- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
oby tylko mój sobie tam nie raczył postawić szafy trzydrzwiowej, bo i ja tak będę wyglądać... jak ta szafa, a tego bym nie chciała
Agat - a powiedz mi czy ten wózek tako nie jest ciężki? bo coś czytałam, że troszkę waży, a ja to mam problem, bo mieszkam na 2 piętrze i będę musiała ten wózek z dzieckiem wytargać jakos na górę, co mnie już przeraża. a kolorystyka tych tako faktycznie ładna, takie lniane jakby, spox.
dlatego mi ten mutsy siadł, bo on jeden z najlżejszych właśnie jest.
no to zapisuję a mojej liście wyprawkowej - kupić kombinezon - rozmiar 62
swoja droga ciekawe jaka będzie zima, bo w tym roku to prawie jej nie było, oby sie taka powtórzyła, oj, oby.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Czytam was ale jakoś ostatnio nie za bardzo miałam czas na pisanie
Jeśli chodzi o wózek to mam po synku taki
allegro.pl/wozek-3w1-carlo-lux-seka-alu-...tis-i4440130939.html
szczerze byłam z niego w miare zadowolona, na pewno jest swietny w terenie, amortyzacja niezawodna i bardzo dobra
Poszłam poszukać rozmiaru czapeczki, ale na większości nie mam na tych co znalazłam to rozmiar albo normalnie 56, albo 36, nie wiem od czego on zalezy...???
Ja dzis też zrobiłam zakupy dla maleństwa, aj.s tak mnie poniosło, ze nie moglam sie oprzeć, kupiłam smoczki, butelkę,szczoteczkę, patyczki do uszu i jedne body w łososiowa kolorze, więc bęą pasowac i na chłopca i na dziewczynke
Sorki ze tak mało dziś, jutro postaram sie więcej
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Luśka no podwójna wyprawka to nie lada wyczyn na małych rzeczach tak zdzierają że szok mnie dzieciaki ciągle pytają co będzie ale jak sie dowiem to też szaleję a co ja miałam prenatalne na nfz to nic sie nie dowiedziałam bo trwało to 3 minuty ale może teraz mojego lekarza przycisnę ekstra brzuszek
Martadiana to przezierność chyba dobra bo mamy prawie te same tygodnie moja twarz to porażka całą mam wysypaną drobnymi krostkami mam nadzieję że to od luteiny ale się okaże bo zostało już mi tylko parę tabletek mój brzuch jest mega wstawię zdjęcie jak znajdę czas
Studentkaae piękny brzusio mój trochę większy oliwki nie znoszę a rozstępy już mam
Chasiami okrąglutki brzuś i wcale nie taki duży
ale fajnie wyprawkowo nam się tutaj zrobiło
buziaki dla wszystkich
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
U mnie sie chlodniej zrobilo i troszke pada uff ulga.
Piekne macie brzuszki juz ladnie ciazowe sie robia
Tez planuje zrobic liste wyprawkowa i jak juz bede plec znala to mnie nikt nie zatrzyma hehe.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na dodatek coraz bardziej przekonuje mnie ta dziewczynka, bo na wadze pół kg mniej nóż ostatnio, czyli jestem nadal na zero. Dba o linie od samego początku
Byłam w Smyku, bo jakiś kod promocyjny dostałam, już miałam kilka ciuszków w koszyku, ale stwierdziłam, że takich uniwersalnych będę miała mnóstwo po Adasiu, a jak się potwierdzi dziewczynka to będę polować na różowości I nic nie wzięłam.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Agat boze ja bym z nerwow umarla :/ a lekarz ci o plci nic nie mowil?
Ale macie przerabane z tymi upalami ja to slonce 2 dni mialam haha a tak to deszcze non stop..
Ja to wozek na 100 % chcem z fotelikiem to przynjamniej 3w1 tylko boje sie ze jakis szajs na allegro kupie
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
agat to ci dzidzius zrobił psikusa, ale sama bym już zawał przeszła.
anna u was pada, a u nas dalej 100% upał ciągle po ok 30-28 st.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Ja wczoraj naobiecywałam że dziś tak duzo napisze, a tu jednak bedzie klapa z tego pisania. Niedawno wróciam z urwisem z nad wody, wykompałam go, połozyłam spac i teraz jeszcze musze pozmywać, ugotowac mleko malemu i sama sie ogarnąc wię jeszcze troszke czasu mi zejdzie przed spaniem
agat ja chyba ze strachu bym zeszała z tego swiata, dobrze że maluszek zrobił ci tylko psikusa i się schował
ula ja w pierwszej ciązy nie miałam tak , a w tej na twarzy i szyi z tyłu wysypalo mnie drobnym maczkiem, a luteiny nie brałam w ogóle i żadnych innych tabletek
A mnie z tydzień temu cos pogryzło w nocy i nie mam pojęcia co. Do dzis mam 3 wielkie zaczerwienione bable na ciele ok 1cm i 2 cm, nie powiekszają sie na szczęście ale tez nie znikają, no i nie mam pojecia co mnie mogło tak porządlić. Miałam z tym iśc do lekarza, ale stwierdziłam, ze w poniedziałek jakde z małym do alergologa to przy okazji jej to pokaże, może coś mi doradzi.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Płci nie oglądaliśmy, dr tylko akcję serca sprawdził, dzieć się poruszał i koniec badania.
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
A wiec zapytam wprost Agat jaki rozmiar kupic czapeczek na start jesli sie orjentujesz czy to pozniej trzeba patrzec po usg jakie sa dzidzie?