- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

Jak ja się cieszę, że mam to już z głowy

My z Sylką szukamy nowej pracy a agi zastanawia się nad powrotem do starej.
U mnie póki co nić się w tym temacie nie dzieje, co już mnie zaczyna dołować

- Agnieszka_86
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Julia 25.05.2011

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Agnieszka_86
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Julia 25.05.2011

A terminu obrony jeszcze nie mam, ale planuje na początek września jak się uda

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paulinka wstała o 6.30 i chciała się huśtać na huśtawce

Kochane i wreszcie nadszedł ten dzień kiedy "Mama wraca do pracy", ale chodzi tu o moją mamę

Wczoraj cały wieczór i pół nocy padał deszcz ale na szczęście udało się zrobić grilla z rodzicami i posiedzieć na dworze przy piwku

agi a jak tam na odpuście było, upolowałaś coś?
Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Rany co za koszmarna noc za nami . Pobudki częste to moja Ami ma , ale dzisiaj przeszła samą siebie . Ale to przez wstrętne komary , które mi ją znowu pogryzły . Przez to wszystko nie mogłam rano dojść do siebie . Nieprzytomna byłam . Teraz już ok . Pranko się pierze,włosy umyte i kawka czeka

Ami siedzi na nocniku już od 15 min i coś ziewać zaczyna , wiec chyba spanko sie szykuje

Agusiu na odpuscie nie upolowałam niczego fajnego

Ale przez ten tydzień co jej nie było,to tak się obkupiła w biżuterię , ze szok . Mala sroczka ...uwielbia błyskotki.Kolczyków ,bransoletek i łańcuszków , to ma już tyle , ile ja nigdy nie miałam i miec nie będe

I jak fajnie , ze Mama wraca do pracy...zleciało szybko

A Paulisia korzysta jeszcze z tej huśtawki ze smyka ? Ja się zastanawiam czy tej naszej nie sprzedać . Czasami huśtamy Amelke w niej , ale szczerze powiem , ze sporadycznie .
Pogoda u Nas wstrętna ... tez padało i zapowiada się , ze znowu będzie . Mam nadzieję , ze uda się choć na troszkę wyjśc na spacer .
Agnieszka-86... moja Amelka tez nie chodzi . leniuszek mały . Już nie mogę sie doczekac kiedy zacznie , bo coraz więcej kłopotu sprawia ta jej niesamodzielność . Ale Ami od początku na wszystko każe nam długo czekać

A ząbków Juleczka , to faktycznie ma sporo...szok . A ząbkuje boleśnie , czy "cichaczem" jej wychodzą ?
Zamówiłam tą książeczkę o której Sylka pisała i już nie mogę jej się doczekać

W ogóle ostatnio wpadłam w szał zakupowy i kupuję co chwilę coś . Muszę się opanować

Ok , zmykam .Zaglądnę później

Buziaki

- Agnieszka_86
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Julia 25.05.2011
Jak chodzi o ząbki to jedynki i dwójki to poszły dość gładko, teraz natomiast czwórki troszkę gorzej, bo i była lekka gorączka i lekka kupka...

A jeśli chodzi o noce to ja też miałam koszmarne noce z Julcią, bo ona też jest cały czas na cycku... Próbowałam różnych metod bo budziła mi się co dwie godziny

PS. Jaka ja już jestem stara... dziś stuknęło mi 26...

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi my też na odpustach to już tylko słodycze, buble, i baloniki dla Linki kupujemy, ale podejrzewam że szał odpustowy dopiero się zacznie jak nasze dziewczynki będą miała ok 3 latek

Wstrętne komary pogryzły Ami, mam nadzieję, że się z nimi rozprawiłaś należycie?
Ja też ostatnio mam jakiś szał zakupowy i tylko bym coś kupowała. Na szczęście mąż mnie w tym hamuje, no i domowy budżet

agi Linka już prawie wcale nie korzysta z tej huśtawki. Czasem jak widzimy że jest śpiąca a jesteśmy na górze, to żeby wózka nie wnosić to bujamy ją i przeważnie zasypia. Dzisiaj tak ją coś nagle naszło. Mnie przed jej sprzedaniem powstrzymuje tylko fakt, że to prezent od moich rodziców, no a że z nimi mieszkamy to tak nie zręcznie póki co, ale pewnie niedługo wyląduje na all

Dziewczynki tak się skupiałam na tych górnych zębach, że nie zauważyłam że przebiła nam się lewa dolna dwójeczka

Aga84 możecie sobie z agi ręce podać jeśli chodzi o nieprzespane nocki i karmienie piersią

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi chyba Ty pytałaś co postanowiłam. Nie idę na to zastępstwo. Po pierwsze taraz wyjeżdzamy i nie mam jak zogranizować opieki dla Kuby w tak szybkim czasie. Musiałbym szukać obcej niani bo nikt ze znajomych nie miał kogo polecic bo przeważnie zajęte. A po powrocie byłoby raptem kilka dni na znalezienie i przyzwyczajenie się małego do nowej os. Po drugie żłobek też odpada bo na sierpień nie znalazłam wolnej gr żłobkowej. Wiec szukać kogoś na chwilę mi się nie opłaca a obcej nieznajomej os bez poznanie nie powierzę dziecka. Co innego jakbym miała z polecenia i wicześniej mi to zaproponowano lub byśmy nie wyjeźdzali na wakacje.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Widzę , ze tez toczycie batalię o cyca . U Nas sytuacja podobna , choć częstsze wybudzenia . Kurcze też staram sie jak moge ją przetrzymać , ale w nocy nie pomaga nic,jest wrzask na pół wsi jak nie chcę jej dac . Chyba Mężusia wygonię do innego łóżka , żeby się wyspał i znowu spróbuję tej metody .
A jak Julcia zjada inne potrawy ?
Agusiaczku Ale bosko , ze ząbek Lince wyszedł !!!! GRATULACJE

z komarami się oczywiście rozprawiłam ... cholerne paskudy . Nie działa na nie nawet urządzenie elektryczne !
Mnie Mężuś też hamuje w zakupach , ale kiepsko mu to idzie hahaha

Z huśtawką , to faktycznie jeszcze musicie poczekać . Mężuś to po raz któryś z kolei powiedział , ze zawsze się napalę , kupię , a potem chce sprzedać , bo Ami nie korzysta . Ale cóż , zawsze chce się dla dzieci wszystkiego co najlepsze

A w ogóle fajnie ... trzy Agnieszki jesteśmy

Editt...
Sylka może i lepiej . Na pewno znajdziesz coś równie interesującego i być może na stałe

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gratki dla Paulinka za ząbka, jakoś umknął mi

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka dobrą decyzję podjęłaś i masz rację że mogli wcześniej dać Ci znać o takiej możliwości zastępstwa.
agi ja mam dokładnie tak samo, napalę się na coś, nakupuję a potem tłumaczę się przed T dlaczego to nasza córka w ogóle nie interesuję się tak "wspaniałą rzeczą"

U nas huśtawka już w listopadzie była kupiona ale oficjalnie był to prezent na Mikołaja.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A tu parę fotek mojej kochanej terrorystki

Po otwarciu boku w łóżeczku , co bardzo jej się spodobało

Rano...zaspany rozkoszniaczek

Tatusiowi już na głowę wchodzi

Gotowi do startu ....

I dzisiaj