BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 5 miesiąc temu #904819 przez ninoczka
Cekam i cekam az ktos cos napisze ale chyba wszystkie nad woda. :) Zrobilam sobie karteczkowa liste co potrzeba. I chyba duperelki trza zaczac kupowac. Ja na start nie mam jeszcez nic. Dostalam jakies ciuszki ale wszystko na 74 i 80 rozmiar wiec hoho daleko. I na chlopakow na dziewuszki nic. Wiec bedzie smiesznie jak wszystkiego sie pozbede.

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu #904839 przez studentkaae
ej, no śliczne brzusie, śliczne. rosną nasze dzieciaczki i zaczynają się meblować chyba w tych domkach swoich zwanych naszymi brzuszkami :) haha
oby tylko mój sobie tam nie raczył postawić szafy trzydrzwiowej, bo i ja tak będę wyglądać... jak ta szafa, a tego bym nie chciała :P :cheer: :laugh: :laugh:

Agat - a powiedz mi czy ten wózek tako nie jest ciężki? bo coś czytałam, że troszkę waży, a ja to mam problem, bo mieszkam na 2 piętrze i będę musiała ten wózek z dzieckiem wytargać jakos na górę, co mnie już przeraża. a kolorystyka tych tako faktycznie ładna, takie lniane jakby, spox.

dlatego mi ten mutsy siadł, bo on jeden z najlżejszych właśnie jest.

no to zapisuję a mojej liście wyprawkowej - kupić kombinezon - rozmiar 62 :)
swoja droga ciekawe jaka będzie zima, bo w tym roku to prawie jej nie było, oby sie taka powtórzyła, oj, oby.

10 lata 5 miesiąc temu #904865 przez agat
No Tako do najlżejszych nie należy. Ja mieszkam na 3 piętrze, ale wózek zostawiam na dole, także mnie waga nie przeszkadza.

10 lata 5 miesiąc temu #904930 przez maja001
Hej dziewczyny
Czytam was ale jakoś ostatnio nie za bardzo miałam czas na pisanie
Jeśli chodzi o wózek to mam po synku taki
allegro.pl/wozek-3w1-carlo-lux-seka-alu-...tis-i4440130939.html
szczerze byłam z niego w miare zadowolona, na pewno jest swietny w terenie, amortyzacja niezawodna i bardzo dobra
Poszłam poszukać rozmiaru czapeczki, ale na większości nie mam na tych co znalazłam to rozmiar albo normalnie 56, albo 36, nie wiem od czego on zalezy...???
Ja dzis też zrobiłam zakupy dla maleństwa, aj.s tak mnie poniosło, ze nie moglam sie oprzeć, kupiłam smoczki, butelkę,szczoteczkę, patyczki do uszu i jedne body w łososiowa kolorze, więc bęą pasowac i na chłopca i na dziewczynke :)
Sorki ze tak mało dziś, jutro postaram sie więcej

10 lata 5 miesiąc temu #904975 przez agat
Te rozmiary czapeczek to obwód główki dziecka :)

10 lata 5 miesiąc temu #905019 przez ulka1983
Cześć :) u mnie wiatr zimny póki co i jak zawsze całą noc okna otwarte to sobie hula że ho ho ;) córeczka wróciła z kolonii to teraz mnóstwo mam prania :dry: brat z rodzinką z Niemiec przyjechał do mamy to teraz rzadziej będę Was odwiedzać no i impreza w sobotę to czasu będzie mało a roboty dużo B)

Luśka no podwójna wyprawka to nie lada wyczyn :whistle: na małych rzeczach tak zdzierają że szok :woohoo: mnie dzieciaki ciągle pytają co będzie ale jak sie dowiem to też szaleję a co :laugh: ja miałam prenatalne na nfz to nic sie nie dowiedziałam bo trwało to 3 minuty ale może teraz mojego lekarza przycisnę :whistle: ekstra brzuszek :)

Martadiana to przezierność chyba dobra bo mamy prawie te same tygodnie :) moja twarz to porażka :( całą mam wysypaną drobnymi krostkami mam nadzieję że to od luteiny ale się okaże bo zostało już mi tylko parę tabletek B) mój brzuch jest mega :blink: wstawię zdjęcie jak znajdę czas ;)

Studentkaae piękny brzusio mój trochę większy :whistle: oliwki nie znoszę a rozstępy już mam ;)

Chasiami okrąglutki brzuś :) i wcale nie taki duży ;)

ale fajnie wyprawkowo nam się tutaj zrobiło :)

buziaki dla wszystkich :kiss:

10 lata 5 miesiąc temu #905070 przez anna90
Hejo laski
U mnie sie chlodniej zrobilo i troszke pada uff ulga.
Piekne macie brzuszki juz ladnie ciazowe sie robia :)
Tez planuje zrobic liste wyprawkowa i jak juz bede plec znala to mnie nikt nie zatrzyma hehe.

