- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Mnie coś obudziło i spać nie mogę ,ale grzecznie leżę bo po pierwsze wyglądam jak zombiak, po drugie wiem że 5godzin po nocce to za mało na mnie i Orzeszka. Trochę kompa książka i spróbuje znowu zasnąć.
Dobrze, że obiad mam od wczoraj (zapiekanka z makaronem, kurczakiem, brokułem i papryką a do tego sos śmietanowy mniam mniam) to jak Małż zgłodnieje to sobie odgrzeje. Ewentualnie ma jeszcze bigos. Niestety stety ja po ślubie starałam sie dbać o Małża i gotować obiadki, kolacyjki itp i skończyło się na tym że to ja przytyłam i to sporo. Na szczęście wzięłam się za siebie i wszystko przed ciążą zgubiłam

Gdzieś czytałam , ile powinno się w ciąży przytyć i było to uzależnione od wagi przed ciążą. Mam nadzieję, że nie wdam się w moją Mamę która w każdej ciąży prawie 25kg tyła...
Ja bym chciała sie teleportować juz do poniedziałku do wizyty i chociaż w planie miałam pracować do końca września, nawet października to zdecydowanie zmieniłam zdanie. Zbyt ciężka praca, za duże obciążenie;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joasia92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ...
- Otrzymane podziękowania: 1

ada spokojnie kochana:** bedzie wszystko ok, jak nie plamisz, krwawisz, nie masz skurczy , brzusio nie boli to jest wszystko dobrze

trzymamy z anioleczkiem i nie tylko pewnie z Nia kciuki i czekamy na USG

- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "nigdy nie trać nadzieji"
to ja tabletek nie bralam ale wszyscy na weselu mi mowili ze mam sie usmiechac bo slub najpiekniejszy dzien w zyciu a nie pogrzeb hehe mialam mine podobno ze masakra haha a jak maz przyjechal i otworzyl drzwi to na plycie widac tez moja mine hehe jak bym diabla zobaczyla

- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

pogoda dzisiaj taka brzydka, że się wychylać z łóżka nie chce

- Joasia92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ...

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Ada ;* rób wszystko co możesz, żeby zluzować, trzymam kciuki mocno mocno mocnoAda2424 napisał: Witajcie a ja trzęse portkami na dzisiejszą wizyte
tak chyba będzie co wizyte, durny charakter mam i tyle wszystko biore do siebie i szybko się stresuje no ale co zrobic taka już jestem. Fajnie jakbym wizyty miała rano wtedy krótszy stres i kolejna część dnia na luzie a tak pół dnia się stresuje. No ale mój gin niestety od 15 przyjmuje.

Joasia - mi luteine gin kazał prać przynajmniej do 12 tc, do genetycznego, ale czasami nawet do 20 tc biora, ale to ponoc wtedy ma bardziej znaczenie psychologiczne

- anioleczek208
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "nigdy nie trać nadzieji"
a za kazda wizyte place badanie +usg ze zdjeciem i plyta 150 zl a chodze co 3 tyg a do tego paliwo i leki takze joasia masz racje ze dzidzia kosztuje od samego poczecia heh ale co tam wartodla takiego malego Naszego brzdaca;)))
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Dobra Dziewczyny idę pod prysznic i się szykuje o 14 wyjeżdżam. Trzymajcie kciuki. Napisze jak wróce do domu, myśle że do 17 spokojnie wróce już.
- Joasia92
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- ...

- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- Dżasta86
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 6
Wlasnie otrzymalam telefon od szefa zebym sobie juz siedziala do konca ciazy w domku

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Powodzenia na wizytach dziewczyny

- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Problem w tym, że ja wiem o co chodzi i dla mnie nie było by to problemem, tylko że szef i jego "super" zastępcy są totalnie beznadziejni wogóle nie znają przepisów. Szef był na urlopie jak przyniosłam wybłagane zwolnienie, to ze trzy godziny w pracy siedziałam - bo szef tel nie odbierał a jego z-ca nie chciał przyjąć, podzwoniłam do trzech menadżerów, powiedziałam co i jak oni zadzwonili jeszcze do działu personalnego i oddzwonił jeden i powiedział, że mogę iść do domu, a zwolnienie wysłać pocztą i załatwione. Z szefem było by dłużej.
- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 10

ja tam twierdzę, że się da na nfz- jak narazie mój cały koszt na Orzeszka to 100zł n dupka na miesiąc i pewnie ze 20zł na kwas foliowy bo już go trochę zjadłam. Tyle , że trzeba mieć szczęście i mieć sprawdzonego lekarza na nfz co na dodatek ciężarne bez kolejki przyjmuje. Chociaż wiem , że wyjątkiem jestem. No i jakby coś się działo to na bank na dodatkową wizytę prywatnie bym poszła no i na wszelkie możliwe badania.
- kristi*
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12