- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Linka ostatnio na placu zabaw upodobała sobie zjeżdżanie ze zjeżdżalni na brzuchu i nie da rady inaczej i już

A w Biedronce kupiliśmy dziś kredę w wiaderku do malowania to może pomazgramy dziadkom kostkę na podwórku

agi najważniejsze że Amelka jest zadowolona z rowerka i że Tobie też odpowiada

Mnie się ten Wasz bardzo podoba

A myślę teraz o takiej huśtawce, bo skoro na placu zabaw trudno jest się dopchać to chociaż na podwórku by była:
allegro.pl/hustawka-plastikowa-z-klakson...000-i2485293165.html
a na pewno lepiej się na takiej huśta niż na tej ze Smyka

Ja dziś pranko zrobiłam nasze a może jutro zrobię Paulinki więc prasowanie też wisi nade mną

A co do jutra to jeszcze jako takich planów nie ma, pewnie w ciągu dnia się wszystko okaże

Miłego wieczorku

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiczku Linka pomysłowa dziewczynka i zjeżdżać chce tak jak jej pasuje

Muszę jutro jechać do biedronki,może i nam uda się kredę upolować

A ta huśtawka plastikowa bardzo fajna

My znowu dzisiaj nigdzie się nie wybierzemy , bo Mężuś autko zabrał . Ale nie ma tego złego...przynajmniej mam wszystko na bieżąco porobione

A jutro sobie odbijemy,bo jade do diabetologa na kontrolę , więc u Mamci Ami zostanie na ten czas , a potem razem z Mamą na zakupy wyruszymy

No i w końcu dzisiaj wieczorek wraca Nasza Paulinia

Amcia dzisiaj w nocy bardzo kiepsko spała . Nie dość , że zawsze się wybudza te 6 razy przynajmniej , to do tego brzusio ją chyba bolał . Prężyła się i płakała . Ale cycuś oczywiście działał p/bólowo . Sił już nie mam do tego.
Już nawet mówiłam Mężowi,że jakbyśmy mieli kolejnego brzdąca , to od początku karmiłabym i piersią i butelką ,żeby nie było takiej sytuacji . Ale Mężuś się śmieje , że ja miałam tyle planów i wytycznych , a Ami je wszystkie obaliła , ze pewnie i przy następnym byłoby tak samo . No bo człowiek taki uległy w stosunku do dziecka

Agusiu miłego poranka dla Ciebie i Lineczki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś powodzenia jutro u lekarza, mam nadzieję że kontrola wyjdzie bardzo pozytywnie

Fajnie że będziesz miała okazję z Amelką mamę odwiedzić i jeszcze jak w planie są zakupy to już w ogóle super

Na pewno bardzo się cieszysz, że Linka wraca już do domku

Kochana nie wspominałaś że macie dla Paulinki taką niespodziankę w pokoju

Ale powiem Ci, że tak mi się przy okazji przypomniało bo nasi rodzice często tak samo robili

Jak wracałyśmy z siostrą z wakacji to albo miałyśmy nowe łóżka, albo tapety, albo biurka a już zawsze mama robiła nasze ulubione jedzonko i zaopatrywała dom w smakołyki

A jakie mebelki wybraliście dla Linki?

Biedna Amelka, noc miała okropną a Wy razem z nią

A my dziś może na spacerek pójdziemy bo pogoda ładna ale pewnie skończy się na zabawie na podwórku a ruszymy się gdzieś jak mężuś z pracy wróci

Aguś Wam także miłego dnia dziewczyny życzę

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My dziś po południu pojechaliśmy do Parku Zielona, poszliśmy na taki plac zabaw który tam jest od lat i nie ma tam dużo dzieci i oczywiście jak się tam rozgościliśmy to się dzieci nazlatywało ale na szczęście nie na długo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku Lineczka przecudowna !!! Nawet moja Paulisia podgląda mi tu i zachwyca się Twoją córeczka

Świetnie się huśta ... i to na takiej huśtawce bez barierek !!!! No jestem pod wrażeniem !
A butów to Lineczka ma chyba więcej ode mnie

Świetnie , że wypad tak Wam się udał

Mebelki moja Paulina wybrała z tej serii allegro.pl/meble-mlodziezowe-inez-plus-b...60821.html?source=oo
Tyle , ze w troszkę innej konfiguracji

A tak ostatnio pisałyśmy o dywanach i pozytywach ich nie posiadania , a ja dzisiaj oglądałam dywany do pokoju Amci

Strasznie się dzisiaj napaliłam na zmiany w wystroju w domku

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi Kochana dziękuję Tobie i Linusi za miłe słowa o moim bączku

Butków faktycznie ma kilka par, ale z tych pełnych na chłodniejsze dni już wyrasta, robią się ciasne i zaraz zaś trzeb będzie kupować. A bo to tak nie wiadomo z takimi dzieciaczkami, na każdą pogodę muszą być jakieś butki

No ja też doszłam do wniosku, że u Linki jednak dywan zostawię tylko może kupię jej taki jakiś dziecięcy bo na razie ma zwykły taki.
Świetne te mebelki Paulinka sonie wybrała, na prawdę bardzo mi się podobają

Oj rozumiem Cię z tymi zmianami w domu, ja to mam takie plany i tyle bym chciała porobić ale nie ma za co bo zawsze są inne wydatki

Kochana powodzenia u lekarza, daj znać po powrocie tu lub na fb ale mam nadzieje że wszystko będzie super

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj fakt przy tej pogodzie , to teraz nic nie wiadomo . Ja mam zapakowane w torbie ubranka dla Ami na każda porę niemal

Dywanu właśnie szukam takiego dziecięcego , ale zarazem uniwersalnego

Na poczatek cosik takiego kupię allegro.pl/dywan-dzieciecy-butterfly-200...owe-i2497260690.html
Te same na innych aukcjach sa po przeszło 100zł z przesyłką

Pokoik Paulisi niestety nie da się pomalować

U lekarza dobrze . Tylko mam od porodu okropne bóle kręgosłupa i szukają przyczyny . Teraz musze do ginekologa z tym iść jeszcze , a potem zostaje prześwietlenie .
Jeszcze @ dostałam i cierpię okropnie . Dzisiaj prawie z bólu zemdlałam

Ale co tam...zaciskam zębole i funkcjonuję dalej

A pogoda dzisiaj też totalnie do dooopy . Pada , przestaje i znowu pada . A jak Aguś u Was ?
Miłego dzionka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ach zapomniałam że Wy przecież macie cudny drewniany domek, gapa ze mnie. To faktycznie problem malowania Wam odpada i Kochana to bardzo super, ja bym chciała właśnie mieć ściany w drewnie a przynajmniej niektóre

A kiedyś wspominałaś że zamieniacie się w przyszłości na domy z teściami, to nadal aktualne?
Cieszę się że u lekarza w porządku i nie zazdroszczę bolesnej @ Bidulko trzymaj się dzielnie.
A wiesz, mnie od porodu też czasem okropnie bolą plecy ale jakoś sobie to wytłumaczyłam że pewnie przez znieczulenie zewnątrzoponowe ale może też powinnam wybrać się z tym do lekarza. Zapytam na najbliższej wizycie u gin

My zaliczyłyśmy dziś krótki spacerek bo cały dzień kropi deszcz a młoda w nocy zaś dostałą kataru

A na dodatek stłukłam dziś mamie taką podstawkę pod łyżkę a okazało się że jest z porcelany Ćmielów i w sklepie internetowym taka łycha kosztuje 79 zł

Jak nie urok to
O takie cuś:
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas noc tak jak myślałam i dobrze, że już się skończyła. Paulinka niestety się umęczyła, przebudzała się i ciężko jej było oddychać przez ten wstrętny katar. Podłożyłam jej w nocy książki pod łóżeczko żeby miała nieco pozycję pionową i mam nadzieję, że chociaż troszkę jej to pomogło. Jest prawie 7.00 Linuś jeszcze śpi ale czekam aż się obudzi co pewnie niebawem nastąpi. Najbardziej dziwi mnie że przespała całą noc tylko na 50 ml mleczka

Dziś przyjeżdża koleżanka z narzeczonym ta co jest w ciąży i mam dla niej ciuszki po Lince, ale nie wiem czy tego nie odwołam. Zobaczę jak będzie w ciągu dnia no i napiszę koleżance że Linka zakatarzona no bo nie potrzebne jej w ciąży przeziębienie.
Miłego dnia Aguś, buziaki dla Amelki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze miałam tu nie wchodzić , bo jednak obawiam się , ze stronka jest mocno zawirusowana , ale to silniejsze ode mnie

Z tym dzisiejszym spotkaniem , to może faktycznie lepiej je odwołać . Linka pewnie będzie się męczyła dzisiaj i nie potrzebne jej dodatkowe bodźce , chociaz może z drugiej str , może by ją ożywiło . Na pewno napisz do koleżanki,że Linka zakatarzona , zeby potem pretensji nie miała .
Ale , że Linuś wytrzymała na tych 50 ml całą noc , to dowodzi tego jak to katarzysko ją męczy

A ja jutro spotykam się z koleżanką i jej córcią Zosią , która za parę dni roczek będzie miała

Oj jak ja lubię takie spotkania

A wczoraj jeszcze siedziałam na necie i po raz setny meble oglądałam .... do pokoju Ami , bo dla Pauli już wybrane . I całą noc śnily mi się różne komplety i kombinacje

Uciekam

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja wczoraj w końcu wyczyściłam siedzisko wózka bo już nie mogłam na nie patrzeć.
T kupił mi jakiś spray do czyszczenia tapicerek i teraz wygląda niemal jak nowy a był naprawdę brudny bo Paulinka często butami stawała i ogólnie upaćkała go straszliwie

U nas pogoda też raczej kiepska, momentami kropi a całą noc się błyskało ale nie było słychać ani pół grzmotu, takie ciche wyładowania.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Super, że wyjazd tak Wam się udał i wszyscy jesteście zadowoleni i Kubusiowi tak bardzo się podobało

Czekamy na fotki

A ja się muszę pochwalić, bo przy ostatnim katarze uczyliśmy Linkę wydmuchiwać nosek i się nauczyła

- iwonaryki
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- .. Twoja obecność , warunkiem mojego szczęścia..
Sylka witaj z powrotem
Super, że wyjazd tak Wam się udał i wszyscy jesteście zadowoleni i Kubusiowi tak bardzo się podobało
Czekamy na fotki
A ja się muszę pochwalić, bo przy ostatnim katarze uczyliśmy Linkę wydmuchiwać nosek i się nauczyłaTeraz chodzi i dmucha w chusteczkę i nie musimy odciągać
Odciągamy tylko taki zalegający katarek trudny do wydmuchania
![]()
E kochana zuch z waszej córeczki jest i jaka zdolna

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku super , ze Linka sama dmucha nosek.To duże ulatwienie przy katarze . Naprawdę bardzo szybko zajarzyła o co chodzi

A odwołałaś to spotkanie ze znajomymi ? I jak Paulisia się w ogóle czuje ?
I co odkupiłaś już Mamie ta podstawę pod łyżkę ? Kurcze tyle kasiory

My dzisiaj pojeździliśmy po sklepach meblowych i kupiliśmy Lince meble

A pod wieczór wpadli znajomi z Igorkiem i posiedzieliśmy troszkę

Uciekam kolację robić

Miłego wieczorku

Editt..
Teraz doczytałam , ze odwołałas spotkanko