BezpiecznaCiaza112023

Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!

14 lata 1 miesiąc temu #65506 przez makaja
macie szczęście Karolek jest zajefajny ..... :P czy mi się wydaję czy ma oczka czarne jak węgielki ????
A zuważyłyście u swoich maleństw drgawki na nóżkach, rączkach lub brodzie, bo ja niestety tak ... :( i martwię się tym , wizytę u neurologa dopiero mamy w marcu, heh a zastanawiam się jakie mogą byc tego konsekwencje....

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

14 lata 1 miesiąc temu #65528 przez Groszek
Makaja ja również się przejmowałam, ale byliśmy u neurologa i powiedziała że to zupełnie normalne (w naszym przypadku) i że dzieci do któregoś miesiąca mogą mieć takie drgawki :)
a bródka może drżeć z zimna :) głowa do góry, napewno wszystko jest ok :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #65529 przez Kasiekk
Lolek nie ma takich drgawek ;/

a neurolog ze wzgledu na to czy z innego powodu ?

14 lata 1 miesiąc temu #65532 przez Agnieszka84
Petronella, można pojechać do szpitala nr 2 i zobaczyć sale? Ile kosztuje wykupienie takiej sali? Co wiesz więcej o tym szpitalu? Bardzo mi zależy na tych informacjach.

14 lata 1 miesiąc temu #65537 przez Kasiekk
Aga mówisz o Bydgoszczy ?

Jaka sale ?

14 lata 1 miesiąc temu #65580 przez gosia_ann
Kasiekk masz ślicznego małego faceta jest boski hehe. Moja Zosia leżeć na brzuszku też lubi.
Podczas snu drży jej broda, ma odruchy ssania, uśmiecha się i uważam te wszystkie odruchy za normalne :)
Aktualnie walczymy z luźnymi kupkami, mam nadzieje że to nie biegunka :(

14 lata 1 miesiąc temu #65630 przez sunflower
My jesteśmy po szczepieniach. Wojtek był bardzo dzielny, zapłakał ale szybko sie uspokoił. No i pierwsze łezki mu poleciały przy szczepieniu. Pani doktor była w szoku ze tak ładnie przybrał i ze taki silny jest.

Makaja ale przestraszyłaś mnie z tymi szczepionkami bo ja właśnie wzięłam tą 5 w 1, a tu jeszcze wcześniak, cholera no, mam nadzieje, że będzie dobrze.

Kasiek Karolek cudny i widzę ze już ładnie trzyma główkę. I w ogóle masz ładne zdjęcia, takie wyraźne jak ty to robisz.

Mój Wojtek ma takie drgawki nóżek ale dopiero od jakiś dwóch tygodni. Ale lekarka mi dzisiaj powiedziała ze to normalne, ale też się tym przejmuje.

14 lata 1 miesiąc temu #65726 przez Kasiekk
sunflower napisał:

Kasiek Karolek cudny i widzę ze już ładnie trzyma główkę. I w ogóle masz ładne zdjęcia, takie wyraźne jak ty to robisz.

hihi nie wiesz nawet ile czasem fotek strzelę zanim wyjdzie taka którą pokaże ;)

14 lata 1 miesiąc temu #65842 przez Monix
Kasiekk napisał:

miskiewicz88 napisał:

My juz jestesmy po wizycie USG bioderek:) Wszystko jest ok...mamy zalecone szerokie pieluszkowanie na noc i jak najwiecej lezenia na brzuszku w ciagu dnia- tylko, ze Marcelina nie lubi lezec na brzuszku....

och a Karol lubi :)

Jak fajnie czółko zmarszczył, słodziak z niego :kiss:

Nasza Nadina tez nie lubi na brzucholu leżeć.
Muszę się pochwalić, że wczoraj zaszalałam i zjadłam kapustę i małej nic nie było :woohoo:
Jutro wypróbuję czekoladę z orzechami ...

14 lata 1 miesiąc temu #66021 przez makaja
Monix dajesz czadu za mną tez chodzi kapusta, nie mówiąc nic o czeko, ale strach bierze gore... nic tylko brac przykład, w sumie do odważnych świat należy :D albo Nadia jest bardzo tolarancyjna :D oho głodomor sie obudził, więc kończe i pozdrawiam stycznióweczki i ich malęństwa rozkoszne

14 lata 1 miesiąc temu #66095 przez renata329
hej moj mały od tygodnia robi co drug dzien kupe jest karmiony mlekiem sztucznym nie wiem co mam robic,przeciez takie małe dziecko przynajmiej 2 razy dziennie powinien robic kupke

[url=http://www.zapytajpolozna.pl] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17870 [/url]

14 lata 1 miesiąc temu #66100 przez Groszek
Renata to nie jest reguła że "musi" :) jak sam się wypróżnia bez pomocy to nie ma powodu do zmartwień :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557

14 lata 1 miesiąc temu #66118 przez miskiewicz88
Moja Marcelina jak wstala o 10 tak do tej pory nie chce usnac...nie wiem dlaczego :( jest najedzona, przebrana...Juz tyle razy zamykala oczka i po kilku minutach sie budziła...Czy moze Wasze pociechy tez tak maja....??

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=17013

14 lata 1 miesiąc temu #66134 przez Emme
renata329 napisał:

hej moj mały od tygodnia robi co drug dzien kupe jest karmiony mlekiem sztucznym nie wiem co mam robic,przeciez takie małe dziecko przynajmiej 2 razy dziennie powinien robic kupke

akurat to jest nieprawda. dziecko moze robic raz na tydzien i jesli mu to nie sprawia bolu to jest ok, a moze tez robic co kazde karmienie i tez jest dobrze

14 lata 1 miesiąc temu #66147 przez martela89
miskiewicz88 napisał:

Moja Marcelina jak wstala o 10 tak do tej pory nie chce usnac...nie wiem dlaczego :( jest najedzona, przebrana...Juz tyle razy zamykala oczka i po kilku minutach sie budziła...Czy moze Wasze pociechy tez tak maja....??

Nie może zasnąć z przemęczenia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka