BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 2 miesiąc temu #448209 przez Agusiak
Paulinka lubi dużo bajek :P ale najbardziej piszczy na widok Złotej Rączki, Klubu Przyjaciół Myszki Miki, Ula, imagination movers, ale lubi też dr Dośkę, Kubuśka a na NkJr lubi Umizumi :)

Super, Sylka daj znać kiedy będzie ten artykuł to obowiązkowo kupię gazetę :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #448220 przez agi-p
sylka napisał:

A ten tekst z konkursu w miesięczniku Dziecko najprawdopodobniej będzie opublikowany,. Maja dać mi znać kiedy :)

Oj to super :) Kupuję Dziecko , wiec sobie poczytam i bede się chwaliła , ze znam Autorkę :)

12 lata 2 miesiąc temu #448230 przez sylka
Na pewno Wam dam znać :)

Miki i UL i u nas rządzą Muwersi się przejedli ale kiedyś byli NO 1 :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #448447 przez agi-p
Dzień dobry :)

Właśnie zostałyśmy same z Amelcią . Obowiązkowo Baby Tv leci , a Ami jak królowa na nocniku w otoczeniu zabawek i książeczek :P

Wczoraj jak Mężuś przyjechał z tych jazd , to bardzo miło spędziliśmy wieczór ...nagadać się nie mogliśmy :) Kochany ten Mój Facet , taki opiekuńczy i czuły :) Już nie możemy się doczekac kwietnia i Nowego członka naszej rodzinki , to będzie takie Dopełnienie :)

Miłego poranka :)

12 lata 2 miesiąc temu #448458 przez Agusiak
dzień dobry :)

agi super że tak miło spędziliście z mężem wieczorek :)

My z T też nie mogliśmy się nagadać na temat wczorajszego meczu,hahaha. Takie coś to przecież tylko w tym kraju mogło się stać. Leje od rana i żeby nie zasunąć dachu nad stadionem, hahaha, no nie wytrzymam. Oj będzie dziś huczało :P :P

My już po śniadanku, Paulinka odmówiła kromki z serem więc wcina płatki, oczywiście ogląda Disney Jr a w okół siebie ma masę kartek z bloku i kredek :)

Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #448500 przez megi23
Witam i ja sie ubranka rewelka chce coreczke druga bo byym ja codziennide przebierala i stroila Tymcia tez stroje no ale to nie to hehe
Gratki za zabka u nas wczoraj po drzemce byl godzinny placz musialam dac camilie chyba druga dolna 2 idzie myslalam ze zwariuje tak mi go zal bylo apropo bajek Tymek uwielbia je a ostatnio pingwiny z Madagaskaru piszczy przy nich od poczatku do konca bajki heeh ale woli muzyke 24 na dobe disco polo tylko sie budzi to mnie szturcha i pokazuje na tv i gada cos by mu wlaczyc , ja do gina tez nie moge sie dostac wczoraj jechal w aucie a jak pozniej zadzwonilam to nie odebral... A chce jak najszybciej bo strasznie za S juz teskniee i chce do niego...

12 lata 2 miesiąc temu #448530 przez Agusiak
megi biedny Tymuś oby ten ząbek szybko wyszedł i już go tak nie męczył.

U nas Pingwiny z Madagaskaru najbardziej lubi mój mężuś a i ja lubię tą bajkę :P :P

Oj kochana wierze że tęsknisz za mężem i obyście jak najszybciej się spotkali :)

A powiedz mi jest jakiś kanał w TV gdzie leci cały czas disco polo? Chętnie bym młodej puściła, albo ciekawa jestem czy jest jakaś stacja radiowa tylko z taką muzyką, orientujecie się może? :laugh:
Ja np jest wychowana na rocku i metalu (jeśli chodzi o muzykę :P :P ) i uwielbiam tego typu brzmienia ale nie ma się co oszukiwać bo disco polo rządzi :lol: :lol: :ohmy: :ohmy: Niby nikt nie słucha a jak jest weselicho czy Sylwester lub jakaś inna zabawa to każdy wszystkie piosenki zna i podśpiewuje, no i przy tej muzyce jakby nie było najlepiej można się pobawić :blink: :silly:

A jeśli chodzi o Sylwestra to macie już może jakieś plany czy pomysły?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #448552 przez sylka
Kubie na noc dalam kilka kropli espumisanu i nie to ich zasluga ale spal spokojnie wstal po 7 przytulil sie do mnie i wstal po 9 i od razu zaczął bawic się new nabytkiem wczoraj tez kilka godz. bawił się tablicą. Dawno nic go tak nie zajęło :)

Pingwiny Z MAdagaskaru to i mojego P. ulubiona bajka oczywiście Kuba też chętnie ogląda :)

My jeszcze planów na Sylwestra nie mamy. Jedno jest pewne sami na pewno nie wyjdziemy bo Kuby nie mamy z kim zostawić.

12 lata 2 miesiąc temu #448571 przez Agusiak
sylka napisał:

My jeszcze planów na Sylwestra nie mamy. Jedno jest pewne sami na pewno nie wyjdziemy bo Kuby nie mamy z kim zostawić.

My też sami nie pojedziemy bo nie chcemy Paulinki z nikim zostawiać :)
No ale gdzieś chętnie byśmy wyjechali, może jakieś pobliskie góry, np Wisła.
Zobaczymy jeszcze.

12 lata 2 miesiąc temu #448574 przez agi-p
Megi oby zębol szybko wyszedł Tymciowi i go już nie meczył.
Oj tęsknota za Mężem na pewno daje Ci się we znaki . My z moim nie potrafimy wytrzymać nawet jednodniowej rozłąki i jak jade do Mamy , to przyjeżdża do Nas po pracy . No ale my mamy ten plus , ze dzieli nas od Mamy tylko 12 km .
Oj już niedługo sie zobaczycie i zapewne wykorzystacie ten czas maksymalnie :)

Agusiaczku ja puszczam Amelce OpenFm na necie i tam sa różne stacje i biesiadne i disco polo :P Teraz ściągnęłam kilka piosenek , bo nie ma co ukrywac , ale na tych stacjach to non stop te same piosenki lecą . A co do tv, to nie mam pojęcia czy sa takie stacje , nigdy nie szukałam:P

Na Sylwestra planów nie mamy . Jeszcze pare miesięcy temu chcieliśmy wynająć z przyjaciółmi domek w górach i wyjechać na 2-3 dni . Ale teraz jak jestem w ciąży ,to wycofuję się z tego pomysłu . Albo tak jak w tamtym roku spędzimy tą noc z przyjaciółmi i ich synkiem Igorkiem , albo zostaniemy w domku i tyle . Chce mieć komfort , ze mogę się wygodnie ubrać i położyć w razie potrzeby i miec spokój :) W domowym zaciszu na pewno mniej nerwów będzie :P Bo wiadomo jak to paru podpitych facetów potrafi wyprowadzic z równowagi ;)

Sylka czyli tablica okazała się strzałem w dziesiątkę :) :) :) Super .
I jak fajnie ,ze spokojnie noc przespał :) I aż do 9 spał!!! Oj ile ja bym dała ,zeby Ami do tej 7-mej chociaz pospała :P

12 lata 2 miesiąc temu #448582 przez sylka
Wstał po 7 przyszedł do mnie przytulił się i zasnął wtulony :)

12 lata 2 miesiąc temu #448583 przez agi-p
No prze kochany jest !!!! :kiss: Rozczulające to musiało być :)

12 lata 2 miesiąc temu #448592 przez sylka
Wczoraj spał do 9.30 też tak wtulony :)

Teraz szykujemy sie na shooping, bedziemy szukać kozaczków

12 lata 2 miesiąc temu #448596 przez Agusiak
agi pewnie w Twoim stanie to najlepiej, najwygodniej i najbezpieczniej spędzić Sylwestra w domku :)

jeśli chodzi o muzykę to niestety na dole mam tylko mojego netbooka i wszystkie filmiki czy muzyka z neta strasznie się tną :huh:

Sylka Kubuś kochany, najlepiej śpi mu się z mamusią :)
A kozaczków to dla Ciebie poszukujecie? Powodzenia :)

agi a Tobie przyszedł ten kombinezon zimowy dla Ami, jesteś zadowolona?

12 lata 2 miesiąc temu #448600 przez agi-p
Sylka udanych zakupów :)

Agusiaczku jeszcze nie dostałam kombinezonu . Wypatrzyłam u tej Pani jeszcze aukcje z kurteczką i jeansowymi spodenkami z H&M i udało mi się tą aukcje też wygrać :) Tak , więc połączyłam zakupy,żeby za jedną przesyłką było :) Ale mam nadzieję , ze w piątek dostanę paczkę :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka