BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 6 miesiąc temu #988063 przez MlecznaMama
hehe Anabella dobre :) to prawda jeszcze się dzieci w życiu najedzą :)
6 miesiąc to faktycznie doby czas jak się kami piersią. nie wiem czy zalecenia dla dzieci pijących mm nie są inne(ok 4 miesiąc). Mój synek zjadl piewszą macheweczkę jak miał skończone 5 miesięcy. Podobnie zrobię teraz z córeczka
to że dziecko się ślini i pcha łapki do buzi to normalny etap jego rozwoju nie koniecznie zwiastuje od razu ząbki. To przygotowanie do ząbkowania

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 6 miesiąc temu #988068 przez *Beata*
Aleksandra - to chyba teraz normalne, że nasze dzieciaczki zjadają rączki :) Hania ma tak samo, wkłada cały czas palce, pięści i wszystko co ma... Wczoraj jej ubrałam sukienkę, to ciągle ją podnosiła i wkładała jej dół do buzi... :) Woli wszystko od gryzaczków... Co do Chrztu to widocznie Alusia miała gorszy dzień, ale to nie jest najważniejsze, w końcu to jej pierwsza ważna uroczystość :)
Malina - czekamy na zdjęcia :)

9 lata 6 miesiąc temu #988135 przez malina219
Torcik Kalinki

Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #988139 przez *Beata*
Malina - Kalinka to prawdziwa Księżniczka :) Cudna!!! Śliczny torcik Kalinka miała :) Idealnie do niej pasuje :)

9 lata 6 miesiąc temu #988141 przez syza24
Kalinka cudna :blush: super, że wszystko fajnie wyszło na chrzcinach :cheer:
My weekend aktywny najpierw koleżanka przyjechała z dziećmi przywiozła mi ciuszki takie aż prawie do roku :) jej córeczka dopiero była taka mała jak nasze dzieciaczki a już jest taka duża ma prawie rok a krzyczy tak głośno że chyba będzie jakąś śpiewaczką operową bo jeszcze nie słyszałam żeby tak małe dziecko miało taki głos :laugh: ale jest świetna a jej starszy brat który ma 4 lata jak się super zajmował moją Li jak płakała ma chłopak wprawę i zobaczyłam że taka różnica wieku jest super ;) Później jeszcze przyjechała moja przyjaciółka i tak sobota minęła :silly: a w niedzielę pospaliśmy do 10:30 :woohoo: a resztę dnia spędziliśmy w gościach :laugh: i weekend przemknął niezauważony :laugh:
Dzisiaj byliśmy na zakupach kupiłam sobie super kieckę taką pastelowo żółtą z rozkloszowanym dołem mąż powiedział, że funduje więc wybierałam to co mi się podoba a nie to na co mnie stać :lol: :whistle: tylko dla Li musimy jeszcze coś znaleźć :whistle:
No i kupiliśmy małej spacerówkę taką żeby mieć do samochodu bo nasza z X-landera zajmowała cały bagażnik. Oczywiście parasoli ani mi ani mężowi się nie podobały i kupiliśmy taką składaną w kanapkę ale na prawdę fajna i cena rozsądna o taka:
Załączniki:

9 lata 6 miesiąc temu #988143 przez MlecznaMama
Syza a gdzie taką sukienkę dorwałaś? uwielbiam rozkloszowane sukienki!

Malina jaki piękny tort... niesamowity. Kalinka słodziutka.

9 lata 6 miesiąc temu #988146 przez syza24
MlecznaMama w butiku u mnie w mieście i powiem ci że nigdy w tym sklepie nie byłam bo zawsze wiedziałam, że tam jest mega drogo ale jak mąż płaci to zajrzałam i od razu Pani znalazła coś dla mnie w czym można spokojnie karmić i zasłania ten fałd na dole brzucha a przy tym jest prze cudna jak będę po chrzcinach miała zdjęcia to się pochwalę :lol:

9 lata 5 miesiąc temu #988160 przez malina219
Dziękujemy dziewczyny :kiss:

Syza a co to za spacerowka? Wygląda super!! Ja na sukienki nawet nie patrzę bo okropnie wyglądam :( czekam na zdjęcie :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #988238 przez kristi*
Kalinka przecudna, i super torcik.

A w tą niedziele my się chrzcimy, po mszy idziemy z rodziną na obiad do pobliskiego baru tam mają śliczną salke na różne uroczystości. Miało być ok 20 osób, ale moi rodzice po kolejnej kłótni i ojciec stwierdził że tylko do kościoła przyjdzie.

Chłopaki śpią.

Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #988239 przez *Beata*
Mam pytanie dotyczące nosidełka... czy takie będzie odpowiednie do noszenia?
allegro.pl/nosidlo-nosidelko-ergonomiczn...kol-i5436422538.html

9 lata 5 miesiąc temu #988354 przez syza24
Kristi super chłopaki B)

Beata nosidło dobre tylko mei tei nie mają zapięcia tylko trzeba je wiązać więc to dla mnie bardzo przypomina chustę tylko lżejszy materiał więc można w lato nosić bo w chuście masz 3 warstwy na dziecku :huh:

Malina wózek 4baby rapid

9 lata 5 miesiąc temu #988402 przez Alesandra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 5 miesiąc temu #988405 przez Alesandra

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moja Alunia przespiewała całą uroczystość po czym zasnęła

Dziewczyny czy u was też jest ziście letnia pogoda?

9 lata 5 miesiąc temu #988406 przez Alesandra
nie wiemczemu zdjecia nie chca sie załaczyc

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #988407 przez Alesandra
...

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia