- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Justyna_1709
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Dziewczyny, po raz kolejny gratuluję poznania płci Super, że statystyki powoli się wyrównują, a tym, które "trafiły parkę" zazdroszczę za kilka lat ja tez tak poproszę
To co, sezon chorobowo-depresyjny uważamy za otwarty? Kurujcie się i nie dajcie chandrze, w końcu za oknem mamy piękna jesień
Marti jeżeli masz takie komfortowe warunki pracy, to nie ma co się zadręczać. Ja mam bardzo podobną sytuację - jak mam siłę i ochotę to pracuję zdalnie z domu - z łóżka. Zawsze inaczej ten czas wtedy płynie. No i też nie mogę odejść bez przekazania obowiązków... A niestety czarno to widzę. Już wyobrażam sobie te telefony z pytaniami, dlaczego to mi nie działa...
Weekend u nas też pracowity. W sobotę wzięliśmy się za montowanie karniszy - tyle nam zeszło, żeby się za to zabrać, że szok. Ale niestety tak jest, że jak człowiek już się przeprowadzi, to nic mu nie przeszkadza Nawet meble do pokoju czekają aż je łaskawie zamówimy, a nam ich brak jakoś nie przeszkadza. Jedyna motywacja to bobas - przed jego pojawieniem trzeba wszystko skończyć.
A dzisiaj kompletny dzień lenia... Chociaż wypadałoby posegregować ciuszki dla maleństwa zobaczyć, co jeszcze trzeba kupić... Ale to już jutro, Albo w środę. No najpóźniej w czwartek
Wczoraj widziałam się z siostrą cioteczną, która ma 2 letnie bliźniaczki. Ojjj jak się na to napatrzyłam, to dziękowałam w duchu, że mi się jedynka trafiła Jedna chce na kolana do mamy, to druga też. Jak druga też weszła, to zaczęły się spychać potem jedna chce na ręce, za chwilę druga też... Ale za to podwójna radocha i szczęście Pewnie zawsze przy dwójce dzieciaków tak jest. Grunt to dobra organizacja
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
marti - taki szef to skarb, ja nie miałam tyle szczęścia
luska - to cię ładnie Pani w szpitalu pocieszyła z tymi częstymi odwiedzinami Daj znać co Ci tam będą robić
Justyna_1709 -ty masz dzień lenia, a ja się zabrałam do roboty, ale oczywiście chwila przerwy jest konieczna. Potem skoczę do biedronki zobaczyć te ręczniki. Ciekawość mnie zżera Ałłłłł, ktoś się tu chyba obudził Będzie mi kiedyś brakowało tych kopniaków. Chyba do listy zakupów muszę koniecznie piłkę dodać dla synka
Gratuluję skończonych remontów, przeprowadzek itp.
Pewnie u Was też świeci słoneczko, chociaż zimno jest na dworze, masakra.
- MagdaK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Witam się po weekendzie. Znowu miałam sporo do nadrobienia, ale fajnie że tak produkujecie. Widze, że Wasze szkrabiki daja już mocno o sobie znać, mój to jakiś totalny leniwiec. Najczęściej czuję wieczorem jak się położę i grzecznie poproszę aby się poruszyło i również czuję nisko te ruchy i są jeszcze bardzo delikatne. I oczywiście rusza mi myślenie czy oby tam jest wszystko w porządku no i może też dlatego, że zbliża się USG i coraz częściej o tym myślę, Bardzo chciałabym być już po i żeby wszystko było w porządku.
Meli już masz bliziutko do środy, ja dopiero w sobotę
luska i jak Ci tam ?
mamdwaserca super że już koniec teraz mozna się już delektować
kochamcię dużo zdrówka życze i mam nadzieję ze już lepiej
linka29j gratuluje córeczki
Kasiuszka ja też kilka razy się wkurzyłam na to co zobaczyłam, ale generalnie bywa ok, częściej wolę zrobić przegląd w ciuszkach wtedy przynajmniej bankowo wiem co kupuję
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dotik1991
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Warszawskim i zbieram dane dotyczące doświadczeń kobiet na temat swojego dziecka w czasie ciąży.
Badanie jest całkowicie dobrowolne i anonimowe. Odbywa się w całości przez internet. Polega na wypełnieniu dwóch wysłanych przeze mnie krótkich kwestionariuszy i odesłanie ich z powrotem na adres e-mail lub wysłanie na adres Wydziału.
Więcej informacji na ten temat pod adresem: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
Drogą mailową będzie również możliwość udostępnienia chętnym osobom końcowych wyników ogólnych z mojego badania.
Opis i wszystkie informacje będą zawarte w mailu, które wyśle po zgłoszeniu.
