- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- Daria86
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
A co do wagi dzidzi, któreś dziewczyny pisały, ze ich córunie mają po 300 - 330g.
Mój pod koniec 19 tygodnia miał tylko 230 i 18 cm. To znowu mi się wydaje, ze w porównaniu z Wami to taka chudzinka kurcze . Ale lekarka nic nie mówiła, czyli chyba nie jest źle.
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do wózka to ja jednak zdecyduję się na Raptora:
allegro.pl/wozek-raptor-3w1-24-mie-gwar-...sow-i4605426361.html
Może nie powala jakoś zajebistością, ale faktycznie przez zimę, wiosnę i kawałek lata posłuży gondola i nosidło, a potem spaceróweczka. Cena też nie wygórowana. Kolorek ten grafitowy mi się podoba. Co myślicie?
Jesli chodzi o aspirator to nie odwazyłabym się podłączać go pod odkurzacz . Uważam, że sporo z tym zachodu też. Widziałam właśnie wczoraj w hurtowni takie gruchy z wymiennymi końcówkami. Pamiętam, ze mój brat taką miał i dawała radę .
- GabrysiaSta
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Justa82
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
W pokoju dla dziecka dużych zmian nie będę robić. Wprowadziliśmy się dość niedawno i jeden pokój zrobiliśmy w takim kolorze żeby mógł służyć nam, a później pasował też dla dziecka i tak na razie zostanie. Wstawię tylko łóżeczko i jakąś komódkę no i pewnie jakieś dodatki.
Zaraz wybieram się na jakiś dłuższy spacerek z psiakiem, bo pogoda u nas dzisiaj super. W końcu pojawiło się słoneczko
- olka_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Daria Gratuluję Ja mam wizytę o 16 dzisiaj, może też się dowiem
kocham_cie Moja siostra ma różnicę 14 miesięcy. Też chciała kupić wózek rok po roku ale ostatecznie kupiła dostawkę do wózka allegro.pl/dostawka-do-wozka-buggypod-smorph2-i4615440468.html , bo miała jeszcze gondolę z poprzedniego. A teraz jak jeden ma dwa lata a drugi rok to starszy jeździ na tej platformie. Nie chciał już siadać do wózka. Jak jest zmęczony to stoi na platformie.
luska Tak, szczoteczka ma wymienne końcówi i jest ładowana na akumulator. Przy myciu zębów dwa razy dziennie po dwie minuty spokojnie wystarcza na tydzień, nawet dłużej.
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ula - pomysł chyba fajny. Próbowałam przekleić moją tabelę, ale niestety nie da rady
Justa - ja wiem już że to dziewczynka, ale staram się ograniczyć kupowanie wszechobecnego różu. Tzn nie mówię o akcesoriach typu kocyk, ale jeśli chodzi np. o body to staram się kupować neutralne - białe, beżowe, zielone, żółte. Oczywiście trafi się i róż, ale i niebieski
Ejka - też zastanawiałam się jakiej grubości kocyk, i doszłam do wniosku, że trzeba kupić jeden grubszy i można ze dwa cienkie. Co do wózka, to powiem Ci, że całkiem sensowny wybór. Nieduże pieniądze, a właśnie później można zainwestować na fajną spacerówkę. Ja dalej poszukuję jakiejś fajnej używki Fajnie, że masz gdzieś w okolicach hurtownię. Tą jedną możesz skreślić z listy, ale skoro jest też i druga, to nie ma co się denerwować. Ważne, żeby zakupy sprawiały Ci przyjemność
olka_ka - słuszna uwaga z tymi wyprzedażami. Można część zakupów zostawić na koniec, alpo na wyprzedażach po świątecznych kupować ciut większe ubranka
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Pochwal się zakupami , a ponad 400zł to owszem my daliśmy za łóżeczko z sosny ale to z funkcja kołyski(wrzucała nawet któraś linak ) i polakierowane także chyba drogo
kocyki ja mam chyba 3 polarowy j, a nie dwa i jeden ten akrylowy chyba ,ale chce tez z minky teraz kupić , mi kocyki się przydały , więc nie narzekałam na ich nadmiar
Co do wózka to fajny , ale o już chyba według potrzeb indywidualnych trzeba wybierac , bo każdy ma inne wymagania , mój musiał byc w mare zwrotny , wąski i ławo się składać i obsługa konieczna na "klik", no i gondolka też miała znaczeni , bo w bliźniaczych to maleńkie są ......
Gabrysia super tabelka tylko jak ja ma się tam dodać , bo kombinuję i nie mogę ........Prośzę o szczegółowa instrukcje
Justa u nas niby tez dziś ładni za oknem , ale jak się wyjdzie , to czuć normalnie mroźne powietrze brrrrr
Ola to dzięki , już wiem jakie kupimy szczoteczki
my tez wiekowość sklepów zaliczamy w wyprzedażach teraz też czekam
Patio ja na początku miałam mega bum na róż, motylki ,kwiatuszki itd..... teraz już (albo dopiero) mi przeszło , ma jeszcze dużo tego , no ale wymieniamy powoli
- GabrysiaSta
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
allegro.pl/okrycie-kapielowe-z-haftem-kl...cja-i4635965148.html
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
16 zeta
4,90
Załącznik nie został znaleziony
19,99
16
Wszystkie z polowania na allegro. Jak nie zapomnę to pstryknę fotę tego co kupiłam wczoraj w hurtowni,
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
A za 16 to pierwsze zdjęcie pajacy.
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mimo szału zakupów, zdrowy rozsądek zachowany i rozważam raczej wszystko, tak samo z wyprawką do łóżeczka. Miałam kupowac wszystko jak leci, łącznie z baldachimem i jakimiś koronkami falbankami, ale dam sobie siana i kupię to co najpotrzebniejsze. nie wiem co robić z kołderką i podusią, bo póki co i tak się podusia nie przyda, a za kołderkę może robić kocyk gruby.Baldachim dopiero na wiosnę/lato jak się latającego dziadostwa namnoży . No ale z drugiej strony jak kupię od razu to będzie na zapas haha . O i takie mam przemyslenia.