam 2 bodziaki na dlugi rekaw 1 na krotki 1 rampers a w smyku 2 polspiochy. Skoczcie do nich jak macie fajne ciuszki a po 10 zeta mozna kupic. Znajoma polecala mi z pepco kupilam 1 body za 8 zl ale jak przymierzylam do tych z 5 10 15 to ze z pepco sa szczuple bardzo a rozmiar 62 a tamte 56-wiec beda jak 56. I do tego niezauwazylam ze dziurka pod paszka i przy boku nadprute. Wiec jakos zniesmaczylam sie tym pepco albo bardziej trzeba patrzec. Ale wiecie dziewczyny pierzwsze zakupy-taka fajnie sie kupuje ze nie zwracalam uwagi.
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Co do Pepco to z moich obserwacji wynika, że fajne ciuszki zaczynają się dopiero dla dziecka ok półrocznego - koszulki, spodenki itp. Bodziaki średniej jakości mają, pajacyk miałam jeden i był okropny. Na 5-10-15 też nie raz się już zawiodłam. W moim przypadku najlepszą jakość miały ubranka... z ciucholandu

- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No i brzuszek juz konkretny

Ninoczka to suwaczek ciążowy. Na necie tego pełno. Uzupełniasz dane i kopiujesz uzyskany kod do swojego profilu.
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
A co do ciuszków, to jakos mi nie przyszło na myśl już coś kupowac, moze jak płec sie sprawdzi - myśle tak po prenatalnych isc wtedy to bedzie pewniejsze bo jak wyskoczy tam jednak dziewczynka to mam wszystko po Ali, a jak chłopczyk to dopiero wtedy bede musiała cos kupic, bo rózowe ciuszki ze szpitala chłopca odbierac troche śmiesznie

U nas dopiero na jakąs burze sie zbiera i dobrze, bo już było ostatnio tak gorąco.
A co do dzieciaczka, to wiem ze nie ma sie czym przejmowac, ale już codziennie wieczorem czułam jak maluszek sie rusza, a tu nagle od kilku dni nic, może sie odwrócił? jeszcze tydzień musze czekac

ninoczka a brzuszek ekstra

- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Dziewczyny łączymy się w cierpieniu :*
- anna90
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- ninoczka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Suwaczek stworzylam tylko przegladam profil i niewiem gdzie go wkleic ten kod
- agat
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-