Zainteresowane Panie proszę o zgłoszenie się na adres mailowy:
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
(w temacie wiadomości proszę wpisać zgłoszenie)
Z góry dziękuję za zgłoszenia i poświęcony mi czas.
Dorota Kowalczyk
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bosheee, a mnie tak wczoraj łeb bolał, że myślałam, ze umrę. Wzięłam się za przegląd ciuszków i nie dałam rady...
Ale bez tabletki się obeszło - mam nadzieję, że mnie nie wyśle przez to do szpitala, aż się boję zapytać. Jutro mam wizytę połówkową na 3D . Już mam stres - jak przed każdą wizytą, ale doczekać też się nie mogę
A dziś w moich stronach było rano 2 stopnie i szron na trawie brr
Teraz słoneczko świeci ale wieje chłodem - zima w natarciu dziewczyny!
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
- olka_ka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też dołączam się do tych, ktore miały bole krzyzowe. Zdecydowanie nie polecam
luska trzymaj się i odpocznij trochę
meli środa już niedługo
Ja tez uzywalam Loveli, ale tylko jedno opakowanie. Pozniej pralam juz w normalnym proszku.
Co do butów to ja polecam Ecco.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Współczuje wszystkich chorób, mama nadzieję że szybko wrócicie do zdrowia.
U mnie niedziela dośc leniwa, chociaż mam taki zanik pamięci że muszę sobie przypomnieć co robiłam... aa byłam na targach ,, inteligenty dom" no i wizyta u teściów.
Ejka też jutro mam połówkowe, będziemy się razem wylegiwać już się ne mogę doczekać !!!! A właśnie pamiętam że walczyłaś z komarami, ja ostatnio znalazłam aplikacje anty komar, włączyłam ją ostatnio na tablecie i komar przestał bzyczeć nie wiem czy to zasługa tego dziadostwa ale komara już nie było ani śladu.
Luska jak ci tam w tym szpitalu , jakos brzmisz jakby zadowolona Ja szpitali nie lubie bo nie mam szczescia. Zawsze umieszcza mnie na sali z osobą która chrapie ( czego nie moge wytrzymać ) albo z osobą do której przychodzi cała cygańska rodzina . nawet po porodzie mam duże obawy co do pozostania ... ;/
A jak twoje ciśnienie nie masz skosków ??? Ja dzisiaj pedałuje do sklepu po cisnieniomierz, coś ostatnio nerwowa sie robie
Tak prowadzicie rozmowę o tym jednym proszku a ten który pisałam nie polecacie tzn JELP bo pisalam wcześniej o mega promacji ( chyba nikogo nie zainteresował ?)
Chyba jeszcze raz poproszę lekarza o skierowanie na toxoplazmozę ..... dzisiaj nad ranem zagotowała mi się krew dosłownie !
Pod bramą garażową jeszcze nie mamy dokładnej wylewki zrobionej i jest mała szczelina która wczesniej była czyms wypchana.
Ostatnio myślałam ze sobie wkręcam ale słyszałam cos jakby na dole, dzisiaj już sobie nic nie wkreciłam hałas był wyrazny. Godzina 5 nad ranem mój schodzi na dół a tam zasrany kot sąsiada ( kuzwa myślałam że je wytępiłam z ogrodu !!!! a one przychodzą w nocy i to do domu !!! ) Szkoda ze w wiatrówce nie było śrutów bo by dostał po dupie. Teraz tak się zastanawiam kiedy mógł się dorwać do jakiegoś jedzenia który być może kiedyś zostawiłam na dole w kuchni az mi sie chce .... jak sobie pomyślę. Raczej nie sądze że wizyta u sąsiada coś pomoże, bo cała uliczka ma gromadę kotów i zbierały sie wszystkie wcześniej na naszej działce.... Jutro niestety trutka kiełbasa i bajlando ! jak ja miałam zwierze to trzymałam je w domu .
Jestem taka wkurzona, że ciężko opisać na przeciwko pies który non stop ujada i szajka kotów zajebiste miejsce do usypiania dziecka .... !
A jeszcze pytanie bo nie wiem czy to normalne, czasami mi sie dzidzia układa normalnie na samym pecherzy tak nisko ze mam wrazenie ze na kości łonowej ją nosze .... czy to normalne , dość nieprzyjemne uczucie musze sie wtedy zazwyczaj położyć zeby jakoś go przerzucic do góry
Zmarła Przybylska :O :O masakra a ja myślałam ze wychodzi z tego ....
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jeju mam nadzieje że wszystko będzie jutro dobrze
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Mnie kopie po prawej non stop ;]
Zima już straszna sie robi wieczorem, czas chyba wyjąć płaszcz zimowy