- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje chłopaki jeszcze szaleją. Mąż robi pompki z Kubulem na plecach zaraz go wykapie a ja zaserwuje mleko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
hahaha robię dokładnie tak samoAguś oj tak w Naszym wózeczku niezastąpione jest to miejsce za oparciem Zawsze tam wszystko upycham , a potem jak Ami zaśnie to na szybko wyjmuję , żeby jej oparcie położyć
Z Ami super jest mamusia, kochana dziewczynka
My mamy takie wózek od szwagierki ze sklepu ale z czasem kupię jej inny
Linka już śpi ale dlatego że w ciągu dnia spała tylko 40 min i pewnie zaś się o 6 obudzi
agi a na all oglądałam smoczki po 16 miesiącu z firmy MAM oczywiście ale jeszcze zobaczę jakie ceny są w sklepach
A powiedz mi czy sprzedał Wam się ten X lander? Nasz wózek sprzedał się szybciutko za 700 zł.
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze jakie fajne są te wózki dla lalek teraz wypasione mini wozy 3w1 ale jakie ceny ponad 200 zł
Agusiak a jaki mieliście? Nasz stoi w cześciach gondola u teściów a stelaż i siedzisko spacerówki spakowane na balkonie zostawione ewentualnie na długie wypady zima, gdzie sankami nie pojadę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niektóre wózki dla lalek to wyglądają identycznie jak te prawdziwe i nawet są produkowane prze znane firmy. Myślę o zakupie takie 3w1 ale to może jak Linka będzie mieć 4-5 lat
Sylka mieliśmy taki
allegro.pl/gtx-espiro-2w1-nowy-od-sklepu...tis-i2488142206.html
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka koniecznie kup Kubusiowi wózeczek To frajda niesamowita dla dziecka
A z tym wygranym wózkiem , to mieliście szczęście Mi to nigdy nie udało się wygrać niczego wartościowego.
Agus taki wózek co ma Linka do zabawy , to pamiętam ze swojego dzieciństwa I też jak Ami podrośnie , to kupię jej wypasiony wózek dla lalek Świetne teraz są , jak normalnie dla dzieci
A X Lander się nie sprzedał dzwonią i pytają i na tym się kończy . Ale jeszcze poczekamy
Wstałam przed 5 , zrobiłam Mężusiowi kanapki do pracy i położyłam się jeszcze . Nic a nic się nie wyspałam Ale Ami pozwoliła mi jeszcze godzinkę poleżeć Teraz opiekuje się Lenką ...czesze ją i przytula , więc mam jeszcze chwilę dla siebie
Widzę , że słonko cos nieśmiało przebija się przez chmury , więc może dzisiaj będzie już lepiej i dłużej pospacerujemy
Muszę jeszcze na all poszukać jakiegoś sztormiaczka czy pelerynki dla Amci.Wczoraj Mężuś pojechał z nią rowerem na szybko i zdążyli w ostatnich sekundach wrócić do domku.Sztormiaczek się przyda w razie czego .
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi sztormiaczek z pewnością się przyda bo jak widać to lato może być zwariowane jeśli chodzi o pogodę
Kochana ten wózek szwagierka kupiła do sklepu na wystawę ale stał od dłuższego czasu na zapleczu to go T zabrał żeby w ogóle sprawdzić czy Linka będzie się nim bawić no i na razie został
Ja bardzo lubię zabawki "tamtych lat" dlatego od razu mi się spodobał
Paulinka pospała do 7 czym mnie zaskoczyła bo jak na nią to dosyć wcześnie poszła spać
Dziewczyny ostatnio nabyłam taką książkę
allegro.pl/soda-oczyszczona-500-praktycz...wan-i2483693902.html
i mogę szczerzę ją polecić
Jest w niej między innymi napisane że jak dziecko się przesika to żeby posypać materac sodą, poczekać aż wchłonie całą wilgoć i potem odkurzyć go odkurzaczem
W ogóle to co kilka miesięcy zalecają żeby cały materac, także w naszych łóżkach posypać sodą na dwie godziny i potem odkurzyć, świetnie zabija roztocza i inne bakterie
W ogóle jest masę fajnych porad na utrzymanie czystości dziecięcych rzeczy i całego domu
Będę testować na całego
U nas też dziś póki co słoneczko chociaż na Pogodynce zapowiadają deszcz w godzinach 11-14 więc zobaczymy
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
A ja już pranko powiesiłam , posprzątałam na dole , na spacerku byłam i teraz uspałam Amelkę . Mam w planie leniuchowanie przynajmniej przez godzinę Pobuszuję po necie , poczytam i zrelaksuje się
Obiad został z wczoraj , tylko ziemniaki obiorę Troszkę prasowania mam , ale załatwię to później I w łazience podłogę musze umyć,dobrze że wczoraj całą posprzątałam. Zapowiada się przyjemny dzień Szkoda tylko,ze pogoda już się psuje ...chyba Agus tak jak napisałaś...będzie padało
a i szukam tej pelerynki , ale nie ma na all.Jest tylko model za 40 zł z myszką miki , ale duże rozmiary . A tak , to same badziewia używane