- Otrzymane podziękowania: 23
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
An an takiego snu to Ci nie zazdroszczę na mdłości jedna z koleżanek na testach brała imbir z wit b6 bo tez ja strasznie męczyło i teraz po paru dniach jej przeszło może spróbuj dzieki za radę mówisz tak fachowo masz coś wspólnego z zusem ?? zakład póki co istnieje a świadectwa pracy nie mam
Asieńka śmiało im nas więcej tym lepiej zawsze wtrącimy swoje 3 grosze jeśli będzie taka potrzeba coś doradzić
Studentkaae pomyślnej rozmowy z szefem
eh dziewczyny to chyba taki stan że ciągle coś pobolewa ale w imię potomka to wszystko
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Sory, że mnie zis tak mało widać ,ale nie mam nastroju i głowy do pisania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asieńka Witaj, z nami będzie ci rażniej i pwnie że pomożemy jak bedzemy umieć. A z poprzedniego forum wiem, ze w pierwszej ciąży{ chooc nie tylko} rady bardzo się przydają
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Asieńka Witaj! Ekstra bo jest nas coraz więcej
agat ja pytałam moją lekarke o to i powiedziała, ze to jest normalne, bo więzadla się "luzują" bo też tak miałam.
Za równe 2 tyg mam wizyte, już nie moge się doczekac
Mama jest po zabiegu usunięcia żylaków i powiem szczerze że boje się iśc na to, a musze iśc po porodzie, bo tragiczne nogi mam z tych żylaków lekarz mi powiedział ze mam nogi 50 latki (a dodam że trenowalam ładnych pare lat siatkowkę w klubie sportowym, chodzilam do klasy sportowej, dbałam o siebie )
Mama ledwo chodzi, boli ją to ma 5 szewków masakra i teraz ja zajmuje sie całym domem i jeszcze Alą, uwierzcie mi ze nie jest mi łatwo
A dzisiaj moja chrześniaczka ma urodzinki i zamówilam jej tort w kształcie Hello kitty
Tak wiec dzisiaj już sie nie odezwę - najprawdopodobniej.
Miłego dnia życzę
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziewczyny chyba macie racje ze to taki etap z bolami bo mnie tez czasem bole dopadaja tylko ze ja z natury panikara jestem i zaraz sie zasatanawiam czy wszystko ok.
Witaj Asienka. W jakim rejonie Niemiec mieszkasz ?
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maja współczuję teściowej ale chyba twój mąż powinien pępowinę już dawno odciąć nie stresuj się bo zaszkodzisz sobie i dzidzi
chasiami to ciężki czas dla Ciebie ale może nie będzie źle zdrówka dla mamy
- An-an
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 2
A z zusem nie mam nic wspólnego, tylko pracuję jako księgowa
maja001 - nie zazdroszczę sytuacji . Mnie też by szlag trafiał, jakby mąż ciągle relację zdawał. U mnie odwrotnie, ja z tatą 2x dziennie rozmawiam a małza muszę wręcz namawiać aby do swoich zadzwonił co u nich słychać, i to nawet po miesiącu. jego cała rodzina mało wylewna jest a teściowej najwidoczniej nie interesuje co u wnuka i przyszłego potomka.
anna90 - ja bóli żadnych nie miałam , póki co odpukać, ani teraz ani wcześniej. Ale jakby się pojawiły też pewnie bym się zastanawiała i odrazu sprawdzała u dr google
u mnie niestety imbir i wit nie działa. jak dowiedziałam się że jestem w ciąży kupiłam witaminy Prenatal Complex wzbogacony o właśnie o imbir który powinien łagodzić nudności. przerwałam po kilku tabletkach bo miałam wrażenie że po nich tak wymiotuję, dziś rano wzięłam niby powinno się przed jedzeniem i nawet nie dokończyłam jajecznicy bo wisiałam nad wc
cisza i spokój się kończy, idę budzić łobuziaka
Miłego dnia.
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja na szczescie nie wymiotuje raczej jak mam lekkie mdlosci to znak ze cos trzeba zjesc ale generalnie nie narzekam.
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie, sympatycznie tu w was
Współczuje wam tych wszystkich dolegliwości, gdyby nie to że brzuszek mi już rośnie pomyślałabym ze wcale nie jestem w ciąży, żadnych mdłości zgagi nic zupełnie
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A mi juz tez ladnie brzuszek rosnie ale to mnie bardzo cieszy.
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I ja mialam dzis usg, fotki mam, ale nie moge sie pochwalic - bez laptopa ani rusz.
Z dzidzia wszystko ok, pani nie byla zbyt rozmowna, dowiedzialam sie tyle ze moj szkrab ma juz 6,5cm. Nic wiecej. Ale coz, tutejsza sluzba zdrowia pozostawia wiele do zyczenia, dobrze ze na sam porod nie narzekalam do tej pory.
Pozatym ja ciagle w biegu zapraszamy gosci na Mironka urodziny, nie mam kiedy sie polozyc i odpoczac. A wczoraj bylismy w ikei kupic mlodemu lozko - kur.. sama wszystko musialam przestawiac w jego pokoju bo lozko okazalo sie zajmowac duzo miejsca. Do tego moj mezulek jest tak nieodpowiedzialny, zostawil obierak na blacie w kuchni i Miro sie do niego dorwal, oczywiscie sie skaleczyl, ale nie plakal, tylko spokojnie patrzyl co sie w paluszka stalo i wycieral krew o koszulke i sciane.
Mam nadzieje ze uda mi sie naprawic laptopa,chociaz znajac moje mozliwosci togo predzej zepsuje, bo ja w tym jestem ciemna. Odezwe sie jak juz bede miala lepszy kontakt ze swiatem.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
An an jakoś przeczuwałam że mam z fachowcem do czynienia
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
[b]ula no fajni że wszystko sie wyjaśnilo z prąca i spokojniejsza juz jesteś.
mamomuminka dobrze ze Mironowi nic więcej się nie stało, na dzieci w tym wieku trzeba na prawde uważać bez przerwy, moja babcia zrobila lepiej ostawiła garnek z zupa na oknie w kuchni { zdjęła ją z kuchenki gazowej} a oskar sobe wszedł na krzeslo i cały garnek z zawartościa wyladował na podłodze, ja si zdenerwowałam mały sie wystraszył i rozpłąkał a obiadu nie było
Asieńka ja w pierwszej ciązy miałam identycznie, a drga juz przechodze gorzej
Dziewczyny a mnie drugi dzień boli zołądek i to znów na wieczór i nie wiem czy z tych nerw, czy od ciąży?
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Niech się te upały skończą, może lepiej się wszyscy poczujemy!