- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Justyna_1709
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Teraz jak jestem w widocznej już ciąży coraz bardziej denerwują mnie Ci wszyscy ludzie w kolejkach... Naprawdę czasami ciężko jest ustać. Szczególnie jak pojawiają się zawroty głowy. Ale cóż, trzeba czekać. Ok, rozumiem. Każdy się dzisiaj spieszy. Ale nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego kasjerki i obsługa nie reagują w ogóle jak takie rzeczy dzieją się przy kasach z pierwszeństwem... Po cholerę one są, skoro ja idąc powoli do kasy, mając w koszyku dosłownie 5 przedmiotów, jestem wyprzedzana przez pana ok 50tki z caaałym koszem zakupów - głównie alkoholi? Oczywiście tę kase ominęłam, poszłam do innej, ale grzecznie pani kasjerce zwróciłam uwagę, że chyba po coś takie kasy są... Po co miejsca w autobusach dla matek w dziećmi, skoro i tak wymalowana dzika 60tka zajmie to miejsce? Jeszcze zrobi awanturę, jeżeli jej się nie ustąpi? Pomijam fakt, że jadąc ostatnio autobusem musiałam stać i mocno trzymać się rurki, bo tak rzucało, a właśnie taka 60tka na siedzeniu obok trzymała zakupy

- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Co do tych wszystkich lekarzy, kasjerów, recepcjonistek to mi ręce nie raz opadają. Ja ostatnio jak byłam na glukozie, to siedziałam w przychodni prawie 4 godziny

J.J. - ja chodzę prywatnie do ginki, dziś kazałam mojemu kupić w sklepie zielarskim prawdziwy sok z żurawiny, bo to może pęcherz mi dokucza, a te upławy to od luteiny, no bo jak mnie nic nie piecze.... już sama nie wiem. Ale tak sobie myślę, że mnei to wszystko nagle boli tydzień przed kolejną wizytą

Chociaż tak patrzyłam na moje wyniki ostatnie z moczu to wyszły mi nieliczne bakterie

Ale czy nieliczne bakterie są w stanie dokuczać?
- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

hehe z tym podbieganiem do kasy Justyna to jest irutujaco smieszne, niektorzy pajacuja gorzej jak w cyrku.
Ejka ja tez mam nieliczne bakterie i takich akcji nie mam. Wiesz najbardziej przejmujace w twoim opisie wydaje sie byc ten zielonkawy kolor no i te grudki. Dobrze ze swiadu nie ma.
- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A mocz będę zakwaszać tą żurawinką i zobaczymy jakie wyniki wyjdą na kolejnym badaniu.
Dziś skupię się na tym, ze idzie weekend i sobie odpocznę (no oprócz jutra, bo trzeba podjechać tu i tam

Wczoraj byłam po znicze w OBI - tak ludziska już przebrali towar, ze mało co zostało

nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja bardzo lubię chodzić po cmentarzu we Wszystkich Świętych?

Zboczenie mam jakieś czy jak hehe

Nie wiem, czemu ale wtedy czuję już zbilżające się Boże Narodzenie

- Paulinella
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Co do różnych przygód w sklepach to rzeczywiście jest tragedia!! Ostatnia jakaś nadęta Pani w Obi wybierała lampę chciałam grzecznie przejść obok niej (dość wąsko było) wiec przeprosiłam tym samym myśląc że zauważy że idzie ciężarna. Ta kobitka tylko wciągnęła brzuch! nawet kroku nie zrobiła żeby dać mi przejść! Ja sobie brzucha i cycków nie wciągnę! więc szłam jak słoń w składzie porcelany najpierw zahaczyłam ją brzuchem potem dowaliłam z cycka a na koniec szturchnęłam torebką

Ejka84 Te nieliczne bakterie to nic takiego. ja miałam bardzo liczne bakterie i nic się nie działo.. Więc to nie ich wina

- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

A co do próbek to zawsze pobieram na kibelku, bo mi wygodniej

- K1C1A
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Wasze brzuszki mniejsze,wieksze ale wszystkie rownie piekne,tez musze sobie fote strzelic

kocham cie sesja cudna , nie moglam sie napatrzec na Twoja szczesliwa rodzinke

Luska Twoje chlopaki duzo waza super:) i mama zgrabniutka tylko sie cieszyc
Marti wspolczuje choroby Piotrusia,biedne te nasze dzieciaki ale moze sie wychoruja przed narodzinami siostrzyczek i pozniej bedzie spokuj
Meli mojemu tez sie poprzestawialo po tej zmianie czasu ,jeszcze jest oslabiony wiec spi 2 razy w dzien i przed 20 juz pada
Ktoras pisala o hemoroidach ja mialam jakis miesiac temu ta nie mila przypadlosc i mi gin zalecila nasiadowki( przez was zakazane) z kory dembowej + czopki i masc
Co do wagi ja mam +5 ale zaczynam miec dziwne smaki i jem wiecej slodyczy wiec waga moment pojdzie w gore
Dokoncze pozniej moj ksiaze sie obudzil z placzem
- Paulinella
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

K1C1A - widzisz, co kraj to obyczaj jak to się mówi, aj słyszałm, ze nasiadówki surowo zabronione

- J.J.
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Justyna_1709 – mądre słowa, w pełni się zgadzam, znieczulica jest na bardzo wysokim poziomie

Ejka -wydaje mi się że nieliczne bakterie nic tu do tego nie mają, czasami może być mocz źle pobrany, a zapach tych grudek sprawdzałaś? podobnież to też istotne, ja też lubię chodzić po cmentarzu zwłaszcza wieczorem jak jest ciemno i te wszystkie światełka migają, może dlatego przypomina Ci to Boże Narodzenie – takie skojarzenie ze światełkami z choinki.
Czy któraś z Was ma już gotową wyprawkę?chodzi mi o ciuszki, bo ja zaczynam świrować. Nie wiem czy nie mam czegoś za dużo, za mało, po ile sztuk czego i w jakim rozmiarze macie i czy opłaca się w ogóle kupować rozmiar 56 bo Pani w sklepie powiedziała że tak ale jak dziecko będzie miała 56, 57 cm? O matko, zbzikuję

- Marti
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Justa82 napisał: Szukam ostatnio informacji o gondoli do Camarelo. Nie wiesz czy jest składana, bo nigdzie o tym nie piszą?
.
Justa, sory, dopiero teraz doczytałam się Twojego pytania, ale zakręcona jestem ostatnio przez te choroby! Mi pan w sklepie powiedział, że nie jest składana, kupiłam mimo to, bo będziemy zmieniać samochód na jakiś duży. Ale jak wózek przyszedł w kartonie, to gondola wygląda na złożoną

Dziś rano byłam na glukozie, powiem Wam, że tym razem poszło znacznie lepiej. Chyba dlatego, że nie jestem tak skupiona na swojej ciąży, tylko na chorym dziecku

- Paulinella
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- Ejka84
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

J.J - chodzi właśnie o to, ze ta wydzielina nie ma żadnego zapachu...

- Marti
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 5