BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #957049 przez Kalinka90
Mleczna mama też uważam, że lepiej nie lekceważyć takich bóli, lepiej aby to ocenił doktor. U nas tez piękne słoneczko z rana, zaraz zabieram się za gimnastykę potem pewnie się wybierzemy z malym na spacerek :).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #957051 przez Karolincia
Syza - to fajnie, jak Męzu się ucieszył z prezentów :) Od razu człowiek kopa energii dostaje jak słoneczko świeci :) U mnie przebija sie przez chmurki na niebie i też świeci pięknie :) :)

Kalinka - :) Ile czasu dziennie ćwiczysz?? :)

9 lata 11 miesiąc temu #957055 przez MlecznaMama
Witajcie Kochane!
od razu się zalogowałam by powiedzieć Wam , że po no-spie przeszło. Już w nocy był spokój. Za to pierwszy raz obudziłam się zalana mlekiem hihi.
Dziękuję Wam za troskę i za rady Kochane!
Nie pojechałam na pogotowie bo gin który mnie powadzi powiedział , żebym najpierw wzięła no spe i jakby nie pomogło to mam jechać. Juto wizyta, zobaczymy jak tam szyjka.
jeej Dżasta ty już masz w34 tydzień!!!!!!!!! woow
Kaolincia to spóźnione ale z serducha wszystkiego naaaaajlepszego!!!!!!

9 lata 11 miesiąc temu #957057 przez Karolincia
MlecznaMama - To kamień z serca mi spadł....:) Cieszę się, że po nospie przeszło !! ;) :) Stracha Nam narobiłaś! :) Hehehe no prosze pierwszy wyciek mleka :)
Dziękuję Bardzo bardzo :* :*

9 lata 11 miesiąc temu #957058 przez karola1322
hejka ja mam czasem bóle miesiączkowe i bóle pachwin

9 lata 11 miesiąc temu #957065 przez Karolincia
Karola - Mnie tylko czasem mocno pachwiny bolą, ale to jak się nachodzę ;) Ogólnie od kilku dni pobolewa mnie brzuch ,a le jak pójde do wc się załatwić to mi przechodzi...wrażliwszy żołądek mam teraz :blush: :blush:

9 lata 11 miesiąc temu #957066 przez MlecznaMama
Karolincia też się przestraszyłam ale obstawiam że to coś z układem moczowym. Ból był stały i nie miał wpływu na uchy córci i spinanie się brzucha, Trzeba się jednak obserwować Przy tym moim urwisie to człowiek na pełnych obrotach

9 lata 11 miesiąc temu #957068 przez Karolincia
MlecznaMama - Musisz trochę zwolnić swoje tempo Kochana, więcej odpoczywać, chociaz wiadomo łatwo się mówi przy Małym Urwisku ;)

Zastanawiam się w co ubrac Lilke na wyjście ze szpitala pod koniec kwietnia :whistle: :whistle:

9 lata 11 miesiąc temu #957084 przez MlecznaMama
hmmm no dobre pytanie w co ubrać dziecko. Wszystko zależy od pogody. JA synka rodziłam w najcieplejszy dzień w roku :):) a wyszedł ze szpitala jak na polu było 34 stopnie a i tak był ubrany w body i bluzkę z długim rękawem a aucie okna pozamykane więc mieliśmy z 40 stopni, ale baliśmy się żeby go nie zawiało haha//// ah pierwsze dziecko i człowiek chciał dobrze a wyszło, że był biedaczek aż spocony..... no ale był taki malutki... heh... Zadziałasz intuicyjnie.... zobaczysz jak będzie. Nie jesteśmy teraz w stanie przewidzieć jaka będzie pogoda.... jeszcze żeby był lipiec no to łatwiej ale że będzie wiosna to nie przewidzisz... ja sama nie wiem ale nawet się nie zastanawiam. wyjdzie w praniu...

9 lata 11 miesiąc temu #957090 przez Karolincia
MlecznaMama - Hahaha :D ahh to są uroki posiadania pierwszego dziecka :) :) Saune mieliście w aucie :) Masz rację intuicja mi podpowie bliżej terminu porodu, zobacze jaka będzie pogoda i będe mogła sama ocenić w co ją ubrac :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #957095 przez Karlinka
Mleczna super, że przeszło :) No niestety coraz częsciej będą nam jakieś skurcze/ bóle dokuczać...
Ada fajnie e na wizycie wszystko ok :) Mała zdrowa i duża :)
Syza -najlepsze zyczenia dla Małża -fajnie że z prezentami trafiłaś :) Mój Małż ma urodziny 2marca ja na 10 mam termin i jestem ciekawa czy Junior zrobi tatuśkowi prezent i urodzi sie wcześniej ;ppp
Kurczę od dwóch dni żebra mnie tak bolą ,że masakra ...ale jakoś trzeba przeżyć ;p
Dzisiaj ide do fryzjera :D od września nie byłam -przyda się trochę zmiany ;p

9 lata 11 miesiąc temu #957100 przez Karolincia
Karlinka - Też jestem ciekawa czy Junior zrobi Tatusiowi prezent i wyjdzie na świat 2 marca :D :D :)
Ooo..co będziesz chciała, aby fryzjerka zrobiła Ci z włoskami? Odświeżasz starą fryzurę? Podcinasz końcówki? Czy totalna metamorfoza :)
Foteczkę pozniej wstaw jaką fryzurke Ci wyczarowała fryzjerka :)

9 lata 11 miesiąc temu #957132 przez karola1322
ząb do wyrwania ale nie wyrwała mi go dopiero po porodzie do kleiła coś do niego

9 lata 11 miesiąc temu #957134 przez Karolincia
Karola - A jednak do wyrwania :( Dobrze, że Cie już nie męczy tym wyrywaniem :( Po porodzie zajmie się tym :)

9 lata 11 miesiąc temu #957138 przez karola1322
cały czas mi gada o implantach ale implanty są drogie wole się z proteza pomeczyć

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia