- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dzisiaj mialam mega dzien od rano moje malenstwo zachowywalo sie jakby mialo adhd widzialam jak brzuch sie porusza to oczywiscie godz przed usg nawet musniecia nie czulam zjadlas slodkiego i poszlam do lekarza. Wywiad sratatata no i kladne sie na badanie i ci slysze ojjj jaka niedobra pozycja 30 min pozniej po probach stukania naciskania dupa nic dalej nic to kazalu mi isc na spacer wracam klade sue u co dupa hehe nakenstwo raczkami macha az brzuch skacze a nogi zacisniete kolejny spacer i powrot i co duoa dalej nic ... lekarka stwierdzila ze zawola lekarke z 30 letnim starzem moze ona cos wymyslu usg trwa juz ponad godz plus spacery ja juz zla brzuch czerwony obolaly od naciskania orzychodzi bardziej doswuadczona jeszcze mniej delikatna i co dupa hehe poddaly sie stwierdzily ze takiego uparciucha juz dawno nie mialy i w poniedzialek ide na powtorke . Jeden z tego plus ze sie napatrzylam na malenstwo hehe a ogolnie to super sie rozwija serduszko jak dzwon zadnych wad genetycznych super ekstra wiec kochane do poniedzialku musze czekac ahhh i wtedy zaczne zakupowe szalenstwo.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Amorfivell
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108

- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 10

Amorfivell to faktycznie uparciuch

Ja czasem też mam wrażenie , że moje szare komórki sie pochowały a do tego zrobiłam się straszna gapa- normalnie dziurawe ręce....co chwile coś mi wypada, ostatnio prawie się wrzątkiem poparzyłam..
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Kombinezony sobie kosztują i to dość sporo, miedzy 100-300 zł, a założycie pare razy zanim dziecko wyrośnie.
Śpiworki uniwersalne które później można wkładać do spacerówki kosztują ok 200 zł a bedziecie mieć jeszcze na 2 zimy później albo dla kolejnej pociechy.
Ja mam kombinezon ale dopiero na 5 miesięczniaka, nie zamierzam kupować kolejnego. Mam śpiworek zimowy i ma ściągacze przy główce, więc dziecko można całe zapakować i wio.
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Hmm, moja kuzynka kupila śpiwór, ale to chyba nie był zbyt dobry pomysł, bo w tym roku kombinezon ma, więc to chyba żadna różnica

- Karlinka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 10

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prawie roczny Antek
Jeszcze wam powiem że Antek urodził się w kwietniu 2013 roku. Jak go rodziłam to było 30 stopni gorąca i dziecko leżało w samym pajacu w szpitalu bo jak się czymkolwiek go owineło to był mokry! Cały kwiecień taki był bo ja kwiczałam w 9 msc jak dzika, puchłam jak świnia, stopy do butów mi nie wchodziły więc naprawdę ja bym nie inwestowała w kombinezon w tak małym rozmiarze który założymy przez 2, góra 3 tygodnie - ja bym wam polecała śpiworki - przydadzą się bo są jednego rozmiaru na cały wózek,
Ale to jedynie moja rada bo maluszki w zimę 2015 nie będą jeszcze chodziły i będą siedziały w wózku więc śpiworek będzie wiekszość z was kupowała. Kombinezon lub kurtka ze spodniami zimowymi to bardziej dla dziecka chodzącego - moim zdaniem.
- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Generalnie wykonuje się je o 18 tc ale gin kazał mi w 21 bo wtedy już na pewno ma byc ładnie wszystko widać.
- nesQa
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- Ada2424
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja sie jeszcze z domu nie ruszam, po tym antybiotyku