- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
Zostanę mamą w styczniu 2011 roku!
- monisia1984
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Aga_86
- Wylogowany
- gaworzenie
- monisia1984
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
- eldcia
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja mam dzisiaj USG ale pewnie sie nie dowiem co nosze w brzuszku bo może być za wcześnie albo dzidzi pokaże nam pupcie i będziemy dalej życ w nieświadomości
Sunflower Ty dzisiaj tez masz wizytę u lekarza napisz czy wszystko jest dobrze po niej i oczywiście podziel się tym co nosisz w brzuszku jak się dowiesz
Ja też bardzo bym chciała dziewczynkę ale każdy mói i ja mam takie przeczucie że będzie syn. A z tym trudem wychowawczym macie rację siostra ma parkę i inaczej się chowa dziewczynkę a inaczej chłopca oczywiście chłopiec jest gorszy ale to już ich taka natura...
- paulakan
- Wylogowany
- gaworzenie
A to ja 19/20 tydzień
- agania123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna
- sunflower
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dołanczam do grona szczęśliwych mam chłopców U mnie też będzię chłopak Bardzo się cieszymy, choć zaskoczenia nie było, od początku myślałam, że będzie chłopak. Mąź szczęśliwy bo będzie "dziedzic", ja przez moment poczułam żal, że nie będzie małej Gabrysi bo tak chcieliśmy dać na imię dziewczynce ale najważniejsze, że wszystko dobrze
Nie wiem jak u was ale mnie sami chłpcy otaczają i w rodzinie i wśród znajomych dziewczynek brak, a i na forum jak na razie chłopcy górą.
Nio i na razie nasz groszek pozostaje bezimienny, a mym mamy parę miesięcy intensywnego myślenia nad imineiem
paulakan slicznie wygladasz i brzusio już tak fajny mi już powoli się zaokrogla, co mnie bardzo cieszy
eldcia czekam na wieści co tam u ciebie, mam nadzieję, że tak jak ja dowiesz się dZisiaj kto ci się w brzuszku kryje
I czekamy na resztę dziewczyn... ehhh bo to tak fajnie jest już widzieć
- paulakan
- Wylogowany
- gaworzenie
Agania ja miałam identycznie chciałam poprostu znać płeć niewazne jakiej płci dziecko by było, męzowi zalezało na chłopcu no to strzelił sobie chłopca I faktycznie odkad mówie na dzidziusia po imieniu to mój stosunek jest do niego jeszcze bliższy niz przedtem, przedtem tez bardzo je kochałam ale teraz bardziej moja ciąża od początku nie przebiegała tak jak powinna to plamienia, to krwawienia, podejrzenie sączenia się wód no i 3 razy w szpitalu, wciaz musze brac luteine, takze nie ma lekko zastanawiam się czy to nie przez to ze chłopiec moje ciało inaczej reaguje, bo z córką prawie wcale problemów w ciazy nie było.
My w rodzinie mamy przewage chłopców, ale tez jest kilka dziewczynek, no i musze NIESTETY przyznać ze chłopcy są gorsi co do wychowania, poprostu jak to w ich naturze broją duuuuużo wiecej juz od maleńkości
- eldcia
- Wylogowany
- gaworzenie
Sunflower gratuluję Synka Mąz napewno dumny jest i chodzi jak paw Ja też mam przeczucia że u mnie synek siedzi w brzuszku ale poczekam do 17.15
A u mnie w rodzinie jest strasznie mało chłopców. Mam brata, i jednego kuzyna czyli dwóch rodzynków było wśród rzeszy dziewczynek. A teraz moi rodzice maja tylko jednego wnuka i dwie wnuczki. A od męża strony zaś były same chłopaki on sam ma 3 braci i tylko 3 kuzynki, a teraz rodzą się same dziewczynki- mają 4 wnuczki, więc od jego strony liczą na chociaż jednego wnuka.
Dam znać jak tylko sie dowiem ale muszę troszkę jeszcze poczekać do wizyty....
- agania123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- paulakan
- Wylogowany
- gaworzenie
A my jutro jedziemy nad morze i do znajomych bardzo się ciesze bo mam juz serdecznie dosc siedzenia w domu mimo to że pogode mamy nie za dobra takze w poniedziałek znów się zamelduję
Eldcia ja mam już +3kg, co prawda najpierw schudła te 3 kg a teraz je odzyskałam ale jest juz jakis przyrost a tak w ogole co do przeczuć to ja z Oli byłam przekonana że jest chłopiec i wyszła dziewczynka, i teraz byłam przekonana ze dziewczynka druga bedzie i jest chłopiec więc moja intuicja jest do bani
Tutaj jest taka tabelka przewaznie się sprawdza ale u mnie teraz z chłopcem akurat nie, sprawdzcie sobie te które wiedzą juz jaka płeć, i te które nie wiedzą www.nasza-ciaza.pl/web/spolecznosc/Plano...ka_kalendarz_chinski
- agania123
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kasiekk
- Wylogowany
- rozmowna