- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
Ale produkujecie ja jakoś ostatnio nie mam weny do pisania, chociaż regularnie was podczytuje
Ada jak chodzi o bóle lędźwiowo-krzyżowe polecam kinesiotaping. Jak dla mnie rewelacja -parę dni spokoju:) Właśnie w sobotę mnie kumpela obkleiła i do dzisiaj cudownie nie boli Warto znaleźć dobrego fizjoterapeute (koniecznie po kursie!!!) i od czasu do czasu się przejść ,żeby obkleił jak komuś dokuczają bóle odc lędźwiowo-krzyżowego. Zresztą zastosowań jest cała masa .
Nie będę się produkować nadmiernie -kto zainteresowany to tu conieco jest opisane www.fizjoterapia.pl/raquo-zastosowanie,1381 a wujek google też zapewne dużo ciekawego ma do powiedzenia.
Karola mam nadzieję,że szybko wyjaśnią co i jak i do domu Cię puszczą
Jak tak czytam o tym słodkim co piszecie to nawet ja mam ochotę ;p ale już na zakupach byłam wiec chyba będę musiała do jutra wytrzymać ;p
Odebrałam kolejne wyniki tsh i kurczę mimo że ciągle biorę tą samą dawkę to wynik się pogorszył w porównaniu do tego sprzed miesiąca. ja już nie ogarniam dobrze że jutro do endokrynologa wreszcie idę. Niestety musiałam zmienić i zapisać się do innego ,bo moja babka w tym roku już miejsc nie miała ;/
Nakupiłam sobie gazetek parentingowych więc herbatka z miodem i cytrynką , wygodny fotel i wreszcie trochę poodpoczywam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Karlinka
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 10
a co do daty porodu to ja się trzymam wyznaczonego na samym początku z OM. Termin mam na 10marca , więc tak sobie ustaliłam że do 10lutego chce mieć wszystko ogarnięte, bo niestety mimo że z szyjką itd wszystko jest ok to mam silne przeczucie że Łobuz zechce wcześniej przyjść na świat. Wszyscy w rodzinie Małża to około miesięczne wcześniaki;/
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 0
Co raz wiecej piszecie, normalnie siedze pol godziny i Was czytam
Zaczynam sie zastanawiac czy przypadkiem za duzo nie jem bo waga leci leci leci !
Bo czasem nie powiem dogadzam sobie
W pon bylam na basenie i chyba przesadzilam ale przynajmniej cala noc przespalam
I stwierdzam ze kondycja spadla...a najgorszy byl brak oddechu ! A do poradu przyda sie wiec cwiczyc bede
Ale za to dzis w pachwinach napitala, ale domyslam sie ze to przez ten basen...
Ktos pytal o ból krocza. Mnie bolały kosci łonowe i magnez pomogl ale to tez po konsultacji z lekarzem. Znajomy farmaceura tez polecil Magne B6 bo mowil ze jest to LEK a nie SUPLEMENT. Ja bralam 3x2 tabl na dzien.
A w pt na glukoze i reszte badan. W wt endoktynolog a w srode wizyte u gina.
A synuś dzis to normalnie ADHD
Macie tez tak ze malychy kilka dni spokojne a raz szaleja ?
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- Karolincia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 21
Kozaczków nie kupiłam, nawet nie byłam w sklepie, aby je obejrzeć haha - a po to głównie szłam
Odwiedziłam za to smyka i kupiłam ochraniacze na przewijak 3 sztuki wzięłam po 19,90 zł za jedną sztukę
Wdepnęłam do rossmana i kupiłam kosmetyki, bo się kończą powoli
Byłam też w cukierni i kupiłam sobie wuzetki dwie
Właśnie jedną zjadłam ....mmm..od razu mi lepiej, czuję się jak narkoman po zażyciu narkotyku od razu mi lepiej, i tak błogo się czuję
Agula - Ja tak mam !!! Moj Bejbiś raz jest bardzo aktywny,a na przykład dzis oaza spokoju, rano miał czkawkę potem się kilka razy powiercił i cisza...aż mi głupio tak.... Zastanawiałam się dziś czy to jest normlane żeby w 18 tygodniu tak było
Oj tam czym się przejmujesz po ciąży będziesz się martwić zbędnymi kilogramami
I jak się pływało?? Mogą być zakwasy Też mam zamiar się wybrać na basen troszkę popływac
Karlinka - zgadzam się w 100% z Tobą, kinesjotaping dla kobiet wciązy jest super sprawą!! W 3 trymestrze, kiedy brzuchol jest już bardzo duży - oklejenie dla stabilizacji odcinka lędźwiowego - przynosi dużą ulgę kobitkom w ciąży, albo ogólnie okleić kiedy dokucza odcinek ledzwiowo-krzyżowy
Karola - To miałaś ucztę
Jutro na obchodzie się pewnie dowiesz, czy wyjdziesz do domku czy Cię zostawią jeszcze w szpitalu
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Karlinka dzięki za info, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- karola1322
- Wylogowany
- rozmowna
- Agula89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tak, tak nie przejmuj sie a potem jak sie mlody urodzi to osiedle bedzie za male aby biegac
Na basenie bylo bosko, po ruszalam sie bo wyrzuty sumienia juz mialan ze od 2 tyg nic nie robie
Tylko ten brak oddechu przerazajacy ale sprobuje wycwiczyc
A za kinesiotaping musze sie rozejrzec. Teraz bóle sa mniejsze ale nie wiadomo kiedy moga wrocic.
Ostatnio kosc ogonowa dawala o sobie znac ale dalam rade, bokiem sie siadalam .
Ide robic kakao !
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
jutro jak sie lepiej poczuje może też na basen pojde, cos mnie dzisiaj choróbsko łapało ale walcze dzielnie ;]
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
właśnie zobaczyłam, że jak leżałam na boczku to z jednej piersi coś mi poleciało bo na koszulce od piżamki zrobiły mi się 2 kropki
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeszcze przegryzłam merci