BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 5 miesiąc temu #898219 przez makrelcia
Witam !
Można się do Was dołączyć ? Też spodziewam się Maleństwa w styczniu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898284 przez ulka1983
An-an a nie masz plamień ? bo mnie bolał brzuch i plamiłam i jak pojechałam do szpitala to mnie zbadali powiedzieli że mam krwiaka i zostawili na tydzień . Kazali tylko wstawać na siku i cały czas leżeć i przed wyjściem ze szpitala zrobili mi usg i krwiak był już dużo mniejszy a potem jeszcze 3 tygodnie leżenia w domu i jest ok ale cały czas się oszczędzam mało co robię ale moje dziewczynki duże już to inaczej . Męża też wykorzystuję ile sie da ostatnio mu nawet przy cieście kazałam pomagać ja tylko siedziałam z robotem a on latał i dodawał produkty :laugh: współczuję bo sama to masz ciężko a krwiak to albo od przytulanek albo od dźwigania u mnie od tego drugiego bo pracowałam w sklepie B)

Makrelcia śmiało :) witamy :kiss: na kiedy termin? może parę słów o sobie ?

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898291 przez makrelcia
ulka1983 dziękuję za przyjęcie :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 5 miesiąc temu #898381 przez Pauilinaa
Jeśli chodzi o roztepy to tez mam problem :( dopiero poczatek ciązy a mi sie juz zaczynaja niestety pojawiać. Narazie dwa razy dziennie nawilzam skóre balsamami nawilżającymi.. Mam nadzieje ze pomału zaczną ustępywać..

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898407 przez studentkaae
Makrelcia - witaj wśród nas, im nas więcej tym będzie weselej :)

Ula - aaaaa, taka wróżba, to kiedyś słyszałam, muszę zrobić - dam znać co też mi wyszło :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

10 lata 5 miesiąc temu #898567 przez ulka1983
Makrelcia fajnie może będzie siostrzyczka dla małego trzymam kciuki :) ja mam 2 córy to by się syn przydał na co mąż bardzo liczy :silly:

Pauilinaa ja mam po poprzednich ciążach rozstępy i mam je głęboko w d.... :whistle: wcale się nimi nie przejmuje bo i tak nic na to nie poradzę :P

studentkaae mały brzuszek masz ale Ty chudy szczypior jesteś :)

10 lata 5 miesiąc temu #898696 przez maja001
Hej
makrelcia WITAJ

Dziewczyny, sory, ale nie było mnie pare dni na forum i nie umie wbic sie w temat. Jak na razie mam dzis wolna sobotę, w poniedziałek wizytę u gina a pózniej rozmowę z szefę{ zawioze mu zwolnienie} Kurcze dziewczyny, ale mam stracha, jakos tak się dziwnie czuje w tej całej sytuacji, ale jakos musze przezyć a pózniej juz wolne czyli L4.

10 lata 5 miesiąc temu - 10 lata 5 miesiąc temu #898699 przez studentkaae
hejka :)

Ulcia - dzięki Kochana, ale do szczypiora to mi daleko, uwierz :) aaaa, to ja znam Twoje okolice, bo parę lat temu jeździłam nad jezioro do Skorzęcina... ach, to były czasy... :)

Maja - spoko, weźmiesz l4 i powiesz szefowi. jak i tak nie chcesz tam wracać po porodzie to nie ma sie czym przejmować.

aaaaa, Dziewczyny jak nie urok to co innego - tym razem opryszczka mi sie zrobiła... ja sie chyba zastrzelę, non stop coś? czosnkiem smaruję, bo chyba nie można niczym innym w ciąży nie? co myślicie?

10 lata 5 miesiąc temu #898786 przez maja001
studentka na opryszzkę raczej w ciązy nie powinno się stosowac tych maści dostępnych w aptekach.A juz na bank nie na poczatku ciąży :(
Ja zreszta tez niby po nystatynie poczułam ulgę, teraz jadę na laktowaginalu a i tak mam wrazenie ze coś mnie podszczypuje, choc upławów już nie am, więć zawsze coś
Dobranoc
A ha myśle że n poniedziałek ciekawie sie zacznie, skoro tyle z nas ma wizyte u gina w tym dniu :) :) :) :) :)

10 lata 5 miesiąc temu #898873 przez chasiami
Makrelcia Witaj!! My znów razem :) i jak zwykle ja jedna z pierwszych tak jak z Alą było :)
Makrelcie znam już bo rodziłyśmy razem we Wrześniu :) i Znów Michasie się zjednoczyły :)
Planowaliście? czy tak jak my wypadek przy pracy? :) Na kiedy masz termin?

studentka Sudokrem można stosowac na opryszczkę, zawsze troche pomaga.
maja ja mam córcie i tym razem ma byc syn (podobno, powiedziała ze potwierdzi to na następnej wizycie) ale ekonomiczniej jest miec 2 córki, albo 2 synów - wszystkie ubranka masz, a tak ja sukienki nie założę chłopczykowi, a poza tym dzieci jednej płci się lepiej bawią (np. księżniczki)

Życzę przyjemnej niedzieli :)

10 lata 5 miesiąc temu #898959 przez makrelcia
chasiami a tak wyszło niespodziewanie. O Jurka walczyliśmy 3 lata więc szok ze udało się bez leków i większych problemów :)
wymienimy się ciuszkami i też będzie ekonomicznie :)
termin mam na 21 stycznia :)
ulcia to trzymam kciuki za chłopca
majka a dla Ciebie kciuki na dziewczynkę :)
Podziękowania: ulka1983

10 lata 5 miesiąc temu #898982 przez agat
Hej dziewczyny :)
Wróciłam z Mazur, wypoczęliśmy i naładowaliśmy baterie, a Adaś się wyszalał :)

Jutro usg, nie mogę się doczekać :)

WItam wszystkie nowe styczniówki :)

10 lata 5 miesiąc temu #899007 przez maja001
makrelcia Dzięki, trzymaj mocno ;)
agat super że wakacje udane i pogoda wam teraz dopisała, fajnierafiliście
chasiami masz racje z tymi ubrankami, ale ja zawsze prcie mialan na córeczkę, choc żeby nie było synek jest teraz moim ociem w głowie, ale córke nadal chiała bym mieć.
A my dzis z oskim bylśmy nad Pilicą, no i koszmar przezyłam, mały nie chiał wyjśc z wody,musiałam go siłą z niej wyciągać a histerie miałam przez dobra godzine jeszcze, spłakał sie za cały tyzień. I teraz zastanawiam się zy wyjazd z nim nad morze to bedzie dobry pomysł.

10 lata 5 miesiąc temu #899079 przez ulka1983
hej dziewczyny :) dzisiaj trochę z nas ma wizyty to się newsy posypią :laugh: mam nadzieję że pomyślne dla nas trzymam kciuki :)

Maja daj znać czy szef zawału nie dostał :laugh: a dzieci już tak mają ze ciężko je z basenu czy jeziora wyciągnąć :laugh:

studentkaae fajnie tam tylko ostatnio to tak dużo ludzi że szok :S czosnek cebula żeby dużo soku w nich było same naturalne rzeczy stosuj w końcu sama zniknie :) też na początku ciąży się z nią męczyłam :angry:

10 lata 5 miesiąc temu #899099 przez makrelcia
MAJA moje dziecię też nie chciało wyjść z wody. Na szczęście histerii wielkiej nie było ale utrzymać go nie mogłam jak mąż pływał a on na brzegu miał siedzieć :)

ulka do mnie masz bliżej. Jakieś 70 km :D

Coś mi suwaczek źle pokazywał tygodnie. Musiałam oszukać z datą porodu coby dobrze wyznaczało :) no i zrobiłam różowy podpis :) Ciekawe czy się sprawdzi :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia