- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Super, Sylka daj znać kiedy będzie ten artykuł to obowiązkowo kupię gazetę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
A ten tekst z konkursu w miesięczniku Dziecko najprawdopodobniej będzie opublikowany,. Maja dać mi znać kiedy
Oj to super Kupuję Dziecko , wiec sobie poczytam i bede się chwaliła , ze znam Autorkę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Miki i UL i u nas rządzą Muwersi się przejedli ale kiedyś byli NO 1
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie zostałyśmy same z Amelcią . Obowiązkowo Baby Tv leci , a Ami jak królowa na nocniku w otoczeniu zabawek i książeczek
Wczoraj jak Mężuś przyjechał z tych jazd , to bardzo miło spędziliśmy wieczór ...nagadać się nie mogliśmy Kochany ten Mój Facet , taki opiekuńczy i czuły Już nie możemy się doczekac kwietnia i Nowego członka naszej rodzinki , to będzie takie Dopełnienie
Miłego poranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super że tak miło spędziliście z mężem wieczorek
My z T też nie mogliśmy się nagadać na temat wczorajszego meczu,hahaha. Takie coś to przecież tylko w tym kraju mogło się stać. Leje od rana i żeby nie zasunąć dachu nad stadionem, hahaha, no nie wytrzymam. Oj będzie dziś huczało
My już po śniadanku, Paulinka odmówiła kromki z serem więc wcina płatki, oczywiście ogląda Disney Jr a w okół siebie ma masę kartek z bloku i kredek
Miłego dnia
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Gratki za zabka u nas wczoraj po drzemce byl godzinny placz musialam dac camilie chyba druga dolna 2 idzie myslalam ze zwariuje tak mi go zal bylo apropo bajek Tymek uwielbia je a ostatnio pingwiny z Madagaskaru piszczy przy nich od poczatku do konca bajki heeh ale woli muzyke 24 na dobe disco polo tylko sie budzi to mnie szturcha i pokazuje na tv i gada cos by mu wlaczyc , ja do gina tez nie moge sie dostac wczoraj jechal w aucie a jak pozniej zadzwonilam to nie odebral... A chce jak najszybciej bo strasznie za S juz teskniee i chce do niego...
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas Pingwiny z Madagaskaru najbardziej lubi mój mężuś a i ja lubię tą bajkę
Oj kochana wierze że tęsknisz za mężem i obyście jak najszybciej się spotkali
A powiedz mi jest jakiś kanał w TV gdzie leci cały czas disco polo? Chętnie bym młodej puściła, albo ciekawa jestem czy jest jakaś stacja radiowa tylko z taką muzyką, orientujecie się może?
Ja np jest wychowana na rocku i metalu (jeśli chodzi o muzykę ) i uwielbiam tego typu brzmienia ale nie ma się co oszukiwać bo disco polo rządzi Niby nikt nie słucha a jak jest weselicho czy Sylwester lub jakaś inna zabawa to każdy wszystkie piosenki zna i podśpiewuje, no i przy tej muzyce jakby nie było najlepiej można się pobawić
A jeśli chodzi o Sylwestra to macie już może jakieś plany czy pomysły?
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pingwiny Z MAdagaskaru to i mojego P. ulubiona bajka oczywiście Kuba też chętnie ogląda
My jeszcze planów na Sylwestra nie mamy. Jedno jest pewne sami na pewno nie wyjdziemy bo Kuby nie mamy z kim zostawić.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My też sami nie pojedziemy bo nie chcemy Paulinki z nikim zostawiaćMy jeszcze planów na Sylwestra nie mamy. Jedno jest pewne sami na pewno nie wyjdziemy bo Kuby nie mamy z kim zostawić.
No ale gdzieś chętnie byśmy wyjechali, może jakieś pobliskie góry, np Wisła.
Zobaczymy jeszcze.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj tęsknota za Mężem na pewno daje Ci się we znaki . My z moim nie potrafimy wytrzymać nawet jednodniowej rozłąki i jak jade do Mamy , to przyjeżdża do Nas po pracy . No ale my mamy ten plus , ze dzieli nas od Mamy tylko 12 km .
Oj już niedługo sie zobaczycie i zapewne wykorzystacie ten czas maksymalnie
Agusiaczku ja puszczam Amelce OpenFm na necie i tam sa różne stacje i biesiadne i disco polo Teraz ściągnęłam kilka piosenek , bo nie ma co ukrywac , ale na tych stacjach to non stop te same piosenki lecą . A co do tv, to nie mam pojęcia czy sa takie stacje , nigdy nie szukałam:P
Na Sylwestra planów nie mamy . Jeszcze pare miesięcy temu chcieliśmy wynająć z przyjaciółmi domek w górach i wyjechać na 2-3 dni . Ale teraz jak jestem w ciąży ,to wycofuję się z tego pomysłu . Albo tak jak w tamtym roku spędzimy tą noc z przyjaciółmi i ich synkiem Igorkiem , albo zostaniemy w domku i tyle . Chce mieć komfort , ze mogę się wygodnie ubrać i położyć w razie potrzeby i miec spokój W domowym zaciszu na pewno mniej nerwów będzie Bo wiadomo jak to paru podpitych facetów potrafi wyprowadzic z równowagi
Sylka czyli tablica okazała się strzałem w dziesiątkę Super .
I jak fajnie ,ze spokojnie noc przespał I aż do 9 spał!!! Oj ile ja bym dała ,zeby Ami do tej 7-mej chociaz pospała
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz szykujemy sie na shooping, bedziemy szukać kozaczków
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jeśli chodzi o muzykę to niestety na dole mam tylko mojego netbooka i wszystkie filmiki czy muzyka z neta strasznie się tną
Sylka Kubuś kochany, najlepiej śpi mu się z mamusią
A kozaczków to dla Ciebie poszukujecie? Powodzenia
agi a Tobie przyszedł ten kombinezon zimowy dla Ami, jesteś zadowolona?
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku jeszcze nie dostałam kombinezonu . Wypatrzyłam u tej Pani jeszcze aukcje z kurteczką i jeansowymi spodenkami z H&M i udało mi się tą aukcje też wygrać Tak , więc połączyłam zakupy,żeby za jedną przesyłką było Ale mam nadzieję , ze w piątek dostanę paczkę