BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314267 przez megi23
Ooo tu nie. Bylismy z S tylko ustrzyki cisna myczkowce polanczyk solina chyba tyle hehe
My mieszkamy za Stalowa 25 km w Zaklikowie ale tam skonczylam KUL w stalowej i jezdzimy na zakupy:-)

A jechalas przez Przemyśl??? Tam sie urodzilam i mam mamcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #314271 przez nikita
Sikoreczka napisał:

megi23 napisał:

Hej Sikoreczka a gdzie dokladnie jestes? to moje strony my na wakacje sie wybieramy

Megi jesteśmy w Dwerniczku na rusinowej polanie. Właśnie jak jechaliśmy przez stalową wole to mówiłam J. że tu mieszka moja koleżanka z forum :)

sikoreczka a nie zasypało was tam :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #314279 przez Sikoreczka
nikita napisał:

Sikoreczka napisał:

megi23 napisał:

Hej Sikoreczka a gdzie dokladnie jestes? to moje strony my na wakacje sie wybieramy

Megi jesteśmy w Dwerniczku na rusinowej polanie. Właśnie jak jechaliśmy przez stalową wole to mówiłam J. że tu mieszka moja koleżanka z forum :)

sikoreczka a nie zasypało was tam :unsure:

no mamy tu duuuuużo śniegu i jeszcze pada :) ale jest ciepło więc się rozpuszcza pomalutku. Jak przyjechaliśmy to było tyle śniegu że pod górę nie mogliśmy wjechać musieli odśnieżać. Na stoku warunki idealne i co najważniejsze nie ma tłumów

12 lata 10 miesiąc temu #314297 przez megi23
Grunt ze Kubus zadowolony i je ten klimat wzmaga apetyt wiem cos o tym :silly:

12 lata 10 miesiąc temu #314300 przez bombel779
sylka napisał:

I jaka decyzja Twojego ginekologa, zostawiacie czy działa?

Powiedział że jak nic mi się nie dzieje - nie piecze, nie swędzi, nie ma upławów..to na razie nie muszę przychodzić. Jak coś się będzie działo to wtedy mam się zjawić :)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 10 miesiąc temu #314303 przez Sikoreczka
Dobrze że wzmaga tylko jemu bo ja planuje schudnąć troszkę :P a jedzonko jest tu przepyszne więc jest trudno ale musze się hamować

12 lata 10 miesiąc temu #314313 przez nikita
super sikoreczka macie pogodę, my jak byliśmy to strasznie wiało i było zimno

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314336 przez Sikoreczka
nikita napisał:

super sikoreczka macie pogodę, my jak byliśmy to strasznie wiało i było zimno

My mieliśmy jechać na początku lutego ale że były te straszne mrozy to przełożyliśmy bo stwierdziliśmy że jechac z Kubą po to by siedział w domu nie ma sensu a tak cały dzień na dworzu jesteśmy :) bo jest cieplutko i przyjemnie

A tak wogóle to baaaardzo polecam to miejsce na wyprawe z dzieckiem w każdej porze roku. Ja jestem tu pierwszy raz ale napewno przyjedziemy na jesieni i może w lato też się uda na troszke bo jest tu cudownie :) cisza spokój... a do najbliższego sklepu chyba ze 2 km :P więc i dla dzieci nie ma pokus :D

12 lata 10 miesiąc temu #314343 przez nikita
to super, my jak narazie nie wychodzimy na dwór bo mały troszkę kaszle wiec wole nie ryzykować ;)
uciekam do jutra pa
spokojnej nocki :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #314356 przez Sikoreczka
To i ja uciekam do moich chłopaków :) dobranoc :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #314360 przez sylka
bombel779 napisał:

sylka napisał:

I jaka decyzja Twojego ginekologa, zostawiacie czy działa?

Powiedział że jak nic mi się nie dzieje - nie piecze, nie swędzi, nie ma upławów..to na razie nie muszę przychodzić. Jak coś się będzie działo to wtedy mam się zjawić :)

Mnie co jakiś czas łapią skurcze w podbrzuszu i boli mnie tak od środka po 1 str. jakby jajnik ale one są OK i wtedy też ból w krzyżu czuję, innych objawów brak. Zpytam czy to od tego może być.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314377 przez bombel779
sylka napisał:

Mnie co jakiś czas łapią skurcze w podbrzuszu i boli mnie tak od środka po 1 str. jakby jajnik ale one są OK i wtedy też ból w krzyżu czuję, innych objawów brak. Zpytam czy to od tego może być.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek wrzesień 2013 [*]

12 lata 10 miesiąc temu #314380 przez olka
oj dziewczyny, jak tak piszecie o tej nadżerce to mnie naszły myśli, że muszę w końcu do lekarza się wybrać i sprawdzić, jak sprawa wygląda u mnie ? .:dry:

sikoreczka, zazdroszczę wypadu w góry :) kurde, my ciągle na brak kaski narzekamy, bo w mieszkaniu coś do zrobienia, a to wydatki na naprawę auta, itd. Itp :dry: a takie porządne wakacje by się przydały ... ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #314383 przez sylka
bombel779 napisał:

sylka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No właśnie podobne do porodowych, musze kucać jakbym na piłce siedziała by przeszły i zelżały :P
Zobaczymy, narazie było czysto a może teraz coś się przyplątało.

Buszuję na allegro i szukam pościeli 220x200 :D

edit.
Ola ja od wakacji co mies. odkładałam po trochu i uciułałam na kolejne wakacje :) bez ruszania z wypłaty na pobyt i dojazd.

12 lata 10 miesiąc temu #314400 przez mankowa
Hej dziewczyny, jak wstaniecie rano to napiszcie mi prosze, jak jest u was. BO moja mala jak zaczela chodzic to wciaz lapie rownowage, jak dlugo to moze trwac, caly czas pada i sie przewraca, az momentami mi sie wydaje,ze moze cos nie tak z nia jest, moze przez to ze wiele razy uderzyla sie glowka to moze stad sie dzieja takie rzeczy. Czasami troszke pochodzi bez upadku ale najczesciej jak pijana to do przodu to do tylu to na boki bec, a bez tzymania chodzi juz miesiac wczesniej jeden miesiac z trzymaniem. Napiszcie jak jest u was, czy mam sie martwic?pozdrawiam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka