- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- Marta27
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzięki za pomoc w wyborze butów wybrałam się w piątek do lidla i udało mi się upolować ostatnią parę bucików w rozmiarze 20.
Nie było mnie przez weekend gdyż wyjechałam do rodziców odpoczęłam najadłam się i naśmiałam.
J.J. jeśli chodzi o te ręczniczki z kapturkiem to są tutaj www.biedronka.pl/pl/press,id,168,title,i...godniowe-nr-41A-2014
To Wasze maleństwa są bardzo ruchliwe w porównaniu do mojego. Codziennie czuję ruchy ale takie delikatnie i to takie pojedyncze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Meli do srody juz tuz tuz ,zaciskam kciuki zeby byla dziewczynka
Kocham cie jak sie czujesz?
Luska a ty jak tam w szpitalu co ci ciekawego powiezieli?
U mnie brzdac chory na calego,jutro wybiore sie z nim do doktora juz tydzien dostaje syrop a poprawy nie widze niech go oslucha i cos poradzi.No i znowu budzi sie na mleko w nocy masakra ,3 pobudki bo katar nie daje oddychac i jedna na mleko ,chyba nie zdarze sie wyspac przed narodzinami Lili
Bylam wczoraj w Czeskim lidlu( o dziwo mieli to co w polskim) i powiem wam ze calkiem calkiem te ubranka na dzieci i cena tez fajna musze tam czesciej zagladac. Znalazlam tez strone wszystkodlamaluszka.com.pl jak ktoras zainteresuje, maja tam calkiem ciekawy wybor ,polskie produkty i ceny wydaje mi sie ze nie duze ,jeszcze nie zamawialam z tej strony ale chyba sie skusze na jakies bodziaki i zobaczymy jaka jakosc
Wszystkim chorowitkom zycze duuzoo zdrowia
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Justa82
- Wylogowany
- gaworzenie
Byliśmy w czwartek na tych warsztatach z "Mamo to ja'. Ogólnie warto się wybrać, szczególnie jak się czeka na pierwszego malucha. Fajny kurs z pierwszej pomocy i kąpania noworodka. No i oczywiście każdy chwalił swój produkt. A to najlepszy fotelik samochodowy, a to suplementy, kosmetyki, mleka itp. Dostaje się całą masę ulotek i trochę próbek i drobnych upominków. W sumie dużo ciekawych rzeczy, tylko na wszystko mało czasu. No i zainteresował nas temat pobrania komórek macierzystych z krwi pępowinowej. Któraś z Was korzystała?
W piątek oglądaliśmy na żywo wózki z chyba zdecydujemy się na Bebetto Luca. Cena przyzwoita, dobrze się prowadzi i podobno mało awaryjny.
Trzymam kciuki za Wasze wizyty połówkowe. Ja jeszcze prawie 2 tygodnie i doczekać się nie mogę.
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Wiem, że powinna być farba bez amoniaku itd, ale u fryzjera mimo wszystko śmierdzi ...
A może szamponetką, czy cuś?
A chorowitki niech do zdrówka wracają! Ciepło się ubierać, bo pogoda zdradliwa...
Luska - to może dobrze że tak profilaktycznie Cię sprawdzają , bo już myślałam, ze z bólem głowy
- Justa82
- Wylogowany
- gaworzenie
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ejka w pierwszej ciazy farbowalam ,mialam swoj slub wiec chcialam jakos wygladac,teraz mimo odrostow nie oczuwam takiej potrzeby i szczerze nie chce mi sie tyle siedziec u fryzjera ,ogolnie mam zamiar juz wogole nie farbowac czekam az odrosty beda na tyle duze zeby obciac i miec swoj kolor. mysle ze nie ma przeciwskazan do farbowania w ciazy a jesli ci to poprawi humor to czemu by nie ,szczszliwa mama szczesliwe dziecko:)
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Ejka84 ja też farbuje włosy tylko w domu. właśnie muszę to zrobić ale przydałoby mi się pierwsze obciąć bo mam już za długie. najważniejsze to żeby nie farbować w pierwszym trymestrze za często i by były bez amoniaku
luska mam nadzieje ze cie szybko wypuszcza
wiem że do środy już nie daleko ale mam stresa trochę i chciałabym żeby było już po
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Justa -nie daj się chorobie, no i generalnie teraz poranki i noce już zimne, więc trzeba uważać
Ejka - ja też nie farbowałam od maja włosów, nawet wcześniej, siostra fryzjerka się dziwiła że nawet na lipcowe wesele n ie chcę farbować, ale ja jakoś nie czułam potrzeby, jeśli masz tylko lepiej się poczuć to farbuj, przecież my mamy musimy się dobrze czuć
Luska - troskliwy ten twój lekarz, odpoczywaj więc sobie, bo pewnie z tydzień cię potrzymają i wysypiaj się na zapas
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
przejrzałam teraz tą gazetkę, ten niebieski jest seledynowy w rzeczywistości, a są jeszcze bodziaki co ja kupiłam niebieskie i białe z kolorowe paseczki, z myszką miki rozmiary są od 68 do 86
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosiaczek1331
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
jestem tu nowa to moja 3 ciąża ale pierwsza tak zaawansowana ciesze się ogromnie ale też strasznie obawiam tego co przede mna .
Nasza Dzidzia narazie ne pokazała kim tam jest ciągle mamy niespodzianke za tydz mamy usg połówkowe może coś odsłoni chociaż intuicja mówi mi że to chłopak :)wiem że to głupie ale wszystko jest dla mnie takie nowe fajnie że jest takie forum gdzie można się tym podzielić
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasiuszka
- Wylogowany
- gaworzenie
Gosiaczek1331 witaj:) Dawaj jakieś info o sobie;)
Dziewczyny zazdroszcze Wam tych wizyt, usg na dniach. Ja mam w piątek, nie moge się doczekać i czuję jakby to miało byc za miesiąc
Luska w takim razie miłego odpoczynku i zycze żeby wszystko było w porządku!
Laski ja też kupiłam dzisiaj ten ręcznik w Biedrze i też seledynowy(jedyny taki w miare mozliwy dla chłopca;)). Jestem zadowolona:)
Jeśli chodzi o farbowanie włosów to ja na bieżąco maluje..Mój naturalny kolor to taki ciemniejszy blond, a farbuje na dość jasny, więc odrost jest strasznie widoczny. Właśnie teraz będę farbowała pod koniec października. Rozmawiałam któregoś razu z położną na ten temat i ona mi powiedziała, że jedyne co może byc nie tak to farba moze nie złapać przez hormony.
Życze Wam zdrówka!