- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
Dżasta86, ja też nie znosze tytoniu, papierosa nigdy w ustach nie miałam, no mało co mnie tak odrzuca jak to brrrr!!
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Dżasta ja tak samo tytoniu nie cierpie, na szczęście u mnie nikt nie pali oprócz dziadka i nerwy zawsze mam na niego bo proszę go żeby z ganku wychodził na dwór palić tym bardziej jak jest ciepło to on uparcie w korytarzu pali a później pełno dymu i wszystko do nas na góre leci
Nie wspomne już o nastawianiu telewizora na głośność 75 dziś o 7 mnie msza obudziła z dołu bo babcia z dziadkiem w tv oglądają a u nas na górze co do słowa słychać jak tak wyje. Za chwile 21 i znów msza będzie na całą pare lecieć, oszaleć można, już nie raz zwracałam im uwage ale to nic nie daje. Normalnie kino w domu, oszaleć można. Mężu w stoperach śpi w niedziele zawsze. Jak mi dziecko będą budzić to ja nie wiem.
A ja zjadłam biszkopty z mlekiem i kłade się za chwile do łóżka.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
Ja tez czytam kalendarz ciazy fajnie wiedziec co sie dzieje.
Kurdde tez bym biszkopty zjadla
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
widziałam tylko, że któraś odpisywała a propo zaleceń po cc - że następne dziecko po dwóch latach - no cóż jestem przykładem, że można wcześniej w czerwcu byłam u lekarza i dostaliśmy zielone światło - jak widać starania poszły nam szybko lekarz mi tłumaczył, że takie zalecenia są zawsze indywidualne i różne są zalecenia dla różnych pacjentek- wszystko zależy od tego jak kobitka dochodzi do siebie, jak blizna się goi no i jak to powiedział mój gin "czy czasem cc nie wykonywał rzeźnik "
Ada może mam dla Ciebie pomysł a propo Dziadków - Dziadek męża też słuchał głośno TV i dostał słuchawki bezprzewodowe, które można skonfigurować z TV - był zachwycony - wreszcie mógł słuchać tak jak mu pasowało - może takie coś by Was urządzało?
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nikaa dziadek może i by poszedł na te słuchawki, ale babcia na pewno nie także nie wiem już co tu zrobić.
Nawet mówiłam dziś Mężowi że szkoda, że nie ma opcji w tv żeby głośność można było zablokować do iluś tam bo to serio przesada jest. Czasami mam chęć wyjść na korytarz i im korki wyłączyć. Wyobraźcie sobie śpicie w niedziele a tu jak nie ryknie jakaś pieśń kościelna albo dzwony ja to aż się zrywam i później już po spaniu w tygodniu też tak jest bo babcia słucha codziennie o 21 radio maryja teraz w tv nawet leci to już całkiem a później oglądają jakąś telenowele z dziadkiem i tak tarabani od 21 do 23
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O już słysze modlitwy
Nika mój tata jest ich synem i też wiele razy im mówi żeby ciszej tv oglądali bo u nas jak w kinie na górze wszystko słychać i uciążliwe to jest. Ja też nie raz zwracałam im uwage ale jak grochem o ściane jak ja się zrywam to i dziecko na pewno też będzie się zrywać ze snu, ale wtedy serio będę te korki wykręcać jak nic nie pomorze.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Ja też już po weekendzie.
Ostatnio jakoś na wieczór bardziej mnie mdli nie do wytrzymania, ale zauważyłam że już jednak rzadziej, jak na razie żadnych zachcianek - nie wyobrażam sobie zjeść coś czego na ogół nie jadam np jak każdy mnie pyta o ogórki kiszone ( co mnie strasznie wkurza i irytuje) zwykle podają przykłady zachcianek a nie konkretnie ,,to będziesz jeść''
Siostrzeniec mnie wymęczył strasznie.
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anioleczek208
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- "nigdy nie trać nadzieji"
- Otrzymane podziękowania: 1
- kropka1987
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
od paru dni budze sie w okolicach 6 rano i juz koniec spania, tak samo w dzien nie moge zasnac a zmeczona jestem, dziwne to jakies
Ada ja Ci wspolczuje tych dziadkow, moj dziadek mieszkal z nami kiedys i robil dokladnie to samo z tym ze nie msze a jakies programy polityczne, wieczorami zasnac sie nie dalo a on jeszcze podsypial przy tym tv i tak gral do pozna w nocy... ahhh
Mlecznamamo mozesz mnie dopisac do listy tylko ze ja terminu swojego jeszcze dokladnie nie znam( bo mi 3 zrodla inaczej podawaly), dopytam na wizycie w czwartek
ide jesc sniadanko, milegoooo