- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka biedny Kubuś, chyba faktycznie coś mu się przypomniało że aż się tak przebudził i się denerwował. Buziaczek dla niego
agi współczuję sterty prasowania ale jednocześnie nie mogę odgonić obrazu w mojej wyobraźni jak to będzie wyglądało jak pojawi się trzeci dzieciaczek Chyba będziesz musiała kompa przy desce do prasowania zainstalować
Dziewczyny a ja nie mogę się oderwać od aukcji w necie i patrzcie co upolowałam dla młodej, oba zestawy po 20 zł plis wysyłka czyli całość 55 zł
T mi głowę urwie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ten pierwszy kupiłam wczoraj a dziś pojawił się ten drugi, gdyby był wcześniej to nie kupowałabym tego pierwszego zestawu No ale jak już jest to niech będzie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku boskie te zestawy Mężuś na pewno nie będzie miał nic przeciwko , a nawet jak sie trochę podąsa , to szybko mu przejdzie , jak zobaczy Linkę w tych cudach
Mi sie bardzo podoba spódniczka i czarny golfik
Ale oba zestawy świetne i na pewno będą wykorzystane
A z tym kompem przy desce do prasowania to mnie rozbawiłaś hahaha Już sobie to wyobraziłam
Ogarniam bałagan po Ami i czekam niecierpliwie na pore jej kąpieli Mam nadzieję , ze szybko zaśnie i będe miała chwilę spokoju i ciszy . Brzuch mnie mocno bolał , jakieś dziwne skurcze miałam i już się zamartwiałam , ze coś się dzieje , ale przeszło wszystko
Mężuś idzie na jazdy na 19-stą na 2 godziny , więc odpocznę sobie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka ja też mam nadzieję że wszystko się wyjaśni z @ i dojdziecie z ginekolożką co jest przyczyną tego że tak długo jej nie ma.
agi to z tym czarnym golfem to jest taka sukieneczka i tylko ze względu na nią kupiłam ten zestaw bo na sweterkach specjalnie mi nie zależy.
Dziś przyszła ta kurtka z H&M ale było tylko awizo więc trzeba ją jutro odebrać z poczty.
A ja jutro idę do ginekolożki i będą te wyniki z tarczycy. Pokładam w nich jakoś ogromną nadzieję i także łudzę się że coś wyjaśnią.
Miłego wieczorku
Ps. Jak to dobrze że mój mężuś bardziej niż mecz woli swój motor i grzebie przy nim w garażu a ja mogę oglądać to co chcę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
P odebral dzis tablice i Kuba ma zabawe rysuje caly czas. Ta kartka jest jakby z powleczonego tyci plastikiem papieru ciekawe ile wytrzyma. Nalewasz wode do markera i maluje kolorowo bo pod kartka jest chyba barwnik a kartka dziala jak kalka. Zabawka wytrzymala bo Kuba na niej stawal i nigdzie nie pekla rysunki znikaja po jakims czasie pod wplywem ciepla z otoczenia. Kuba ma frajde
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubuś tester spisał się na medal i skoro nawet na niej stawał to może jednak jakiś czas wytrzyma
Mechanizm działania tablicy to znam ale chodziło mi właśnie o takie ogólne wrażenie
agi kurcze bardzo mnie zmartwiły te Twoje bóle brzucha, ale najważniejsze że już przeszły, ufffff. Uważaj na siebie i odpocznij teraz jak masz luźniejszy wieczorek. Mam nadzieję że Ami szybko poszła lulać
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku powodzenia jutro u ginekologa . Mam nadzieję , ze wyniki pozwolą na wyjaśnienie wszystkiego .
A czyli to sukienka ? No boska !!! Już nie mogę sie doczekac zdjecia Lineczki w niej . Będzie wystrzałowo wyglądała
Sylka w szpitalu oprócz luteiny dawali mi jeszcze 2 tabletki , nazwy nie pamiętam . Ale nic mi o nich przy wypisie nie mówili , tylko luteinę 3 razy po 2 table dopochwowo zalecili . Resztę na czwartkowej wizycie u Ginki się dowiem .
W sumie biorę tą Luteinę , kwas foliowy,rutinacee , magnez i wapno .
No to Kuba przetestował na wszystkie sposoby tablice i przynajmniej wiadomo , że godna polecenia Spokojnie mógłby się załapać na stanowisko testera zabawek
Aguś mój Mężuś też za meczami jakoś specjalnie nie przepada , więc mam spokój
Amiś zasnęła błogo zaraz po odłożeniu do łóżeczka Jaka cisza i spokój Teraz chwila dla mnie Czyli standardowo necik i allegro . Amelka tak pokochała Kubusia Puchatka , ze jak go widzi , to az piszczy z zachwytu Dziś leciała bajka i jak się skończyła to mi sie biedusia popłakała Musze poszukac na allegro , może jakieś promocje znajde z Kubusiem
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj w szlpitalu to brałam kilka tabsów fenoterol, duphastron, isoptin chyba z tych co pamiętam i jeszcze ze 2 + kroplówki i zastrzyki z żelaza i jeszcze jakieś.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka też lubi Kubusia Puchatka, chociaż jak są odcinki na Disney Junior z jakimiś "złymi" postaciami to jej się już nie podoba.
Czyli w czwartek także czeka Cię wizyta u lekarza? To powiedz koniecznie o tym bólu brzucha.
A nam wyszła dziś czwarta czwóreczka więc mamy komplecik
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jutro daj nać co lekarz powie o wynikachg tarczycy. Ja w piątek idę robić swoje.
Agi wypoczywaj w miarę możliwości
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiak ja właśnie dzisiaj pierwszy raz puściłam Amisi na Disney Junior Puchatka i była zachwycona .Co sie pojawiał to krzyczała Jutro o 9:20 znowu poleci , wiec na pewno nie przegapimy
Gratuluję czwartej czwóreczki Czyli idą Nasze dziewczynki łeb w łeb z ząbkami
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa