- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- Kasiuszka
- Wylogowany
- gaworzenie
A jeśli chodzi o wózki to fajnie, że cos przybliżacie:) Ja niestety pojęcia o markach nie mam żadnego...jak na razie przypadł mi do gustu firmy bebetto:)
Pozdrawiam Was! Dzisiaj mam lepszy dzień, lepszy do działania:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiawe22
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Widze ze tu strasznie duuzo chlopaków:)) gratuluje wszystkim mamusiom chlopców i dziewczynek, oby wszystkie dzieciaczki były zdrowe
Ja dzis mam usg i poznamy płeć po cichu licze na córe i tez tak jak monique podoba mi sie POla, o imieniu dla chlopca nawet jeszcze nie myslelismy :/
mamdwaserca współczuje, na pewno sie nastawilas na to USG a tu taki zawód
luska no to widze ze wydatek naprawde duzy za podwójny wózek, ale radosc potem tez podwójna
Wszyskim chorym mamusiom polecam herbatkę z duzą ilością miodu i cytryną, ja do tego jeszcze biorę pół paracetamolu, wit C i do łóżka
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
- asiawe22
- Wylogowany
- gaworzenie
Ale w sobote planuje szalenstwo zakupów, kurcze dziewczyny Wy juz o wózkach, a ja nawet nie wiem jaki , wiem tylko ze 3 w 1, ze skrętnymi kołami i niezbyt cięzki, przeglądam internet i juz mnie glowa boli
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
wózek juz stoi Quinny Speedi sx
a koleżanka kupiła teraz bebetto luca, też bardzo fajny zobacz sobie
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
monique1983 to wiesz na co się nastawiać i będziesz może nawet wcześniej wiedziała o terminie narodzin dzidzi
monika86 to fajnie z dzidzią wszystko dobrze. a o to że chudniesz to się nie martw
oj widzę że coraz więcej chorowitków jest. trzymajcie się dziewczyny
patio to super ze z dzidzią wszystko w porządku. gratuluję dziewczynki
mamdwaserca jak narazie to mamy tak:
12:4 dla chłopców
chłopcy:
Luska bliźniaki
Pinezka
wer26
Marta27
Ejka84
Justyna_1709
Sylwiaja4
daria8913
Dżasta86
lenusia24
Kasiuszka
dziewczynki:
kocham cie
monique1983
mamdwaserca
patio
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
w sumie wczoraj lekarz mi uświadomił, że mam się nastawić na styczeń bo w lutym to może już byc po wszystkim ;p
- lenusia24
- Wylogowany
- gaworzenie
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
Patio - gratuluję dziewczynki
monika86 - współczuje, że tak długo dokuczają CI te mdłości i wymioty.
luska - najwyżej przy porodzie nie będę się męczyć
asiawe22 - no ten wybór wózka dosyć problematyczny jest, jak już coś znajdę co mi się widzi, to zawsze coś wyczytam o jakichś minusach.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
A tak poważnie, to u nas też będzie problem. Nawet jeszcze nie podjęliśmy tematu z szanownym małżonkiem. Ale poprzednio aż do końca mieliśmy tylko shortlistę, a wyboru dokonaliśmy jak zobaczyliśmy malucha na żywo - więc może te z Was, które mają problem, też zostaną oświecone widokiem dzidzi
Pozdrawiam wszystkie chorusie mamusie - wracajcie szybko do zdrowia! Przedszkola to niestety wylęgarnia wirusisków, najgorsze jest podobno pierwsze pół roku - nas to niedługo czeka niestety
- monique1983
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 78
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Asiawe trzymam kciuki za wizyte obys zobaczyla dzidziusia i to co skrywa miedzy nogami
Meli zdrowka dla Dominika
Ja dzis wyszlam wreszzcie z mlodym na spacer , pogoda piekna niech bedzie taka jak najdluzej
Wczoraj zrobilam ciasto 3 bit i troche zaluje bo strasznie mi smakuje a malo kaloryczne to ona raczej nie jest a mnie po ciazy kilogramy uparcie sie trzymaja, oby jak najmniej takich zachcianek
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Położyłam szerszenia na drzemkę więc w końcu mam chwilę dla siebie i dla was ciekawe czy jak Kajka będzie już na świecie będę miała czas na takie przyjemności
mamdwaserca wracając do naszych "kruszynek" to niestety nie chcę cię straszyć ale przygotuj się raczej na dużą dziewczynkę bo mój antek jak był jeszcze w brzuszku to rósł dokładnie tak jak nasze dziewczyny teraz i rodząc się w 37 tyg ważył prawie 3800 i lekarz powiedział że mam szczęscie że pęcherz płodowy już nie wytrzymał i pękł bo jakby tak dotrwać do końca a nie daj boże przenosić go to pewno było 4,5kg jak nie więcej
Witam nowe mamy... ależ nas dużooo... a jeśli chodzi o te dziewczyny które się nie odzywają to ja myślę że koło 30 tygodnia zrobimy przegląd tabelki i usuniemy te które po przywitaniu się więcej nie zaglądały bo po co robić sztuczny tłok
Pinezka to gratuluję 100% siusiora
J.J. jeśli chodzi o rozkojarzenie to u mnie też dramat... stwierdziłam że chyba powinnam przestać prowadzić auto w ciąży bo wczoraj jadąc 10km chyba z trzy razy bym komuś w dupe wjechała bo oglądałam co się dzieje wokól mnie zamiast na drogę patrzeć
meli1990 swietnie że udało się u dendysty... ja nie umiem zrozumieć tego podejścia że ząbków mlecznych nie trzeba leczyć... i chodza maluszki z pognitymi zębami... szok
monika86 oj nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę tego że waga nie rośnie a wręcz spada! u mnie wręcz odwrotnie każdego dnia więcej i więcej a do okruszków nie należę więc okropnie mnie to martwi no ale tych wymiotów to już nie zazdroszczę... mnie na szczęscie nic nie rusza
patio no gratulacje... super niech nam troszkę przybedzie tych dziewczynek a i pochwal się ile waży ten twój motylek?
luska ten zoom to ten pierwszy który pokazywałaś tak??? ten najdrozszy i najladniejszy
ooo wiecie jak mi się podoba imię POLA ... piękne i nie idzie kretyńsko zdabniać ale mój mąż jak usłyszał to stwierdził że mnie chyba coś sie w głowie popieprzyło jak to powiedział Pola z pola??? oj męskie myślenie jak dla mnie slicznie... no a Lili to już wogóle jak myślałam że antek będzie dziewczynką to miał być właśnie Lilianą
K1C1A witaj wśród żywych a ty taka drobniutka jesteś ze wcinaj tego 3bita ze smakiem
A ja w końcu spięłam poślady i zadzwoniłam do gina żeby umówić się do gina i co NIESPODZIANKA doktorek na urlopie i aż do 4 października komplet pacjentek a ja z L4 do 26.09 i połówkowe do zrobienia... uff położna się zlitowała i wcisnęła mnie na 29.09 oj tam za darmo tego doktorek nie robi i za 20 min dostanie znowu 150 zł więc niech nie marudzą
Wczoraj z Damianem żeśmy się zastanawiali gdzie my wciśniemy do naszej sypialni kołyskę dla kajki bo coś mi się wydaje że jednak nie uda mna się eksmitować do porodu Antka do jego pokoju...będzie ciężko nasze łóżko łożeczko antka i jeszcze kołyska.... nie ma to jak mnieć 60m2 i gnieździć się w 4 w jednym pokoju hihhihi
Dobra trzymajcie się laseczki miłego wieczorka