BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 7 miesiąc temu #976611 przez karola1322
Monia śliczny oluś

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 7 miesiąc temu #976646 przez kristi*
Karolincia jest już z Lilunią 3440g 55cm
Jest jeszcze osłabiona, mąż był przy cc, I Karolcia karmi - ma pokarm :lol:

9 lata 7 miesiąc temu #976648 przez kristi*
Lilunia Karolinci
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #976650 przez kristi*
Popycham... :laugh:

9 lata 7 miesiąc temu #976674 przez syza24
Karolincia GRATULACJĘ !!!! piękna Lilunia ciesze się niesamowicie że wszystko u was dobrze poszło chociaż trochę wcześniej niż miało być :)
Monia Oluś słodziak ;) też siię cieszę że wszystko sprawnie poszło ;)

9 lata 7 miesiąc temu #976688 przez Agula89
Hej Monia !! Gratulacje dla Ciebie ! Usciskaj Olusia od ciotek forumowych ;)

Karolincia dla Ciebie również ogromne gratulacje !
Jesteście juz razem :woohoo:
Odpoczywaj i kiedyś tu zajrzyj do nas :)

9 lata 7 miesiąc temu #976693 przez patio
Witajcie, ja jestem mamusią Lutową 2015 (choć Anielka urodziła się w styczniu). Piszę do Was poszukując mam z Warszawy, które chciałyby pomóc, a przy okazji upamiętnić jedne z pierwszych chwil życia swojego dziecka. Otóż, spotkałam ostatnio "fotografkę", która otworzyła studio fotograficzne blisko mojego domu, i w celach reklamowych (rozreklamowanie studia) zaprosiła mnie na sesję dziecka. Teraz skontaktowała się ze mną jeszcze raz ponieważ chce zrobić sesję Anielki ze zdjęciami typu:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Osobiście wiem, że taka sesja najlepiej wychodzi z dzieckiem do max ukończenia pierwszego miesiąca życia - stąd moje pytanie, czy któraś z mam (z Warszawy) chciałaby przyjechać ze swoim dzieciątkiem i wykonać taką sesję? Sesja jest za darmo, ale trzeba będzie podpisać zgodę na używanie przez fotografkę zdjęć w celach reklamowych (rozreklamowanie jej studia poprzez udostępnienie zdjęć na facebook, używanie ich na ulotkach, itp. - ale zaznaczam, zdjęcie używane byłyby tylko przez fotografkę). Jeśli któraś z Mam jest zainteresowana, proszę o przesłanie mi informacji na wiadomość prywatną.

Antoś 05.04.2014

Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #976718 przez Alesandra
Witajcie mamusie
u mnie mała średnio smoka chce niestety, dziś cała nocka nie przespana, nie wiem już czy mała się nie najada czy jak. od wyjscia ze szpitala do piątku było 1330g na plusie.to malutko wiec nie wiem czy nie przejsc na mm chociaz bardzo tego bym nie chciała.może mam chudy pokarm i mała sie nie najda już nie wiem co mam robic:(
obiecane fotki malej z sesji

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Załączniki:

9 lata 7 miesiąc temu #976719 przez karola1322
Karolincia gratulacje
Aleksandra sliczne zdjęcia

9 lata 7 miesiąc temu #976754 przez malina219
Karolincia gratuluje :kiss: Lili boska! Fajnie ze byl mąż przy Tobie :woohoo: Czekam na sprawozdanie jak juz sie lepiej poczujesz :kiss:

Aleksandra piękne zdjęcia! :kiss: :woohoo:

9 lata 7 miesiąc temu #976810 przez Alesandra
Dziękuję :)
my jutro idziemy się szczepić jestem ciekawa jak malutka zareaguje mam nadzieję, że będzie w porządku

9 lata 7 miesiąc temu #977049 przez *Beata*
Monia i Karolincia - gratuluję Wam ślicznych Maluszków :) Super, że już też możecie się cieszyć obecnością Maleństw :)
Aleksandra - Maleńka cudna :) Zdjęcia piękne...

We wtorek z Hanią byłam na wizycie u lekarki, badanie i ważenie, wszystko ok, Mała przybiera na wadze - ma już 4150g.
Dzisiaj miała kontrolne badanie stawów biodrowych i też ok...
Jedynie co teraz męczy to te wstrętne kolki... :(

9 lata 7 miesiąc temu #977051 przez *Beata*
Aleksandra - trzymam kciuki za Maleńką na szczepieniu!!! My dopiero za 1,5 tygodnia

9 lata 7 miesiąc temu #977058 przez malina219
Aleksandra napisz w wolnej chwili jak po szczepieniu :)
My mamy 28 szczepienie:) a 22 usg bioderek. Moja Kalinka jest 6 godzin w poń wtorki i srody z babcia bo ja jeżdżę do szkoły i jak wracam to chce tylko na cycu wisieć i u mnie na rękach. Najgorzej jest teraz w nocy bo jak zje ti musze ja uspypiac bujając na rękach a tak to zawsze kladlam i sama zasypiala. :( a tak poza tym to dobrze u nas :)

9 lata 7 miesiąc temu #977076 przez Alesandra
A więc mała strasznie płakała podczas i po szczepieniu. jest niespokojna bardzo zmęczona ale sen ma lekki.nawet jak ją mąż ma na rekach to nie chce się uspokoić tylko u mnie dopiero Lekarz powiedział, że może pojawić się gorączka i kazał kupić czopki w razie czego.Przy okazji miałyśmy ważenie to malutka od wyjścia ze szpitala przybrała już 1330g .

My po badaniu stawów biodrowych mamy zalecone pieluszkowanie do 18 maja kiedy to będziemy musiały iść na wizytę kontrolną.
Malina moja mała też najchętniej by na cycu wisiała ale w dzień to jeszcze nie koniecznie tak jak w nocy. czasami jestem już tak zmęczona, że jak karmię małą to sama przysypiam i nie kojarzę momentu jak ją kładę w łóżeczku. później jak się budzi na karmienie nie potrafię sobie przypomnieć momentu jak ją położyłam

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia