BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398817 przez sylka
hahha Kuba bawi się takim samym wózkiem u szwagierki :) Wsadza lalkę i wozi ją zadowolony. Chyba muszę mu kupić taki wózek :)

Moje chłopaki jeszcze szaleją. Mąż robi pompki z Kubulem na plecach :) zaraz go wykapie a ja zaserwuje mleko :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398842 przez Agusiak
agi-p napisał:

Aguś oj tak w Naszym wózeczku niezastąpione jest to miejsce za oparciem :P Zawsze tam wszystko upycham , a potem jak Ami zaśnie to na szybko wyjmuję , żeby jej oparcie położyć :P

hahaha robię dokładnie tak samo :lol: :lol:

Z Ami super jest mamusia, kochana dziewczynka :kiss: :kiss:
My mamy takie wózek od szwagierki ze sklepu ale z czasem kupię jej inny

Linka już śpi ale dlatego że w ciągu dnia spała tylko 40 min i pewnie zaś się o 6 obudzi :(
agi a na all oglądałam smoczki po 16 miesiącu z firmy MAM oczywiście ale jeszcze zobaczę jakie ceny są w sklepach :)
A powiedz mi czy sprzedał Wam się ten X lander? Nasz wózek sprzedał się szybciutko za 700 zł.

Miłego wieczorku :)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398845 przez sylka
A mi podobają sięhttp://allegro.pl/duzy-marketowy-sklepowy-wozek-koszyk-na-zakupy-i2467638014.html lub allegro.pl/wozek-dla-lalek-gleboki-plast...ier-i2447361751.html :)
Kurcze jakie fajne są te wózki dla lalek teraz wypasione mini wozy 3w1 ale jakie ceny ponad 200 zł :ohmy: :ohmy:

Agusiak a jaki mieliście? Nasz stoi w cześciach gondola u teściów a stelaż i siedzisko spacerówki spakowane na balkonie zostawione ewentualnie na długie wypady zima, gdzie sankami nie pojadę :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398850 przez Agusiak
Sylka te koszyki sklepowe są w każdym markecie.
Niektóre wózki dla lalek to wyglądają identycznie jak te prawdziwe i nawet są produkowane prze znane firmy. Myślę o zakupie takie 3w1 ale to może jak Linka będzie mieć 4-5 lat :)

Sylka mieliśmy taki
allegro.pl/gtx-espiro-2w1-nowy-od-sklepu...tis-i2488142206.html

12 lata 5 miesiąc temu #398854 przez sylka
Widziałam takie mimi x-landery albo mutsy :)

12 lata 5 miesiąc temu #398868 przez Agusiak
Sylka post wyżej masz linka do naszego wózka, my w sklepie daliśmy za niego w zeszłym roku 1500 zł :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398884 przez sylka
Fajny :) My mamy w sumie 2. Kupiliśmy baby design sprint + a w nowym sklepie dziecięcym były losowane kupony z zakupów i jak Kuba miał chyba z 4 mies. wygrałam 2w1 kolor 6 :) www.dymex.com.pl/wiki_summer.html

12 lata 5 miesiąc temu #398902 przez Agusiak
no to super!!! I co oba trzymacie czu jeden już sprzedany?

12 lata 5 miesiąc temu #398907 przez sylka
Sprzedaliśmy sprint plus i w to miejsce mamy zwykłą spacerówkę sprint (sprzedalismy gondolę i siedzisko) a fotelik ma moja szwagierka. A ten wygrany mamy dla kolejnego dziecka.

12 lata 5 miesiąc temu #398918 przez Agusiak
Super!! Oby jak najszybciej się przydał :blink: :P :P

12 lata 5 miesiąc temu #398922 przez sylka
Wczoraj rozmawialismy że jeszcze 1 napewno ale 3 P. nie chce (no chyba że sie przytrafi) Ale najpierw sprawy z mieszkaniem (remont) i pracą :)

12 lata 5 miesiąc temu #398938 przez Agusiak
U nas tak samo, najpierw mieszkanie i moja praca a potem pomyślimy. A poza tym, może tak sobie tylko to tłumaczę ale chciałabym teraz poświęcić całą moją uwagę Lince i nie chciałabym żeby ona coś z tego zainteresowania straciła gdyby teraz pojawiło się nowe dziecko, dlatego wolę poczekać. Chociaż ja jestem młodsza od mojej sis tylko 1,5 roku i ona jakoś nie ucierpiała na mojej obecności ale czasem mam takie wrażenie jakby moja mama zbyt mało nacieszyła się tylko Anią, bo zaraz pojawiłam się ja, co oczywiście jest ich winą bo mogli się zabezpieczać :P :P :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #398992 przez agi-p
Dzień dobry :)
Sylka koniecznie kup Kubusiowi wózeczek :) To frajda niesamowita dla dziecka :)
A z tym wygranym wózkiem , to mieliście szczęście :) Mi to nigdy nie udało się wygrać niczego wartościowego.

Agus taki wózek co ma Linka do zabawy , to pamiętam ze swojego dzieciństwa :) I też jak Ami podrośnie , to kupię jej wypasiony wózek dla lalek :) Świetne teraz są , jak normalnie dla dzieci :)

A X Lander się nie sprzedał :( dzwonią i pytają i na tym się kończy . Ale jeszcze poczekamy :)

Wstałam przed 5 , zrobiłam Mężusiowi kanapki do pracy i położyłam się jeszcze . Nic a nic się nie wyspałam :( Ale Ami pozwoliła mi jeszcze godzinkę poleżeć :) Teraz opiekuje się Lenką ...czesze ją i przytula , więc mam jeszcze chwilę dla siebie :)

Widzę , że słonko cos nieśmiało przebija się przez chmury , więc może dzisiaj będzie już lepiej i dłużej pospacerujemy :)
Muszę jeszcze na all poszukać jakiegoś sztormiaczka czy pelerynki dla Amci.Wczoraj Mężuś pojechał z nią rowerem na szybko i zdążyli w ostatnich sekundach wrócić do domku.Sztormiaczek się przyda w razie czego .

Miłego poranka :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #398999 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi sztormiaczek z pewnością się przyda bo jak widać to lato może być zwariowane jeśli chodzi o pogodę :blink:

Kochana ten wózek szwagierka kupiła do sklepu na wystawę ale stał od dłuższego czasu na zapleczu to go T zabrał żeby w ogóle sprawdzić czy Linka będzie się nim bawić no i na razie został :)
Ja bardzo lubię zabawki "tamtych lat" dlatego od razu mi się spodobał :lol:

Paulinka pospała do 7 czym mnie zaskoczyła bo jak na nią to dosyć wcześnie poszła spać :)

Dziewczyny ostatnio nabyłam taką książkę
allegro.pl/soda-oczyszczona-500-praktycz...wan-i2483693902.html
i mogę szczerzę ją polecić :)
Jest w niej między innymi napisane że jak dziecko się przesika to żeby posypać materac sodą, poczekać aż wchłonie całą wilgoć i potem odkurzyć go odkurzaczem :)
W ogóle to co kilka miesięcy zalecają żeby cały materac, także w naszych łóżkach posypać sodą na dwie godziny i potem odkurzyć, świetnie zabija roztocza i inne bakterie :)
W ogóle jest masę fajnych porad na utrzymanie czystości dziecięcych rzeczy i całego domu :)
Będę testować na całego :lol:

U nas też dziś póki co słoneczko chociaż na Pogodynce zapowiadają deszcz w godzinach 11-14 więc zobaczymy :)

Miłego dnia :)

12 lata 5 miesiąc temu #399060 przez agi-p
Aguś super ta książka :) Nawet nie wiedziałam , ze takie cuda można robić zwykłą sodą :) Wypróbuje na pewno na materacach naszych :)

A ja już pranko powiesiłam , posprzątałam na dole , na spacerku byłam i teraz uspałam Amelkę . Mam w planie leniuchowanie przynajmniej przez godzinę :) Pobuszuję po necie , poczytam i zrelaksuje się :)
Obiad został z wczoraj , tylko ziemniaki obiorę :) Troszkę prasowania mam , ale załatwię to później :P I w łazience podłogę musze umyć,dobrze że wczoraj całą posprzątałam. Zapowiada się przyjemny dzień :) Szkoda tylko,ze pogoda już się psuje ...chyba Agus tak jak napisałaś...będzie padało :(

a i szukam tej pelerynki , ale nie ma na all.Jest tylko model za 40 zł z myszką miki , ale duże rozmiary . A tak , to same badziewia używane :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka