BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Marcowe 2015 :)

9 lata 11 miesiąc temu #956921 przez syza24
Ada, Monique super że wszystko ok cieszę się bardzo ;)
Ja dziś cały dzień po za domem i padam ze zmęczenia. Byłam z koleżanka u lekarza i ten lekarz to był koszmar przyjmował ok 2-3 osób na godzinę więc wyszło ze ona była dziesiąta czyli cztery godziny czekania M A S A K R A później zaliczyłam hurtownie dziecięcą bo okazało się że karuzela nad łóżeczko coś szwankowała ale na szczęście wymienili bez problemu :)
No i potem pojechaliśmy szukać jakiegoś prezentu dla mego męża bo jutro ma urodzinki ale na szczęście udało mi się znaleźć i mam nadzieję że będzie zadowolony B)
A i przy okazji okazało się że wpadłam na sklep happy mum i już mam upatrzone dwa staniki do karmienia ale myślę że kupie je jak wyjdę ze szpitala żeby rozmiar się zgadzał

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 11 miesiąc temu #956925 przez Karolincia
Syza - Zabiegana dziś byłaś :) Jeju....4 godziny w poczekalni :woohoo: :blink: Współczuję, ale czas w miare szybko zleciał :) Pogadałyście sobie :)
Dobrze, że wymienili karuzele :) A co kupiłaś, pochwal się? :)
Fajne mają rzeczy w happy mum :) A jak staniki, maja usztywnienie?? :)

9 lata 11 miesiąc temu #956939 przez syza24
Kupiłam mężowi książkę którą bardzo chciał a zawsze było coś ważniejszego bo tania nie była, koszulkę 4F i alkohol na który też ostatnio się łasił.
A staniki super takie mięciutkie z fiszbinami ogólnie super piersi się układają i no i też dobrze wyglądają nie takie babcine :laugh:

9 lata 11 miesiąc temu #956941 przez Karolincia
Syza - To chyba się przejade i poprzymierzam w sklepie :) Na stronie własnie wyglądają na takie bardzo wygodne i stabilne :) :) Dobrze podtrzymujące cyc :D

9 lata 11 miesiąc temu #956942 przez Karolincia
A prezenty świetne :) :) Na pewno Mąż będzie szalał ze szczescia :) :)

9 lata 11 miesiąc temu #956952 przez Agula89
Karolina w jednej hurtowni wpadł mi w oko tutek grander ale czytałam dziś opinie i nie są ciekawe... ze ramy pekaja , i ogólnie po roku użytkowania się niszczą. .. podobało mi się w nim to ze był "wysoki" bo do pozostałe jakieś niskie mi się wydawaly ..
ale kurde nie wiem jaki inny wziąść :P ja musze patrzeć aby jeździć nim po drodze nie gruntowej bo chodnika u mnie mało jest...
a ty jakiś masz upatrzony ?
Każda z Was ma juz jakis wozek i wstawiala nazwy, ale jak wam chciało by się jeszcze raz napisać co macie to byli by fajnie :silly:
Upierdliwa dziś jestem :P
Syza mam nadzieje ze mąż doceni prezent :)
ja za tydzień mam urodziny i imieniny :) a na starość dzień babci :laugh: i pamiętajcie wtedy o babcia swoich :)
Ada to mnie"pocieszylas" ze takie bóle mogę mieć bo już czarne myśli miałam ze urodze szybciej :unsure:
aaa laski do jutra jest promocja w Esotique, jutro idę kupie stanik do karmienia jeden chociaż,resztę to po porodzie.

9 lata 11 miesiąc temu #956954 przez syza24
Mąż pewnie się ucieszy chociaż powiedział że nie chce prezentu bo jego prezent jest u mnie w brzuszku ;)
A staniki na prawdę warto bo są super tylko nawet pani mówiła że albo przed samym porodem albo po warto kupić bo nie wiadomo jak będzie

9 lata 11 miesiąc temu #956956 przez Ada2424
Dziewczyny czy bierzecie magnez ? Jak tak to jaki ?

Agula ja też się martwilam tymi bólami podbrzusza ale jest ok. O ja też mam niedługo urodzinki :) dokładnie za 10 dni :)

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956958 przez Agula89
Aaa dzwoniłam dziś do mojej mamy żeby wydała opinie jak jej się prowadzi wózek który użytkuje podczas opieki nad dzieckiem którym się zajmuje i wyobraźcie sobie ze ona mnie na wyzwala ze ha juz wózek kupuje :silly: :whistle: :S
ze po co on mi na początek. ..no ręce mi opadły... jednak staroswieckosc mnie dobija....
i mówię jej ze nie wyobrażam sobie szukać wózka po powrocie z szpitala ze zamiast zajmować się dzieckiem to mam siedzieć na necie i szukać wózka! ! ??!?!
No normalnie brak mi słów czasem na nią... ;)

9 lata 11 miesiąc temu #956959 przez karola1322
agula ja mam z takiej firmy BABY MERC Q7

9 lata 11 miesiąc temu #956961 przez Karolincia
Syza - Mój też tak mówił we wrześniu majac urodzinki, ale i tak ode mnie dostał prezencik :) :) Ja miałam 1 stycznia urodzinki :) :)

Agula - Ja mam wybrany wózio bebetto luca ;)

www.dudekdladzieci.pl/userdata/gfx/619ca...0b0af50fd206ee6f.jpg

9 lata 11 miesiąc temu #956963 przez Agula89
Uuu Ada to Ty wodniczek jak ja jesteś :
Mi lekarz dal magnez "Magnezin comfort" tam jest duża dawka 125 mg no i mam jeszcze pół opakowania i musze skonczyc brałam 3x1. A teraz jak jest potrzeba.Ale pierwszy jaki brałam to "Magne B6" mąż mi kupił bo kolega farmaceuta polecał ze to jest "lek" a nie suplement diety. Że lek to jest badany a suplement diety może "kazdy" wyprodukowac. Tylko wtedy brałam go 2x3 tabl.

9 lata 11 miesiąc temu #956965 przez Ada2424
Agula dokładnie wodniczek tak jak Ty :cheer:

[/url] [/url]

9 lata 11 miesiąc temu #956968 przez monia89
Agula89 ja mam tutka po Antosiu i jest jak nowy gondole użytkowałam prawie 6 me spacerówke 2 zabieraliśmy go wszedzie i mieszkam na wsi gdzie drogi sa polne z dziurami i Małemu głowa nie latała a to najważniejsze wszystkie znsjome co rodziły w tym samym czasie co ja tez je kupowały i nie słyszałam negatywnych opini. Więc nie wiem z kąd takie są :-)

9 lata 11 miesiąc temu #956970 przez Agula89
No to dobrze ze piszesz Monia :) ze ci się dobrze sprawuje.
Karolina a ty ten swój na żywo widziałaś, masz już ? Na polne drugi się nadaje bo też mi się widzi :)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia