- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Paulina mnie dziś wkurza, najpierw zjadła czerwoną kredkę i cała była upaćkana, język, ręce, ubranie, szyja, no masakra, a teraz robi jeszcze jakieś cyrki ze spaniem.
Sylka a do tej babki już napisałam, wcześniej jest post. Mam odesłać kurtkę a ona zwróci kasę więc dziś ją odsyłam
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Teraz sobie czyta ksiażeczki wiec jest spokój.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czekam na tą koleżankę, ma być za 20 minut
Potem na pocztę odesłać i kurtkę i do babuszki i dziaduszka
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam nadzieję że to jednorazowe odstępstwo a nie stały repertuar, bo dziecko w jego wieku musi spać w dzien.
Agusiak jak odwiedzinki znajomej i u dziadków?
Agi jak wizyty u lekarzy?
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rany Sylka ja też mam nadzieję że u Kubusia to jednorazowe i że już będzie normalnie spał w dzień. To dla nas mamusiek jedyna chwila wytchnienia aż do wieczora. Jak młoda ma taki dni że nie śpi przez dzień to ja już z siebie wychodzę
Odwiedziny koleżanki nie były długie ale na szybko nagadałyśmy się, życzyłam jej powodzenia przy porodzie, dałam ten przewijak w prezencie z którego była baaaardzo zadowolona, i bardzo jej się podobał. Może uda mi się ją jeszcze odwiedzić zanim się rozpakuje ale różnie to bywa
U dziadków było jak zawsze świetnie, najedliśmy się smakołyków, nagadaliśmy jak zawsze i ogólnie czas tak szybko zleciał że już trzeba było wracać i kąpać małą.
A jutro jak moja mama popilnuje Paulinki jak już pójdzie spać to wybieramy się z T na koncert
agi właśnie, jak tam u lekarzy?
Udanego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A i odesłaliśmy dziś tą kurtkę.
Kurcze współczuję że nie możecie się nigdzie wyrwać Podrzuć kiedyś Kubę do mnie na weekend i zaszalejcie z mężem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U agi wszystko dobrze, odpoczywa u mamy, dzisiaj już będzie w domku to napisze co i jak
A my dziś jedziemy do mojego dziadka (taty od mamy) a potem może na ten koncert
Udanego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jak Kuba świetnie zabawiał Maje Bujał w bujaku właczał zabawki całował. Kochany
A i na spacerze spotkał mnie listonosz i dał paczkę a w niej ten komplecik zimowy z H&M.Rozm 12-18 mies czyli chyba taki jak Wasz Agusiak Komplecik świetny Od szwagierki po jej synku tez dostałam trochę czapek zimowych i jesiennych, akurat pasujących kolorystycznie do kurtek
A jak Wam mija dzień?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiak to nieźle ta baba policzyła sobie za przesyłkę , jakas wariatka !!! Ja raz aż kłóciłam się z Babką , bo kupiłam dla siebie 3 bluzeczki , a kazała sobie 16 zł za przesyłkę zapłacić . Sama jak sprzedaję , to cięższe paczki za 7 zł posyłałam !!! Całe szczęście , ze odesłałaś tą kurteczkę . Mam nadzieję , ze kompleciki będą superowe i ten ferelny zakup nie zniechęci Cię do dalszych zakupów .
Ciesze się , ze odwiedzinki udane i mam nadzieję , ze udało się Wam wyjść na koncert . Czekam na relację
Sylka szkoda , ze nie macie z kim Kubusia zostawić . Czasami fajnie gdzies samemu wyjść . Chociaż my tak naprawdę dopiero niedawno zaczęliśmy "podrzucać" Ami do mojej mamy i wychodzic choćby do kina
Super , ze komplecik dobry Juz nie mogę sie doczekac kiedy my pojedziemy na zakupy
Ja wczorajszy maraton bardzo nerwowy miałam . Najpierw był diabetolog i udąło się szybko wszystko załatwić . U Endokrynologa byłam nawet przed czasem . I już przyszła moja kolej jak Pani Dr wyszła i mówi mi , ze chwileczkę wraca .Pomyślałam Ok , może do wc musi wyjść , mama zapas 20 min , wiec się wyrobię , zeby zdążyć do ginekologa . Ale .... czekam 5min , 10 min , 15 i już zaczynam się niepokoić Lekarki nie ma , Pani w rejestracji nic nie wie i przewraca oczami . Mija 20min , 2 i 30 , dostaję już szału , bo wiem , ze do gina nie zdążę . Numeru przy sobie nie miałam ,wiec nie mialam jak zadzwonić,że się spóźnię . Mija 35min i 40 ...nie wytrzymuje i robie awanturę Tak sie wściekłam , ze az mnie brzuch zaczął boleć i ciśnienie mi skoczyło . Pani w rejestracji mówi , ze MAM PECHA !!! Dobre sobie . Tłumacze jej , że to kpina jakaś i bardzo olewające podejście . Tak sie oburzyłam , ze poprosiłam o nowy termin i mam przyjechac w przyszłym tygodniu . Nie wiem jak dojechałam do ginekologa , bo byłam tak wściekła . Oczywiście na moje miejsce już ktos wszedł i byłam 5 w kolejce !!! No ale odsiedziałam swoje i weszłam do gabinetu . Na szczeście Pani Dr mnie uspokoiła , pokazała maleństwo i zapewniła , ze wszystko jest super. Rośnie jak na drożdżach i wzorowo się rozwija Ma już 6,5 cm Kolejna wizyta za 3 tygodnie
Do Endo pójde w przyszłym tygodniu i jej nagadam . Gdyby nie to , ze ciezko sie dostac na NFZ do takiego lekarza , to by mnie tam już nie zobaczyli .
Sorki Kochane za te żale
Na szczęście u Mamci wypoczełam , chociaz dziś strasznie słabo się czuję . Dbała o Nas , rozpieszczała i już nie może się doczekac Naszych kolejnych odwiedzin
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale to , ze dzieci po roku traktowane sa jak dorośli to juz całkowity absurd !!!
A Agusiaczku dziękuje Ci kochana za przekazanie informacji na wątkach , ze jestem u Mamci i wszystko ok