- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zachorowałam na tę kurtkę i licytuję małemu 3majcie kciuki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiak możesz ja zwrócić sprzedawcy i odzyskać kasę. OStstnio znajoma zwracała kombinezon bo wygladał jak psyu z gardła. po bokach miał dziury a na foto cudo i to TCHIBO
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kurteczka fajna, trzymam kciuki
Ja się zraziłam i chyba już nic nie zamówię używanego, mam w zakładkach dwa kombinezony ale raczej zrezygnuję.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku kurcze przykra sprawa z tą kurteczką . Napisz to sprzedającego i zwróć ją . Tyle razy kupowałam i na szczęście nie miałam podobnych wpadek . Ale kurka sprzedawałam też sporo ciuszków i chyba bym sie spaliła ze wstydu jakbym miała komuś pocisnąć takie badziewie !!!
Ludzie to mają tupet , szkoda gadac . Jedno jest pewne , ja bym Babie nie odpuściła . A komentarz negatywny to by bez wahania dostała .
Z tymi wynikami , to tak jak piszesz . Z jednej strony super , ze są dobre , bo nic Ci nie dolega , ale z drugiej dalej ta niewiedza skąd te dolegliwości A lekarka nie zleciła jeszcze jakis dodatkowych badań lub nie podejrzewa co jeszcze może Ci być ?
Sylka kurteczka rewelacyjna , oby udało sie ją kupic
Ja jutro mam maraton po lekarzach I Endokrynolog i Diabetolog i Ginekolog I chyba zostane na noc u Mamci . Mężus pracuje do 18-tej , potem ma od 19-21 jazdy , wiec byłybyśmy same i tak . No i w piecu nie miałby za bardzo jak mi napalić
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka a rękawiczki były do kompletu czy osobno kupiłaś ? One są ocieplone od środka choć troszkę ?
Kuba widze większość w niebieskim odcieniu ma Komplecik super .
Dziś mi się juz nie uda podjechać , ale w przyszłym tygodniu zaglądne do H&M
Przed 9-tą wyjeżdżam już do Bielska . Mam nadzieje , ze jakos się wyrobię i nie spędzę u lekarzy połowy dnia , chociaż na to się zanosi
Miłego dnia Kochane
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba znow przyszedl do mnie o 7 dostalam buziaka wladowal sie i zl u mnie po chwili. Kocham tego slodziaka.
Agi mam nadzieje ze szybko pozalatwiasz wizyty i edzie wszystko dobrze
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka komplecik super, a jaki wzięłaś rozmiar?
Ja jak kupowałam to przymierzałam młodej i wzięłam mniejszy, podeszła do mnie Pani że kupuje na oko na chłopca 2 latka i jest taki jak Linka i pytała jaki wzięłam rozmiar i wzięła ten sam. Potem nam dziękowała za pomoc bo ten rozmiar 86-92 czapki jest ogromny
jeśli chodzi o sklep H&M to wszystkie elementy zestawu są oddzielnie, rękawiczki chyba 9.99 zł a reszta po 14.99 czy jakoś tak i rzeczywiście są na polarku, ale całość bardzo przyjemna i miła w dotyku
agi powodzenia u lekarzy i daj znać po wizytach Może dziś lekarz dopatrzy się czegoś między nóżkami dzidziusia
Rozmawiałam z T o tej kurtce i mówi żeby to olać, trudno nasza strata. Wiem że macie racje że pewnie trzeba by to z tą osobą wyjaśnić i może udało by się odzyskać pieniądze ale mój mężuś nie jest z tych bardzo kłótliwych. Ale ja może dziś do tej osoby napiszę, wyrażę chociaż moje niezadowolenie i jak nie będzie się można z nią dogadać to zemszczę się w komentarzu
Do mnie dziś przyjeżdża ta koleżanka co rodzi końcem października, miałam ja ją odwiedzić ale nie dam rady dotelepać się do niej tramwajem z młodą, wózkiem i jeszcze przewijakiem, a popołudniami jakoś się zgrać nie możemy. Wpadnie więc na lekką kawką, pogaduchy i weźmie sobie ten przewijak to już będzie miała w razie gdyby Olivia się pośpieszyła.
A popołudniu jedziemy do moich ukochanych pradziadków bo już zjechali do siebie z domku letniskowego bo babcia ma mieć jakieś blokady na rękę i to są zastrzyki raz w tygodniu więc musi być na miejscu. A do domku skoczymy jeszcze może na jakiś ładniejszy weekend
Udanego dnia dziewczynki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Albo w razie czego zwiążesz mu czymś od góry przy pomponie
Kurcze oglądałam przed chwilą w pytaniu na śniadanie o przechowywaniu, suszeniu, mrożeniu grzybów jadalnych. Jakiś facet się mocno zatruł jadalnymi grzybami bo źle je przechowywał, ma zniszczoną wątrobę. Patrzę teraz a moi rodzice też źle przechowują suszone grzyby i muszę ich upomnieć jak wrócą z pracy.
Wysłałam maila to tej sprzedawczyni, ciekawe co odpisze.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki Kochane że mnie zmotywowałyście
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Obwód czapki to ponoć ok 50 cm wiec raczej będzie dobra bo Kuba ma główkę 49,5 cm
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale na Kubusia na pewno będzie pasować i teraz to już żadna zima mu nie straszna
A jeszcze zapomniałam napisać że z tej baby to niezły przekręt jest. Podyktowała sobie za przesyłkę 16 zł a wysłała kurtkę zwykłym listem chyba za 4 czy 5 zł
Oszustka jakaś. Nawet babka z poczty się dziwiła że czego to Ci ludzie to "listu" nie wepchną.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No pewnie napisz co innego jak ktoś bierze nap 6 zł a wyśle za 4,5 bo czasem nie wyliczysz ile paczka wagowo wyniesie i poczta sobie zazyczy. Często sprzedaję na allegro i takich cudó nie robię. Rzeczy czyste i jak ma być stan idealny to są a nie buble bo bym wstydziła sie cos takiego wysłać.