- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- MagdaK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny przepraszam że nie udzielam się na bieżąco ale jak wracam z pracy to padam na twarz. Czytam na bieżąco.
Gratuluję poznania płci i zakupów wózkowych. Ja usg połówkowe mam 11 października, ale z moimi dziewczynami o płci dowiedziałam się dopiero w 30 tygodniu.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lenusia24
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- MagdaK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
GabrysiaSta wielkie gratulacje,czytałam Twoją historię od początku i bardzo się cieszę że się udało i jestem pewna że będzie dobrze, napisz który to tydzień i jak się czujesz?
Rozpisałyście się na całego
Wszystkim chorym współczuję i życzę powrotu do zdrowia! Ja znowu cierpię na migrenę już drugi dzień...mam naprawdę dość jeszcze do tego zęba złamałam i czeka mnie dentysta
Ja mam 23połówkowe i z jednej strony bardzo się cieszę ale z drugiej boję się i zastanawiam się ciągle nad tą przeziernością...oby wszystko było dobrze...
- Pinezka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 111
A przeziebienie dopada teraz mnie Katar, kichanie i bol glowy Cale szczescie, ze temperatura na razie mi sie nie podnosi...
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
J.J. ojej to się jeszcze pomęczysz z tymi zatokami... oby tylko po porodzie wszystko minęło.
A jeśli chodzi o brzuch a tak własciwie macice to mi też tak twardnieje... po kilka razy dziennie ale pomaga chwila odpoczynku... choć oczywiście wspomnę o tym mojemu lekarzowi na wizycie.
olka_ka mutsy- super bryka
Marta27 powodzenia na wizycie i czekamy na relację
K1C1A ja też sobie obiecuję że mała na pewno nie wyląduje ze mną w łóżku!
Marti wszystkiego dobrego z okazji rocznicy zabawcie się z mężem z tej okazji
A jeśli chodzi o tą moją małą marude to właśnie w tym jest problem że nie mam co mu tłumaczyć bo on i tak jeszcze nie rozumie... a nie mogę czekać z jego eksmisją do narodzi kaji bo to wówczas byłby dla niego totalny dramat... a przecież nie ma takiej możliwości żeby Antek spał z nami i noworodkiem w pokoju bo będzie się budził razem z nim co 2 godziny ... przecież trzeba dziecko przewinąć nakarmić i uspać... oj dała dupy w tej kwestii i muszę to teraz jakoś wszystko poukładać!
patio Aniela mi się strasznie podoba... nawet mi po głowie chodziła ale mój mądry mąż opowiedział mi o krowie o imieniu aniela i jakoś mi się odechciało
lenusia24 wiesz dziwi mnie troszkę twoje podejście do tego badania... przecież ono jest bardzo ważne przede wszystkim po to aby w razie problemów z serduszkiem można było jak najszybciej pomóc maluszkowi, urodzić w specjalistycznym szpitalu a może nawet dokonać operacji jeszcze w mamy brzuszku, a tym bardziej że lekarz powiedział że jego sprzęt nie do końca może sprawdzić czy z serduszkiem wszystko jest ok.
A twoja córcia to biedna się musiała namęczyć z tym zapaleniem
Dżasta86 chodzi ci pewnie o Patio... ona ma zaplanowaną cesarkę ale jej uświadamiać nie musisz bo studiowała położnictwo więc myślę że doskonale zna wszystkie za i przeciw
edit: o teraz widzę żę patio sama ci powiedziała
MagdaK mój antek też był bardzo skryty i nie chciał się długo ujawnić a tym razem mała pokazała się już w 16 tyg więc trzymam kciukasy żeby fasolka i ciebie nie trzymała tyle czasu w niepewności
- lenusia24
- Wylogowany
- gaworzenie
- delma2
- Wylogowany
- gaworzenie
- Justa82
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- GabrysiaSta
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Meli biedny Dominis niech szybko wraca do zdrowia, ja sie strasznie boje o zeby mlodego, on chce sam czyscic a raczej smyrac migdalki szczoteczka wiec jest u nas placz i lament bo mama zabiera i czysci, ale chociasz jestem pewna ze ma czyste.
Marti udanego swietowania ,u mnie za 3 dni druga rocznIca
Patio,Dzasta - ja swojego cc wcale zle nie wspominam bolec bolalo ale po naturalnym pewnie tez boli ,wszystko zalezy od organizmu.
Delma pewnie ze mozesz dolaczyc Witaj
Justa super ze slyszalas serduszko moja gin nie wlacza glosu, wiecc bicie serducha uslysze dopiero na ktg a do tego jeszcze daleko.........
Co raz wiecej mam chorupsko rozklada nie dajcie sie dziewczyny, mleko,miodzik,cytrynka i sie wygrzewac.
Jakas padnieta dzisiaj jestem ,zmykam spac dobranoc brzusie i mamusie
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A ja się melduję po połówkowym wszystko jest jak najbardziej w porządku i płeć potwierdzona w 100% a więc w domku będę mieć aż trzech mężczyzn
Ciąża jest o prawie tydzień młodsza niż wynika to z @ i mały waży już 300g
delma2 Witaj napisz coś więcej o sobie
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Takze jestem super szczęśliwa . A i moja gin jakaś dzisiaj niezwykle uprzejma, aż miło .
A na komary zaopatrzyłam się w olejki lawendowe i cynamonowo, skropiłam dookoła wszystko, trochę za dużo, ale co tam, mam nadzieje że poskutkuje bo jak nie to kolejna noc zarwana .
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
Jeden dzień mnie tu nie było i juz tyle zaległości.
Niestety koniec wakacji
Jutro 4 godziny w szkole, a w przyszły piątek tylko 2, sobota wolna, plan mamy super
Tylko ciężko mi wysiedzieć na du... haha
Obiecuję, że nadrobię was po weekendzie