Moja kochana coreczka :*

10 lata 5 miesiąc temu #905144 przez ulka1983
Anna90 dobry plan to podstawa hehe :laugh: ciekawe co wyjdzie z mojego :whistle:

10 lata 5 miesiąc temu #905175 przez anna90
Ula na pewno wszystko pojdzie po Twojej mysli i tego Ci zycze :) .

Moja kochana coreczka :*

Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #905182 przez agat
Miałam dziś wizytę u gina. Mało tam nie zeszlam. Położna szuka tętna jednym aparatem- nic, drugim-nic. Mówi lekarzowi, on ma poszukać. No ale muszę poczekać bo 4 osoby przede mną w kolejce. W końcu weszłam do gabinetu, lekarz sprawdza i znowu nic! Ja już biała jak ściana, wziął mnie na szybkie usg gdzieś międZy pacjentów z innej poradni o na szszczęście wszystko ok :) Urwis się schował głęboko w brzuchu i plecami jeszcze do aparatu odwrócił i dlatego nie dało się go złapać. Uffffff.
Na dodatek coraz bardziej przekonuje mnie ta dziewczynka, bo na wadze pół kg mniej nóż ostatnio, czyli jestem nadal na zero. Dba o linie od samego początku ;)

Byłam w Smyku, bo jakiś kod promocyjny dostałam, już miałam kilka ciuszków w koszyku, ale stwierdziłam, że takich uniwersalnych będę miała mnóstwo po Adasiu, a jak się potwierdzi dziewczynka to będę polować na różowości :) I nic nie wzięłam.

10 lata 5 miesiąc temu #905315 przez martadiana
Chasiami ale masz brzuszek mi sie wydaje ze mam delikatny ale kazdy mowi ze po mnie jeszcze nie widac

Agat boze ja bym z nerwow umarla :/ a lekarz ci o plci nic nie mowil? :)

Ale macie przerabane z tymi upalami ja to slonce 2 dni mialam haha a tak to deszcze non stop..
Ja to wozek na 100 % chcem z fotelikiem to przynjamniej 3w1 :) tylko boje sie ze jakis szajs na allegro kupie

10 lata 5 miesiąc temu #905324 przez chasiami
martadiana wiem ze mam duży brzuszek, właśnie dlatego o tym mówiłam też gin, ale ona stwierdziła, ze nie ma sie czym przejmowac bo to druga ciąża, pozatym powiedziała ze to też przez te wzdęcia które od pierwszego dnia ciąży mnie męczą, a pozatym już mam 16 tydz., a mi się wydaje ze to jest jakieś nienormalne.
agat to ci dzidzius zrobił psikusa, ale sama bym już zawał przeszła.
anna u was pada, a u nas dalej 100% upał ciągle po ok 30-28 st. :(

10 lata 5 miesiąc temu #905336 przez maja001
Hej
Ja wczoraj naobiecywałam że dziś tak duzo napisze, a tu jednak bedzie klapa z tego pisania. Niedawno wróciam z urwisem z nad wody, wykompałam go, połozyłam spac i teraz jeszcze musze pozmywać, ugotowac mleko malemu i sama sie ogarnąc wię jeszcze troszke czasu mi zejdzie przed spaniem
agat ja chyba ze strachu bym zeszała z tego swiata, dobrze że maluszek zrobił ci tylko psikusa i się schował
ula ja w pierwszej ciązy nie miałam tak , a w tej na twarzy i szyi z tyłu wysypalo mnie drobnym maczkiem, a luteiny nie brałam w ogóle i żadnych innych tabletek

A mnie z tydzień temu cos pogryzło w nocy i nie mam pojęcia co. Do dzis mam 3 wielkie zaczerwienione bable na ciele ok 1cm i 2 cm, nie powiekszają sie na szczęście ale tez nie znikają, no i nie mam pojecia co mnie mogło tak porządlić. Miałam z tym iśc do lekarza, ale stwierdziłam, ze w poniedziałek jakde z małym do alergologa to przy okazji jej to pokaże, może coś mi doradzi.
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #905344 przez agat
Maja a może to meszki? Adaś podobne bąble po nich miał.

Płci nie oglądaliśmy, dr tylko akcję serca sprawdził, dzieć się poruszał i koniec badania.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #905346 przez ninoczka
Hejka. Maja001 jezeli takie spuchniete to byc moze pajak cie ugryzl chociaz mnie jak kiedys ugryzl bo tak lekarz powiedzial bo niestety trafilam do lekarza bo mialam taka 10 cm prege na nodze. No ale komar to wiesz jak.
A wiec zapytam wprost Agat jaki rozmiar kupic czapeczek na start jesli sie orjentujesz czy to pozniej trzeba patrzec po usg jakie sa dzidzie?

[/url]

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia