- Otrzymane podziękowania: 41
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
Nie jest za pozno zeby do was dolaczyc ?
Ja tez jestem styczniowka termian mam na 17 stycznia
pozdrawiam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agat
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 23
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
monique po takich przejściach to juz musi byc dobrze, nie ma innego wyjscia Napisz co lekarz powiedział po wiycie piątkowej i oczywiście ja i Oskarek TRZYMAMY MOCNO KCIUKI, za pięknie bijace serduszko twojego maleństwa. A na kiedy masz termin?
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
A wiec mam na imie Marta. To jest w sumie moja druga ciaza poniewaz w tamtym roku poronilam jedna ciaze w 8 tygodniu ale widocznie tak mialo byc. Teraz jestem w 13 tygodniu i jest swietnie no moze poczatki bylo nie zabardzo przyjemne bo straszne mdlosci i sennosc mnie meczylo ale od jakiegos tygodnia jest ok. Dowiedzialam sie w 5 tygodniu przez test i odrazu poszlam do ginekologa. W piatek mialam juz badania u lekarza te ktore wykonuje sie w okresie 11-14 tygodniem ciazy wszystko wyszlo ok.. pobrali mi tez krew i jeszcze z tej krwi maja byc jakies wyniki. Ja to jestem strasznie strachliwa i sie boje ze moze byc cos nie tak ale w glebi mam nadzieje ze bedzie wporzadku. Moj facet od poczatku chce coreczke poniewaz ma juz synka z poprzedniego zwiazku ja w sumie tez chcialam corke ale doszlam do wniosku ze obojetnie co aby zdrowiotkie. Teraz mam 5 sierpnia do poloznej i 1 wrzesnia na badanie do lekarza w 20 tygodniu to juz pewnie bede znala plec
Nie wiem co wiecej pisac juz pozno. Dobranoc
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
Mam na imie Ania, mam 24 lata i spodziewam sie pierwszego dziecia . Obecnie jest 12t +3d. Termin mam na 23 stycznia.
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
martadiana powtórze to samo pytanie, co a górze z jakich okolic jesteś? Na pocieszenie ci napisze że 13tc ryzyko poronienia bardzo gwałtownie spada, a lekaze mówią że wszyeko w porządku, wyniki też są dobre, więc na pewno urodzisz śliznego i zdrowego baobaska, zreszta jak my wszystkie nie ma innej mozliwości A to że tak badzo się przejmujesz ciążą wcale mnie nie dziwi, w koncu w pierwszej przezyłąs nie miłe doświadczenie, poza tym zawsze pierwszą donoszona ciąże zawsze się przezywa bardziej niz kolejną. Ja np zauwazyłam ze w pierwszej ciąży barzo wszystko przeżywałam na wyrost wręcz niż teraz w drugiej. mam nadzieje że bedzie ci z nami fajnie
Dziewczyny halo, halo gdze jestescie, że taka cisza?
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anna90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- A teraz serca mam dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 11
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Witaj!
Coraz więcej nas przybywa też fajnie - powiem wam ze najlepsze momenty są potem jak się na forum dowiaduje, ze któraś rodzi albo jedzie rodzic, ja wcześniej byłam z jedną umówiona, (bo nie miałam dostępu do neta) ze jak pojade rodzic to będe pisac sms i tak rzeczywiście zrobilam
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Studentkaae kupowanie wyprawki to super sprawa bardzo lubiłam to robić teraz na dziewczynkę to bym wszystko miała( wiadomo coś nowego też się kupi ) chyba że chłopiec będzie to co innego ale brat mi wczoraj powiedział że 3 córa będzie to ja mu powiedziałam że sie nie zna bo tylko jedno dziecko ma na pewno bez względu na płeć kupię kołyskę bo od pierwszej dzidzi już mi się śniła ale nie było funduszy
Maja na pewno nie raz tak jak mówisz będziemy wałkować temat wyprawki
Martadiana zapraszamy też miałam te badania co Ty w piątek i też czekam na ostateczne wyniki
Moni pewnie że będzie dobrze serduszko w piątek na pewno już będzie widać trzymamy kciuki mi już przesunęli z usg datę porodu na 8 styczeń jak tak dalej pójdzie to na grudzień się zahaczę ciekawe jak to będzie u Ciebie
Anna90 zapraszamy
światowy wątek mamy
Luska witaj wszystko możliwe jak parkę masz w brzuchu to mogą się pośpieszyć
Chasiami fajnie ze nas dużo ciekawe jak to będzie wyglądało jak już płcie dzieci poznamy ilu chłopców i dziewczynek będzie
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
ulka super mamy, bo mi tez płaca za nygustwo
chasiami, ja też jak rodziłam umówiłam się z dziewczyną ze dam jej znać na telefon i tak tez było
martadiana z ednej strony niestedy z drugej fajnie. Niestety bo rodzina, znajomi daleko a fajnie bo w Polsce dla rodzin z dziecmi nie ma przyszłości a za granica możesz w miare normalny by zagwarantowac swoim pociecha i normalną przyszłość. Zresztą socjal tez lepszy
A jak obiecałam na poczatku tak dotrzymuje słowa, powidziałam, ze jak tylko pójde na L4 to na forum będe częstym gościem, dobrze ze tyle nas przybywa i każda cos napisze, bo chyba bym pisała sama sobie