BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #956971 przez Karolincia
Agula widziałam !!! świetny jest zwrotny ma duuże koła :) dużo większe niż na zdjęciu ;) Amortyzatory , bajka !! :) Lekko sie prowadzi :) My tez na wsi mieszkać będziemy gdzie chodnika to jak na lekarstwo jest ;)
Ma specjalny system antywstrząsowy własnie , że wycisza te wszystkie podskoki i dzidzia tak nie odczuwa tego ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #956974 przez syza24
Ja biorę magnelle ma dość dużą dawkę i starczy 1 tabletka.
AAaaa ja też wodniczka :laugh:

9 lata 11 miesiąc temu #956978 przez Karolincia
Same wodniczki :D Ja koziorożec jestem :D

9 lata 11 miesiąc temu #956981 przez Karolincia
Tak sie zastanawiam nad herbatkami dla niemowlat czy jesli bedzie miala kolke to czy moze pic herbatke np koperkowa ?

9 lata 11 miesiąc temu #956988 przez MlecznaMama

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[/hide][/hide]

9 lata 11 miesiąc temu #956990 przez MlecznaMama
Syza no prezenty super!
To Karolincia kiedy świętujesz bo teraz jest Koziorożec :) możesz dawać herbatki koperkowe. Kupić koperek w aptece lub granulowane tylko że najlepiej z Hippa bo Bobowita ma skład który mi się np nie podoba za bardzo. JA do dzisiaj mojemu synkowi robię rumianek nie z granulatu i zadowolony jest. Chociaż przeciwniczką absolutnie nie jestem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 11 miesiąc temu #956991 przez syza24
Mleczna ja nie mam nic takiego ale poradziłabym ci żebyś podjechała do szpitala żeby cię przebadali bo jak mój lekarz z położną mówi lepiej żebym wyszła na histeryczkę niż ma coś się stać. A moim zdaniem lekarz do którego dzwoniłaś trochę słabo postąpił bo jak może ocenić w jakiej sytuacji jesteś przez telefon?? Bo jakieś napięcia albo delikatne skurcze można tak ocenić ale nie uciążliwy ból!!

9 lata 11 miesiąc temu #956993 przez Alesandra
Mleczna mamaa jak mąż wróci jedzcie na pogotowie ja bym nie zwlekala. Wcześniej miałam takie bóle to lezalam w szpitalu pod kroplowkami. Mam nadzieje ze u ciebie tak nie jest ale lepiej nie czekac

9 lata 11 miesiąc temu #956994 przez Ada2424
Mleczna ja miałam 2 dni bóle podbrzusza kilka dni temu ale one były chwilowe po kilka minut i jak mała siedziała na dole jeśli masz ciągle bóle to tak jak dziewczyny piszą jedz do szpitala niech to lepiej sprawdza

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956995 przez MlecznaMama
dzięki kochane za odpowiedzi. Dam szanse jeszcze tej nospie i uoseptowi i juto będziemy widzieć

9 lata 11 miesiąc temu #957008 przez Dżasta86
Mleczna chyba nie ma co panikować jak bóle są nieregularne to ok. Podkuruj się magnezem i bierz nospe skurcze lada dzień miną , przynajmniej na jakiś czas :)
Myśle że macica zaczyna ćwiczyć swoje, też tak miałam. Chociaż wiadomo zawsze warto sprawdzić czy szyjka sie nie skraca i jest twarda.

Karolincia zioła koperkowe chyba można podawać od 3 albo 4 miesiąca ?? coś takiego mi w głowie świta :)

U mnie póki co do przodu, skurcze są ale nieregularne do zniesienia. Sapie jak piesio, nadcisnienie plus opuchniete dłonie . Jutro wizyta zobaczymy co gin powie na kiepskie wyniki z prób wątrobowych ;/

Biustonosz kupuje w 37 tyg , zmierze obwód pod cycami i kupie o rozmiar wiekszy miseczki :)

9 lata 11 miesiąc temu #957021 przez malina219
Ada cofam to co mówiłam i przyznaje Ci rację! Kopniaki w żebra = masakra! Kalina mnie od jakieś godziny tak kopie w żebro, że mam już dość :angry:

9 lata 11 miesiąc temu #957032 przez Agula89
Mleczna jak nie przeszly Ci te bóle to dzis pakuj dupsko i jedz sprawdz. Ja bóle miewam ale takie w granicach normy. Najwazniejsze zebys Ty czula sie spokojna !
Daj nam znac jak sie dzis czujesz.

Dzasta udanej wizyty ! :)

Co do herbatek to tak jak Dzasta mowi pozniej chyba mozna podawac.

Lete na badania ! :)

9 lata 11 miesiąc temu #957035 przez Karolincia
Dzień doberek !! :)

MlecznaMama - Ja taki mam nie raz ból jak się dużo nachodze :( Ginekolog kazała wtedy brać nospę i kłaśc się do łóżka - odpoczywać.
Mam nadzieję, że dziś będziesz się czuć lepiej. Byłaś na pogotowiu, czy jednak nospa i paracetamol pomogły ??
Ja urodzinki miałam PIERWSZEGO STYCZNIA :D
Dziękuję za poradę, w takim razie będzie rumiankowa i koperkowa herbatka Hipp :) :)

Dżasta - Czekam na relację z wizyty, oby te wyniki nie były aż tak kiepskie !! :(

Malina - Kalinka daje Ci niezle popalic :(

AAgula -Trzymam kciuki za wizyte !! Zdaj Nam pozniej relację!!! :)

9 lata 11 miesiąc temu #957041 przez syza24
DZIEŃ DOBRY
jaki super dzień się zaczął druga noc cała przespana :D nawet zero wstawania na siusiu więc obudziłam się o 7 całkowicie wyspana :)
Mężo zadowolony z prezentów aż mu się oczka zaświeciły jak zobaczył książkę, z koszulki też bardzo zadowolony a alkohol mówi że w sobotę na imprezie spróbuje i wtedy oceni ;)
No i jeszcze to słońce które właśnie cały salon mi rozświetliło PIĘKNIE

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia