- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martela89
-
- Gość
-
Ja czasami z Michałem chodzę do łazienki bo nie zostawię go wyjącego w pokoju... W dzień nie śpi wogóle, lub 15 minut więc nie mam kiedy odpocząć... mój organizm domaga się odpoczynku, ale co z tego? Nie mam szans, a mąż ma to w du**e tylko on pracuje a ja pewnie nic nie robię
Tacy są nie którzy faceci,mi ostatnio szwagier powiedział,że on jest zmęczony bo pracuje w przeciwieństwie do mnie

To mu powiedziałam,że możemy się na jeden dzień zamienić...
Wkurzają mnie takie osoby które twierdzą,że jak nie nie pracuje to się jest wypoczętym bo nic się nie robi

- monisia1984
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
pewego dnia moj synek nie chcial spac i byl bardzzo nieznosny stracilam cierpliwosc i poprosilam mojego m zeby sie nim zajal na pare minut gdy wrocilam powiedzil mi ze powinnam dostac medal za cierpliwosc zasmialam sie i zapytalam sie czy stracil cierpliwosc do malego po 3 minutach? a on odpowiedzial ze nie starcil cierpiwosc juz po 3 sekundach....
powiem wam tak my wszystkie powinnysmy dostac medale..
ja wiem ze jest ciezko ze mezowie nierozumieja wymawiaja sie prace lub zmeczeniem ale powiem wam tak na koniec dnia to my jestesmy MAMA to nas dzieci wolaja gdy czegos ppotrzebuja ipowinnysmy sie czuc dumne... za rok nie bedzie tak ciezko dzieci beda przesypaic noce i bawic sie w ciagu dnia ale to do nas przyjda prztula sie i powiedza ze nas kochaja to nas beda wolac gdy cos zlego sie przysni a wtedy mezowie beda sobie pluc w brode ze nie byli przy dzieciach by miec to coc my mamy i beda zazdrsni bardzo zadrosni... wiec glowa do gory bo my mamy zadzimy i na koniec dnia to my jetesmy najlepsze w tym co robimy...
tysiace buziakow trzymam kciuki
- Edyta
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1

nie ma rady, muszę go wszędzie chwalić

wszystko robi przy Toli, sprząta jak nas nie ma w domu, zostaje z nią jak potrzebuję wyjść czy pojechać na uczelnię, robi to codziennie, nie tylko od święta.Jedyne czego się boi robić to psikać do noska sterimar. Mam to szczęście, że jego koledzy mają starsze dzieci, widział jak wyglądały ich mamy i zawsze się dziwił dlaczego ich mężowie im nie pomagają.
- renata329
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kasiekk
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
strasznie zdenerwował mnie dzisiaj moj m ,z rana powiedział ze DZIEN KOBIET JEST GŁUPIM SWIETEM pozniej kupił mi bukecik a jak go rzuciłam na łozko to był strasznie zdenerwowany , bo on mi kupił kwiatki a ja je wyrzuciłam ,i powinam chyba mu za to podziekowac,wielka łaske mi zrobił ,sorry dziewczyny ze o takich sprawch pisze na forum ale strasznie jestem na niego zdenerwowana i musiałam sie wyzalic
Nic się nie przejmuj faceci po prostu nie myślą i on nie czai że Cię to zabolało a bukiet zabrzmiał jak odwalenie obowiązku 8.03 a nie chęci...
- Monix
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Pocieszę Cię, mój o takich świętach w ogóle nie pamiętastrasznie zdenerwował mnie dzisiaj moj m ,z rana powiedział ze DZIEN KOBIET JEST GŁUPIM SWIETEM pozniej kupił mi bukecik a jak go rzuciłam na łozko to był strasznie zdenerwowany , bo on mi kupił kwiatki a ja je wyrzuciłam ,i powinam chyba mu za to podziekowac,wielka łaske mi zrobił ,sorry dziewczyny ze o takich sprawch pisze na forum ale strasznie jestem na niego zdenerwowana i musiałam sie wyzalic

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Martynka__89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
- Otrzymane podziękowania: 2

- makaja
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

My na szczęście to wyjaśnilismy sobie jeszcze przed porodem, u nas układ jest taki mąż pracuje, a po pracy walczy o nasza przyszłość jak lew ( dodatkowa dzialalność)ale jak juz wróci nie ma zmiluj, przewinie, nakarami ponosi. wydaję mi się , że o wszystkim trzeba rozmawiać i stawiac sprawe jasno a zwłaszcza mężczyznom, bo oni za Chiny sie nie domyslą

A my kobietki cieszmy się tym siedzenie z dzieciaczkami, wydaje mi się, że są to napiękniejsze chwile..... oczywiście zalezy tez jak to wszystko sobie zorganizujemy

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-