- Otrzymane podziękowania: 53
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
Dżasta86 ja też mam nadzieje że nie będzie duże dziecko. Lekarz nie jest pewny co do płci bo tak było ułożone dziecko. a ja idę na 3d 8 października to wtedy będę miała potwierdzenie. to będzie 21 tydzień
olka_ka gratuluję synka. i jak zadowolona czy nie? bo pamiętam ze wolałaś dziewczynkę
kocham cię super zakupy zrobiłaś
mamdwaserca śliczny brzuszek nie martw się wielkością bo to zależy jak dziecko jest ułożone
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiuszka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
A tak wygląda mój brzuszek (nawet gin powiedziała, że duży jak na ten czas )
I wrzucam zdjęcie ciuszków, które udało mi się wczoraj wyhaczyć Większość z drugiej ręki za ok.40zł
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja wam dodam zdjęcia dzidzi i brzucha na czasie bo mi baterie padły i nawet nie wiem jak wyszły zdjęcia. wiec jak naładuje to dodam
- olka_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- asiawe22
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Gratuluje ślicznych brzuszków, u mnie tak bardzo nie widac, jak bede miala czas to tez wrzuce fotke.
Widze tez ze szalenstwo zakupowe sie rozpoczelo, i bardzo dobrze, ja tez uwazam ze nie mozna tego odkladac na ostatnia chwile, na samym koncu na pewno bysmy sie nie wyrobili
Ja dzis ide na kontynuacje usg z zeszlego tygodnia, maly nie dal sobie zmierzyc kregosłupa, wiec dzis ide znowu, z nakazem wypicia napoju gazowanego przed
A w sobote jade zobaczyc wózek, uzywany, ale super cena, i w bdb stanie, Quinny buzz 3 w 1, troche sie tylko martwie ze 3 kola, mamusie z doswiadczeniem, uzywalyscie 3-kolowych wózków???
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
asiawe22 napisał: A w sobote jade zobaczyc wózek, uzywany, ale super cena, i w bdb stanie, Quinny buzz 3 w 1, troche sie tylko martwie ze 3 kola, mamusie z doswiadczeniem, uzywalyscie 3-kolowych wózków???
asia my jeździmy buzzem i ja bym go np po raz drugi nie kupiła... w porównaniu do innych wózków bardzo ciężko się prowadzi... a w wersji spacerowej odwróconej tyłem do kierunku jazdy to już w ogóle jest masakra.... ale zawsze możesz wymienić przednie koło na podwójne ja mam właśnie taki zamiar może będzie łatwiej
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl słyszałyście o takim projekcie? jak mi się uda to pójdę jutro na pobranie krwi bo do 20 tygodnia ciązy jest za darmo
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
J.J. łóżeczko super i to za jaką cenę i w dodatku z gratisami . Muszę to poważnie przemyśleć.
Ja mam brzuszek taki jak KAsiuszka. Taka fajna piłeczka .
Tabelka extra, już wprowadziłam małe poprawki bo po ostatnim usg znów mi się przesunął termin porodu o tydzień . Co wizyta to inaczej hehe, ale nadal luty .
Dzisiaj przyszły mi zamówione ciuszki. Wszystkie są super, no wiadomo, ze nie wyglądają jak nówki spod igły, ale są na prawdę fajne i posłużą (do póki nie wyrośnie). Mam zastrzeżenie do jednych spodenek, bo niby są na 62 ale jakies takie mniejsze niż reszta, no ale nie czepiajmy się .
Właśnie jeśli chodzi o te kocyki to kupię dwa, ale bawełniane lżejsze i jeden grubszy z mikrofibry.
Mam jeszcze licytację do wygrania, więc trzymajcie kciuki!
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Dzisiaj byłam u ortopedy z kregosłupem i kostką , pięknie mnie zbył ... stara śpiewka kup se wkładki do butów i wzmocnij mięśnie kręgosłupa.
Też ogladałam wczoraj ten glupi program kto poślubi mojego syna, czy jakoś tak. nie wiem czy specjalnie tak wybierali te dziewczyny, ale ani jedna mi nie przypadła do gustu ani z urody ani charakteru. Dziwię się skąd rodzi sie zapał w ludziach żeby robić z siebie błazna ;] Rolnik szuka zony fakt to jest to !
Meli slyszalam o konflikcie coś tam, mnie to ie dotyczy obydwoje mamy grupę minus. Tak marcówki pisały własnie że do 20 tyg jest a darmoszke.
- kocham_cie
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
meli1990 napisał:
www.konfliktplytkowy.ihit.waw.pl słyszałyście o takim projekcie? jak mi się uda to pójdę jutro na pobranie krwi bo do 20 tygodnia ciązy jest za darmo
Ja to badanie robiłam właśnie z tego programu - moja lekarka jest bardzo w to zaangażowana. To jest jakieś nowe odkrycie medyczne, jak byłam w poprzedniej ciąży to nie było tego jeszcze. Prawdopodobieństwo, że coś jest nie tak z tymi płytkami, jest jakieś minimalne, ale podobno konsekwencje mogą być poważne.
A z brzuchami to tak jak Meli mówiła - zależy jak jest dzidzia ułożona i sporo tez zależy od naszych mięśni brzucha - u tych, co mają mocne mięśnie, dłużej brzuchol będzie płaski, bo mięśnie trzymają
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna