BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #313114 przez sylka
Brawa dla Ignasia :) Smiesznie wygląda jak dzieciaki tak wstają. Ja wieczór spędziłam na ściąganiu Kuby z fotela bo ciągle wchodził i wstawał na nim zadowolony a także ganiał mnie kosiarką :lol: Takiej głupawki juz dawno nie miał, gadał jak najęty i śpiewał.
Gorączki nie ma ale kupa wodnista.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313121 przez nikita
boli mnie głowa :( :(
wiecie co Ignacy zasypia przy piersi czy to w dzień czy w nocy i juz staje sie to meczące bo jak sie zbudzi w nocy to płacze bo juz nie ma ciepełka mamusiowego, a ja nie moge sie zebrać aby go oduczyć tego :( :( :(

a egzaminator jak mi tak odpowiedział to pomyślałam sobie -i po prawku- burak jeden he he ale jechałam 7 min :ohmy: dosłownie 7 min i kazał wjechać na plac :lol: :lol:

Sylka na początku jak zaczął wstawać to tak szeroko stawiał nóżki ze nie mógł ich złączyć i ciągle spadał na pupę , wkurzał sie przy tym i walił rekami o podłogę, az sie wkoncu nauczył :lol: :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #313132 przez sylka
Nikita nie pomogę u mnie Kuba sam odstawił w ciągu dnia pierś i wieczorem, jedynie jak obudzi się nad ranem lub w nocy to jak podam zje lub w dzień przed drzemką jak nad ranem nie jadł. Zasypia w łózeczku, bawi się maskotkami i zasypia a wczeswniej też przy piersi po karmirniu albo w czasie jedzenia odlatywał. Może Ignaś sam też się odzwyczai od takiego zasypiania.

12 lata 10 miesiąc temu #313152 przez nikita
mam nadzieje, w sumie to mnie az tak to nie meczy bo tylko 2 razy budzi sie w nocy ;) ale jak pięknie by bylo jak bym go położyła do łóżeczka a on sam by zasnął :)
najgorzej w nocy jak sie obudzi to juz sam nie zaśnie tylko wstaje i płacze i muszę stać obok niego :ohmy: a on sprawdza czy jestem, otwiera oczka i patrzy jak jestem to leży a jak mnie nie ma to wstaje i płacze

12 lata 10 miesiąc temu #313181 przez sylka
u ns czasami też tak Kuba robi ale pogłaskam go po plecach, mówię ze jestem obok, staję przy drzwiach robię szzszzy... i wychodzę Jak wstanie i zapłacze czekam na kolejne 3-4 stęknięcia i dopiero wchodzę, bo czasem jęknie tylko i sam się spowrotem kładzie. a ja po chwili przychodzę i go okrywm i układam na poduszkę.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313267 przez bombel779
Nikita Jasiek też często zasypia przy cycu, ale póki co po 1sze - mi to nie przeszkadza, a po 2gie - bez cyca też potrafi zasnąć więc się tym nie przejmuję.
A w nocy jak się obudzi to sam raczej nie zaśnie, muszę go wziąć na ręce i przytulić, ale tym też się nie przejmuję - widać potrzebuje mojego ciałka i ciepełka. W moich objęciach czuję się bezpiecznie i spokojnie więc po co z tym walczyć, po co mu to odbierać. Kiedyś z tego wyrośnie.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Chciałam wam wczoraj pokazać filmik jaki nagrałam dla Jasia ale nie chciał się wgrać :huh: spróbuję teraz może zaskoczy..

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313314 przez ifka
hej :) :kiss:

Bombelku, ale mnie rozuczulił Twój filmik, aż się spłakałam (przypomniały mi się podobne chwile z Lenką) :blush: :) .Rewelacyjny filmik :woohoo: :kiss: .Jasio będzie miał piekną pamiątkę :) .

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #313333 przez megi23
hej laski moj grgamel tez chce zasypiac jeszcze trzymajac sie mnie kurczowo za bluzke :blink: ja go dzis do lozeczka daje spanie z ni to masakra o nsie tak turla przewraca staje w nocy na glowie wierci sie strasznie po tatusiu dzis juz wstal przed 7 i nie chcial siedziec tylko stal mi na lozku...

bombel film superasny napewno sie wszystkim spodoba buziole dla Jasienka

12 lata 10 miesiąc temu #313337 przez bombel779
Fenkju :blush: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #313350 przez megi23
Apropo tesciow moj za chiny nie pojdzie na rece do tesciowej nie przytuli sie do niej nawet jak go chce czyms przekupic albo pluje albo mowi krzy krzy straszy ja a do szwagierki malo sie nie zapali i ta jest zazdrosna bo ona. Jak go bierze to tak sciska ze przydusza a on nie chce ona go na sile tak wziela wiec sie zrazil i teraz jak ona sie zbliza on ucieka do mnie na rece hehe :silly: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #313360 przez ifka
jeśli chodzi o teściów to moja Lenka na teścia reaguje okropnym płaczem (wolałabym,zeby taka reakcję prezentowała na teściową :lol: ). I choć razem mieszkamy a on nie zrobił jej nic złego, to sie go boi :P

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu #313377 przez megi23
mo sie tescia nie boi moja mame uwielbia chodz rzadko jestesmy u niej moj S tez moja mame uwielbia :silly: :lol: a jego jest bee :P ja ta umiem sie dogadac z kazdym ale tez juz jej pokazalam kilka razy ze na swoim postawie i sie nie wtraca w moje wychowanie :woohoo: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #313391 przez Monix
Bombelku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I POCIECHY Z SYNUSIA :kiss: :kiss: :kiss: :)

A filmik REWELACJA!!!!!! :lol:

sylka roczkowa fotorelacja SUPER. Mnie też najbardziej przypadło do gustu zdjęcie 2 :lol: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #313405 przez pulpecja
Hej Kochane :)
jestem w pracy ale mam takiego lenia,że szok :( na szczęście jeszcze niecała godzinka i do domku ;)
sylka Kubulek taaaki już duży chłopczyk :) super urodzinki - zdjęcia takie fajne roześmiane i kolorowe :)
bombel super filmik :)
boniuszka odnalazłaś się :) :) powiedz mi - kupiłam tylki Wiltona do dekorowania tortu...ale zapomniałam o woreczkach i tak się zastanawiam,aby użyć tych tylek to mam kupić woreczki czy coś innego :unsure: :side: :side:

12 lata 10 miesiąc temu #313425 przez bombel779
Monix napisał:

Bombelku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!!! ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI I POCIECHY Z SYNUSIA :kiss: :kiss: :kiss: :)

Dziękuję serdecznie! :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka