- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- olka_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja wczoraj przejżałam co mam w szafie po córce. Zaczynałama od rozmiaru 56 i z tego co pamiętam to faktycznie córka te rzeczy nosiła. Urodziłam się 55 cm.
Jeśli teraz też będzie dziewczynka to tylko kilka ubranek dokupię. Jeśli chłopak to niestety wszystko od nowa
U nas też leje i jest zimno brrrrr... aż się wychodzić z domu nie chce.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja zbieram siły na basen. Niestety moja dieta chyba w następnych dniach będzie sie opierać na kanapkach : malowanie szlifowanie, szpachla, kanały wentylacyjne, podwieszane sufity i malowanie ... taki właśnie klimat panuje u mnie w domku ;] do kuchni nie dostane się .
A własnie w pażdzierniku ma być lato , to tak na pocieszenie
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Fajne te pajacyki i cena też miła dla oka
Podziwiam mamusię, która zdecydowała się na dokończenie prawka w ciąży
Ja mam dziś połówkowe i stres od samego rana, mam nadzieję że nie wymyśli mi nic ten mój gin znowu...Cały czas ta cholerna przezierność mi w głowie siedzi i teraz o serduszko się martwię... eh te stresy chyba już zawsze będą nam towarzyszyć...Trzymajcie kciuki za nas dziś
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Jeszcze mam jedną licytację do pilnowania, jak wygram to się opiję ze szcęścia bo jest meeegaa, wszystko czego potrzebuję .
A teraz poszukam jakiejś koszulinki do szpitala i innych rzeczy dla mnie. Bo jakby mi przyszło teraz iść na jakieś badania nie daj boże to nie mam w czym. W domu to mam piżamy każda z innej parafii, jak się to mówi
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Też muszę się rozejrzeć na allegro Dziś z niecierpliwością czekam na moją paczkę ze smyka
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Załącznik nie został znaleziony
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dżasta - mnie w domu czeka malowanie, ale jeszcze się wstrzymujemy. Ale co by dotrzymać Ci choć odrobinę towarzystwa w remontowych hałasach, to napiszę że u mnie sąsiad już od wczoraj harcuje z wiertarką. Bleh! Mam już dość - wrrrrrr, wrrrrrr, wrrrrr i tak na okrągło
Ejka - superrr zakup! Chyba muszę w końcu wybrać się do jakiegoś ciucholandu
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
- Kasiuszka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie dzisiaj dopiero tak zimno...wczoraj słońce, a dzisiaj opatulona do sklepu wychodziłam:/
Widzę ruszacie pełną parą z zakupami
Ejka super zakupki, aż Ci zazdroszcze i sprawiasz, że zaraz się chyba też wybiorę coś kupic
Też już oglądałam wózki, ale niestety też mi w oko nic nie wpadło ciekawego:/ Same jakieś takie kosmoloty;)
Ja też chciałam się pochwalić, że wczoraj dzidzia dała znać o swoim istnieniu, chociaż to tylko pare delikatnych "puknięć" to uczucie niesamowite:)
Wczoraj byłam u gina, zwolnienie przedłużone, oszczędzający tryb życia, powrót do luteiny, a z plecami muszę sobie jakoś radzić Gin powiedziała, że niestety, ale żeby jakoś sobie pomóc to niekoniecznie:/ Trzeba wytrzymać...Mówiła, że są takie wałki dla kobiet w ciąży, które można podkładać pod nogi śpiąc na boku i to może pomóc.
Buziaki i miłego dnia!
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Ja kupiłam jeszcze to za 12 zeta : allegro.pl/zestaw-markowych-ubranek-dla-...-68-i4596700525.html
Dzieki Patio u mnie jeszcze z 4 tygodnie dobrego hardcoru ;] pózniej juz tylko kosmetyka i schody. Czyli w grudniu mogę robić duże zakupy ;]
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
u nas od rana leje i leje .. najchętniej nie wychodziłabym z łóżka dziś
za tydzień w środę mamy badania prenatalne, ale już się strasznie niecierpliwię ..
powiedzcie mi dziewczyny czy jest sens w tym żebym płaciła 50 zł za nagranie USG 3D czy lepiej wziąść tylko zdjecia, a zamiast tego nagrania kupić coś malutkiej ? jak uważacie ?
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Co do nagrań to ja osobiście tylko fotki bym wzięła, a za tą kasę kupiła coś fajniutkiego, ale to moje prywatne zdanie
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
No tez tak myślę, że szkoda kasy, bo jeszcze trochę i malutka się urodzi i będe na nią mogła patrzeć cały czas, a nie tylko na nagraniu hah
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Co do remontów... u mnie w kółko sąsiedzi coś remontują... jak nie Ci z dołu, to z boku... Już mam dość dźwięku wiertarki... ale w sumie nie mogę nic powiedzieć, bo sami niedawno to robiliśmy... ale musicie sobie wyobrazić mój szal, jak do tej pory obydwoje mieszkaliśmy z mężem w domkach, gdzie była cisza i spokój, a teraz te ciągłe remonty w bloku... Ale w takiej chwili cieszę się, że wybraliśmy mieszkanie na samej górze - przynajmniej od góry nikt mi nie stuka. Chociaż wchodzić na 5 piętro bez windy z dzieciem będzie hardcorowo Ale za to jaka naturalna walka z celulitem
Co do stresów... W nocy tak zaczął mnie boleć brzuch, że wstawałam co chwilę i sprawdzałam, czy nie ma żadnego plamienia. W ogóle stresuje mnie to wszystko masakrycznie. A przecież to normalne objawy. Rano też mnie bolał brzuch - na dole po prawej stronie, ale po siusiu wszystko minęło, więc podejrzewam, że może dzieć naciskał na coś...
Musze wziąć się w garść i napisać taką swoją listę wyprawkową i powolutku zacząć coś gromadzić... bo oprócz dwóch siatek ubranek nie mamy jeszcze nic...
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
mamdwaserca - z pewnością Ci się uda. Ja swój egzamin do tej pory wspominam z uśmiechem. Pomyśleć że to już prawie 10 lat Zastanawiam się, jak to możliwe że zdałam za pierwszym razem Egzaminator do mnie: "proszę skręcić w prawo", no to ja skręcam w lewo, hehehe. Tak tak, jako kobieta mylę kierunki (no już teraz nie ). Powodzenia życzę
mamdwaserca - co do nagrań 3D - mi do tej pory lekarz nawet nie pokazał dzidzi w 3D, z jednej strony fajnie zobaczyć, z drugiej, dopłacać do tego tyle kasy.. No wiesz - chyba że masz za dużo gotówki, to bierz nagranie, ale tak czy inaczej zastanów się jak często będziesz to odtwarzała. Ja mam tylko zwykłe nagrania z każdego USG i to mi wystarczy
Antoś 05.04.2014
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Antoś 05.04.2014