- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
Co do zakupow to ja wczoraj kupilam 4 bodziaki i skarpetki w kolorach neutralnych, okazja sie trafila
Marta ja poki co smaruje brzuch balsamem dove i oliwka.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Z cerą mam mega problem , generalnie nigdy nie borykałam się z tego typu problemem , a teraz mój dekolt to jakiś koszmar Nie dość , że syf na syfie , to wiadomo raczki bolą i wyciskam , porobiły się blizny .......... na kolanie wczoraj mi pryszcz wyskoczył , na udach drobne małe krostki
Oliwke z tego co wiem smarujemy na wilgotną , nawet mokrą skórę , bo jak smarujesz na sucha , to jeszcze bardziej można sobie wysuszyć , ja generalnie mam z nivea jakiś balsam ujędrniający , mi i tak nic nie pomoże , bo odcinek od piersi do kolan to jeden wielki rozstęp
Studentka brzuszek super , ale chyba aż tak duży jeszcze , nie jest , spokojnie urośnie
Ninoczek na dzień dzisiejszy najbardziej przemawia do mnie ABC ZOOM .Opinie ma fajne ,wizualnie jest fajny z opisu też .Ale chciała bym go zobaczyć w realu , będę w 3mieście za tydzień i wiem , że tam jest fajny sklep i ponoć mają większość dostępnych modeli na rynku , więc mam nadzieje , że i ten będzie i go obejrze .Cena mnie trochę odstrasz bo to około 4 tysie za 3w1 .Osobiście bym chciała ten 4 w1 z adapterami iso do samochodu , ale to już koszt powyżej 5tysi
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
Głowa mnie znowu boli drugi dzień z rzędu :/ Idzie oszaleć :/ Upał na szczęście się skończył, pada deszcz od paru godzin, może to mi ulgę przyniesie.
Studentkae super brzuszek Mój nadal chyba na sadełkowy wygląda, choc w dotyku już inny. A smaruję się balsamem z Babydream.
Wózka kupować nie będę, bo mam świeżutki po Adasiu i jestem z niego bardzo zadowolona. Tako Laret szary
O ten dokładnie:
Nie wiem co z Adasiem, czy kupić mu jakąś parasolkę lekką, ale to zobaczymy w praniu.
Co do ubranek to nic jeszcze nie kupiłam, ciuszków dla chłopca mam multum, jeśli będzie dziewczynka to dokupię na pewno trochę różowości Przypuszczę zmasowany atak na ciucholandy
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kombinezonów to nie wiem, ale 68 bym na pewno nie kupowała, dziecko w nim utonie. Ale jeszcze nawet nie myślę o wyprawce, pewnie dlatego, że wiele rzeczy mam.
- Asieńka*87
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 8
A jesli chodzi o wuzek to ja sklaniam sie za takim 3 w 1, tez juz ogladalismy z narzeczonym w sobote, wybor olbrzymi ale chyba jeszcze w Polsce porownam, bo po co przeplacac.
Gratuluje ninioczka i luska! Czekacie na podwujne szczescie
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
nie było mnie troche, ale te upały nas wykanczają, wczoraj pojechaliśmy do Gliwic na basen i spaliłam sobie plecy a uważałam i w cieniu chodziłam, no tak ale za Alą też musiałam biegac.
asieńka ja musze kupic kombinezon ale najlepiej na 68 nawet 74, bo wiem ze dzieci szybko wyrastają (ubierzesz pare rzeczy i już cieżko do kombinezonu zmiescic dziecko, tak przynajmniej było w naszym przypadku), a Ala urodziła się to miała długośc 59 i ważyła 4 kg , a mówią ze drugie dziecko większe sie rodzi (ja miałam 4,5 kg) więc wole większą rozmiarówkę kupic
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
ninioczka właśnie mi w tych obok siebie trochę przeraża ta szerokość, bo to przeważnie od 82 do 90 cm bodajże i generalnie wszędzie problem żeby się zmieścić ,chociaż jestem ciekawa jak te za sobą się prowadzi , bo to znowu długie , ale mimo wszystko chyba więcej plusów mają.Kurcze powiem ci , że mam z tym wózkiem rebus , przede wszystkim muszę je zobaczyć dotknąć wymierzyć po swojemu i będę dopiero decydować.
Nie no kombinezony na pewno 62 bo w 68 to dokładnie utonie ja miałam dwa kombinezony na 62 i 68 bo mniej więcej na 4 mce był mi potrzebny a że dzieciaki się długie rodziły , to w tym jednym by mi nie pośmigały.A teraz to tylko jeden dla każdego i to 62
chasiami moje się rodziły oboje po 58 cm to też nie były najkrótsze , ale za to chude 3300 i 3150 i daliśmy rade na ten 68 , ale jak fakt twoja córcia duża , więc lepiej w większe się zaopatrzyć .Brzusio super
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Luska no wlasnie ta szerokosc wozka ale te jeden za drugim wydaje mi sie ciezko prowadzic. I ze potem jak beda siedzialy to ze jeden drugiemu bedzie zaslanial. No niewiem tak jak napisalas rebus. a napiszecie mi cos do tych rozmiarow czapeczek. Tez czekam co bedzie za plec. Pani na prenatalnych mowila ze to jednojajowe wiec raczej jedna plec. Ja mam dwuowodniowa jednokosmowkowa a ty Luska?
A wogole juz ktoras z was dziewczyny wie co bedzie miala? Tzn chyba przypuszcalnie na tym etapie.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania